Şimdi Ara

KONYALI BİRİ BU ŞEHİRLERDE YAPABİLİR Mİ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
2
Favori
2.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O ne ya öyle amerikan pastası gibi.

Edit: Midem bulandı resmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Disenchantment -- 27 Temmuz 2017; 10:1:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahahahaahahasa kültür patlaması yaşıycan hele sürekli namaz kılan dinine bağlıysan izmire gidince adım başı tövbelenip dua ediceksin dadsaasdad
  • afedersin konya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dentrassi

Ya arkadaşlar konya çomar felan diyorsunuz da, nüfusu 2.5 milyon olan bir şehirden bahsediyoruz. 2.5 milyonun hepsi sığ insanlar değil. En az 400.000 sizin gibi, ki bu minimum değer. Bu kadar insan sizinle aynı kafada, kaliteli insanlar. 400.000 insan diyorum, benim yaşadığım şehrin merkez nüfusu 350.000 zaten. Hani düşünüyorum da sivasta yaşayan bütün insanların benimle aynı kafada olduğunu ... (DÜŞÜNEMEDİ)

Kaldı ki siz üniversiteye gidiyorsunuz. Orada ki herkes öğrenci, sizinle ya yaşıt ya da yada aranızda en fazla 5 yaş var. Bizimle aynı kuşaktan.

Selçuk üniversitesi eğitimi kaliteli bir üniversite. Tutup da sırf konya çomar şehri diye başka bir şehirde ne idüğü belirsiz bir bölüm okuyacağınıza buraya gelin. Çok daha fazla şey katar size.

Başka bir alternatif olarak antalya, konyanın hemen komşusu. Otobüs ile 2 saat, biraz araştırsanız 25 liraya bilet bulursunuz. Ortam mı istiyorsunuz ? Sınav dönemi sonrası alırsınız antalya'ya bir bilet, deli gibi gezer ortama akarsınız ki ben öyle yapacağım. Yada bir hafta çok mu uzun ? Cumartesi sabahı bin otobüse, pazar akşamı gel. Yine gezdinizmi ? Evet. O günün gecesini antalyada evi olan bir arkadaşınız yada günlük çok cüzi miktara bir pansiyonda geçiririrsiniz.

ne 2.5 milyonu kendindemisin sen? yok 10 milyon.
    max.2 milyon falan

• yüz yılın trollll konusu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sucra

6 sene Konyada okudum da arkadaş parti veriyorlar demiş diğer şehirlere. Arkadaşım Konyada Mevlananın türbesine 500m yukarıda Alaaddin tepesinde ve bir çok semt mahallesinde hayat kadını numarası yazılı kağıtlar yerlera atılıyor günlerce yerde kalıyor. Konyanın ilçesi Çumra vb birçok ilçesinde bir düğünde kasalarca içki içiliyor kadın oynatılıyor sonra gece olunca hayat kadınları getiriyorlar düğünden uzak bir yere gidiliyor (bazı düğünlerde) sonra olan oluyor. Bu düğünü öve öve bitiremeyen bizzat düğüne arkadaşlarımı götüren konyalı arkadaş. Benim midem kaldırmadı gitmedim. Ancak giden arkadaşın birinide milli etmişler öyle geldi. Sen Konyadan rahatsız olmuyorsan hiçbir yerden olmazsın korkma
    Konyada okuyan bilir Konyayı öğrenciler bozdu derler ancak üniversiteli kız arkadaşlarımıza sarkanlar laf atanlar genelide konyanın her semtine yayılmış apaçiler olurdu. Ayrıca bu apaçilerin en büyük özelliği kendilerini Allahın aslanı, doğrulur timsali, semtin koruyucusu sanmaları idi. Cumadan cumaya gider yolda geçen kızlara saldırır, konya mevlana kız yurdu etrafını şahinleri veya lüks araçları ile sarar boş bulunca kızlara laf atar yollu kız varsa arabaya bindirir götürürler. Aynı yurdun etrafındaki ev sahipleri ise kızlardan her gün şikayetci olr çünkü sevgilileri yurda bırakıyor ve kapının önünde iki çift laf ediyor. Bazıları sevgilisini öpüyor da gönderiyor diye şikayet ederler balkona çıkar bağırır ahlak ve edep dağıtırlardı. Oysa şahinle kız sıkıştıran mahalle gençlerine laf demezler ötede sür arabanı demezlerdir, Bu anlattıklarım bir fiil şahit olduğum şeylerdir. O mevlana kız yurduna akşam saat 8 den sonra sadece arkadaş olduklarımızı bile biz bırakır taa merama geri dönerdik. Çünkü arkadaşlarımızın can güvenliği yoktu.

