Şimdi Ara

Köpeğim için yardım istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir tanıdığımız apartman dairesine tasınıcagı için golden köpeğini bize verdi artık ona biz bakıcaz.1 yaşında ve çok zeki bir köpek.
    bize geleli 3 gün oldu .evimizin büyük bir bahçesi var oraya boyutlarına uygun güzel bir kulübe yaptık. Ancak hiçbir şekilde içine girmiyor. Geceleri çok soğuk oluyor hep gidip kontrol ediyorum ancak kulübesine girmiyor hemen yanında uyuyor. o dışarıda uyurken benimde gözüme uyku girmiyor :( Bu normal bir şey mi yoksa bir yerde hata mı yapıyoruz ? :(
    Ayrıca bahçeye tuvaletini yapmıyor sabahları dolaştırmaya çıkartıyoruz o zaman yapıyor. Günde kaç kere dışarıya çıkarmam lazım acaba? bahçede tuvalet alışkanlığı için ne yapmam gerekiyor?

• Goldenlar genel olarak uzun tüylü hayvanlar oldukları için çok kolay üşümezler. Üşürse kendisi mutlaka girecektir kulubesine. Tuvalet olayı hayvan haliyle yaşadığı ve yattığı yere yapmak istemez. Bu yüzden tutabildiği kadar tutar dışarıya yapabilmek için. Bahçeniz koşabilmesi için yeterince büyük ise günde 40dk kadar gezdirerek hem tuvaletini yaptırmanız, hem köpeğin yürüyüş ihtiyacını karşılaması için, hem de gün içerisinde bahçede sıkılacağı için yeterli olur.
  • Arkadasinda dedigi gibi kolay kolay usumezker. Siz kulubesine yatak battaniyetarzi seyler koyun. Gezdirme olayida aslinda en makulu sabah ve aksam 45er dakikadir. Goldsn hareketli kopeklerdir. Bi rottweilerdan bahsetseydik gunde bir saat yeterli olurdu onlar icin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.