Şimdi Ara

''KÖPEĞİM AĞZINA ÖLÜ FARE ALMIŞ '' YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
10.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler öncelikle , çok ciddi bir konu.Lütfen dalga geçicekler veya saçma sapan yorum yazıcaklar varsa,alt + f4.

Gezdiriyordum dışarıda.Arkadaşlar var yanımda.Tasması elimdeydi ama sohbete dalmışız.Çöpün ordan geçioduk.Bi baktım ağzında ölü fare.Midem bulandı tabi.Allah'tan eğitimi var.O ne .Bırak cabuk.Dedim attı hemen yere.Eve geldik hemen.Ağzının içini falan yıkadık.Soğuk suyla bide banyo yaptırdım.Köpek daha 5.5 aylık.Sizce mikrop falan kaparmı.Korkuyorum vallaha.Canımdan çok sevdiğim bi varlık.Acaba en kötü ne olur.Yani mikrop falan kapsa

Veterinere gitmeye fırsat bulamadım.Araba şuan İzmit'de.Bi şekilde götürücez şimdi.Eve gelir gelmez yazmak istedim.
    Endişeleniyorum kötü bişey olmaz umarım..

İyi forumlar

• hiç bir şey olmaz.
  • Hayvan sokakta olsaydı zaten bunlarla beslenecekti. Bişey olmaz sanırsam...
  • bizimkide 5 yaşında Ayda min.2 tane kurbağa yiyor.Merak etme bişey olmaz
  • zamanında benimde prenses diye bi köpeğim vardı tivet spanyeli hayvan o küçücük boyuyla fare yakalıyodu. temizlediysen sorun olmaz
  • Valla çok sağolun arkadaşlar.İçimi rahatlattınız.Hala bi endişem var.''Ev köpeği''.Yani dışarı sadece gezmek ve tuvalet için çıkıyor.Çok sağlıklı bir dayanıklı olduğunu düşünmüyorum.Bide yaşıda küçük.Bir sorun olmaz umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WoX~ -- 9 Temmuz 2009; 15:57:04 >
  • bişey olmaz ama sen yinede onu veterinere götür bnce çünkü yaşı küçük ve senin dediğine göre dayanıklığı az .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Can dostum hulusiyi bozuk fare yüzünden kaybettim üzgünüm dostum kaçınılmaz son
  • Mikrop kapmazda.

agızını gözünü köpeklere yalatanların bi daha düşünmesi lazım.
  • Arkadaşım hiçbir şey olmaz.Yıkamana bile gerek yoktu ama.Sen panik yaratmışsın.Bu sonuçta bir köpek.İnsan değilki ağzına fare koyasında mikrop kapsın Veterinere hiç gerek yok ama sen içinin ferahlamasını iistiyosan götür
  • quote:

Orjinalden alıntı: Prince*

Can dostum hulusiyi bozuk fare yüzünden kaybettim üzgünüm dostum kaçınılmaz son

bozuk fare ?
  • Kuduz farelerden bulaşır.Dalga geçmiyorum ciddiyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kraven

quote:

bozuk fare ?

Tarihi geçmiş.
  • Farelerden veba da bulaşabilir.

Ayrıca kuduz da
  • quote:

Arkadaş galiba fare yiyor..Son kullanma tarihi falan mı geçti?Kedidir o kedi..

Bence hemen bir veterinere gitmen şart..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetalFeeled -- 9 Temmuz 2009; 19:26:30 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Kraven

quote:

bozuk fare ?

Tarihi geçmiş.

içinde 100lerce kurtcuk gezen

/>

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.