Şimdi Ara

köpeğim ısırıyor ve çok tüy döküyor!!! [YARDIMMM]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 3 aylık fino-kaniş cinsi bir köpeğim var.Köpeğim çok fazla tüy döküyor ve çoğu kişiyi onunla oynarken ısırıyor birde bütün yabancılara gidiyor acaba bunlara nasıl bir çözüm getirebiliriz?Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok iyi olur.

Şimdiden teşekkürler..

• tuy dokmesi normal , o sorunu sadece fazla tariyarak cozebilirsin bir sure sonra zaten daha az dokecek cunki kopekler yilda 2 kere cok tuy doker.
    isirmasida normal cunki disleri kasiniyor
    ama baskalari cagirdiginda gitmesine birsey diyemem
  • tmm sağolasın da bir şey daha sorucam.3 aylık köpeğe otur kalk eğitimi falan verilir mi acaba?
  • sıkıştırılmış kemik suları var çok sert al bitene kemirsin dursun yoksa büyüyünce mobilyalarla devam edebilir
  • ogretilir ben mesela benim 3,5 ayliga otur ve selam (pati ver) komutlarini ogrettim
    kopekler gunde fiziksel disinda zihinsel egitimede ihtiyac duyarlar, gunde en azindan 10-15 dakika egitim sarttir
  • ben köpeğimle çok ilgileniyorum fakat eğitimi veremiyorum hiç beni dinlemiyor anca ısırıyor Eğitim konusunu biraz açabilirimiyiz?
  • mesela oturmayi ogretmekmi istiyorsun?
    o zaman eline kopek mamasini al (1-2 tane ,, hani su kare olanlar veya kopekler icin ozel cikolata gibi seyler var)ve burnunun ustune getir ve hep "otur" de o oturdugu an mamasin ver(1 tane). sonra ayaga kaldir ve tekrar yap aynisini ve birkac tekrarlamadan sonra ogrenecektir.ama hemen 1 gunde ogrenilecek birsey degil
    ama bazi kopekler mesela ..rottweiler ,,labrador,alman coban kurdu,,golden,,,poddle (cok akillidir)border collie...ve dalmacyali(cok akilldir)
    cabuk ogrenen irklardan birkacidir.
    eger ingilizce biliyorsan youtubedan videolara bakarak daha cabuk ogretebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tmam çok teşekkür ederim hemen köpeğimin yanına gidip eğitime başlıyorumm
  • Başkaları çağırınca gitsin ne olacak. Yavru daha. Şu haliyle 2 hafta başkasında kalsa belki sizi tanımaz. Sosyal olması önemli. Büyüyünce kimi takip edeceğini bilir
  • valla olabilir dostum ilk kez köpek bakıyorm bakıcaz kime gidicek gidmicek
  • benim köpeye(rottweiler) yavruyken otur dyip el işareti yapıyrdum , elimi ısırıyordu xD bnce çocukken öğretmek zor , ama bilmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: alia55

benim köpeye(rottweiler) yavruyken otur dyip el işareti yapıyrdum , elimi ısırıyordu xD bnce çocukken öğretmek zor , ama bilmem

benimkisi ise tam tersiotur diorum el isareti yapmadan oturuyoren iyisi bunu ona yemek vermeden once yapmaniz yani yemegini elinizde tutun ve otur deyin ve oturmasini bekleyin oturduktan sonra verin birkacgun boyunca boyle yapin ve sonunda kucuk et parcalari veya kuru mamalar ile deneyin

• evet dediğiniz çok mantıklı denicem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.