Şimdi Ara

KÖPEĞİM ÖLÜYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • köpeğim yaklaşık 1 hafta önce hapşurmayabaşladı ve ishal oldu. 1-2 gün sonrasında ise iştahsızlık başladı ve yediklerinin tamamını kusmaya başladı. yavru daha 2 aylık sokak köpeğiydi yaklaış 2 hafta olacak sahipleneli ve henüz 1 aşısını yaptırmıştık.

yediklerini kusmaya başladıktan sonra ishali dahada sıvılaştı veterinere götürdüm ve önemli bişeyi olmadığını söyledi. 80 lira ücret sadece birşeyi yok demek için aldı ne bir antibiyotik ne bir serum yapmadı.

sonrasında iştahla olmasada azar azar yemeye başladı ishali düzelir gibi oldu. ancak son 2 gündür tekrar kötüleşti. yavru daha, kıpır kıpır olması gerekirsen kaldırıyorum direk yatıyor, başka yere koyuyorum bu sefer orada yatıyor. dışarıya çıkartınca sadece biraz hareketleniyor ama çoğunda ayaklarımın ucunda yatıyor ben yürümezsem.

bugün ise hiçbir şey yemedi karnı deli gibi aç hayvanın uzun süredir adam gibi bir öğün yemedi. yumurta kaynattım tavuk patates haşladım yoğurt süt vermeyi denedim kuru maması orta kalite suyla sütle ıslatmayı denedim tavuk ciğeri yaptm hiç birine dokunmadı. zorla ağzının içine koyduğum zamanda en ufak tanesine kadar ağzından çıkartıyor.

bu konuda bi bilgisi tecrübesi olan varsa yada verebilecek tavsiyesi olan vakit kaybetmesin.
    kanlı ishalden korkuyorum ama öyle bir rahatsızlığı olsa 4 gün önce gittiğim veteriner bu tanıyı koyardı diye düşünüyorum
     KÖPEĞİM ÖLÜYOR KÖPEĞİM ÖLÜYOR

• Üstat geçmiş olsun öncelikle.Benimde alman çoban köpeği böyle bir durum yaşamıştı.Gençlik hastalığı deniyor ve salgın gibi yayılıyor.Kanlı dışkı yapmaya başlamıştı.Veterinere götürmüştüm,3 tane aşı verdi bunları günde 1 kere vur diye.Ama fayda etmedi,bi süre sonra da kendisini kaybettim.Anlayan bir veterinere götürsen iyi olur veya barınaklara danışabilirsin,yardımcı olabilirler.
  • İlk öncelikle geçmiş olsun ben yerinde olsam tüm veterinerleri gezerdim ki eğer köpek ölürse felan elimden geleni yapmadım diye pişmanlık çekmezdim. Tekrar geçmiş olsun. Bu arada internette'de baya bir araştır derim.
  • ishal için içme suyuna türk kahvesi koyun anında etkili olacak. suyun içinde bir tatlı kaşığa kadar su ile orantılı bir şekilde türk kahvesi şekersiz olan bildiğin. onu koy yarına ishali kalmaz temizleyin suyunu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.