bir fiil diye bir kelime yok dilimizde cahil herif, bilfiil o.

• fat304h kullanıcısına yanıt
    Konyada kilise ne ariyo yikmadilar mi daha?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ercumenttberber

Konyada kilise ne ariyo yikmadilar mi daha?

Bir tanesi faaldi,rahibeler falan vardı.Bir iki sene önce onu kapattılar.Hala duruyor binası.
  • Bende konyalim tekirdagda büyüdüm ama izmire gidiyorum büyük ihtimal neyi bu kadar dert ediyorsunuz anlamıyorum arada 400km var diye yasayamayacakmisin?

• Konyadaki insanları dini insnçları yüzünden hor görüyorsunuz. Peki bunu yaparken de kendinizi hoşgörülü ve medeniden sayıyorsunuz.
    Söylesenize bu durumda kim haklı ha:) memleketim hali işte sağcısı da cahil solcusu da cahil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dentrassi kullanıcısına yanıt
    Bu sene 2016dan kötü gelme ihtimali var mı hocam mf4 için ?

• Limongillerdengelen kullanıcısına yanıt
    Ben ibadetlerine katılmıştım 3 4 sene önce kapatıldığına emin misin niye kapatıldı

• Lan Konyalı neden paso İzmir yazıyorsun sen de istiyorsun parti falan demek :)

Ayrıca arkadaşlar Konya kişi başı en çok alkol tüketilen ilimiz,ne çomarı yahu?

• En son Sivas da trencilik oynayan çete ortaya çıkmıştı. Hayatı ve marjinalliği sorgulamıştım. Konya'ya da güveniyorum. Ancak izmir seni ister mi bilemiyorum. Yanında konya getiremezsin değil mi? Uyum... Aman neyse sen gelme.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hahahah ne gece 3 de partisi kardeş. Her ilin kendine göre insanları var. İzmirde de sosyal tip var asosyal tip var ben izmirde okuyorum ailemle yaşıyorum hiç de gece 3 de parti falan yapmaya zorlanmadım. İnsanın içinde olacak böyle şeyler, şehirlere damgalamayın bu ifadelerle. Gece 3 de parti yapan konyada yok sanki. Abartmayın yahu şu izmir böyle izmir şöyle. Bizde normal insanlar gibi yaşıyoruz burda ne sanıyonuz anlamadım yahu. Sanki geceleri bir siren çalıyor ve herkes elinde efesle dışarı çıkmak zorunda. Evde olanları dövüyorlar mı sanıyonuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: WWalker

Ben ibadetlerine katılmıştım 3 4 sene önce kapatıldığına emin misin niye kapatıldı

Ben de katılmıştım.Püskevit ikram etmişlerdi

Sebebini bilmiyorum ama tahminimce Konya halkı şikayet etmiştir.Gavur bunlar ne işleri var burada diye.Konya'ya haksızlık yapılıyor evet ama tamamen haksız değiller.

Amcalar teyzeler hala malum kafadalar.
  • Konya leş bir yer. Benim fikrim katılırsın katılmazsın. Kayseri daha ılımlı alıştı artık. Ama hala bütün iç Anadolu boş benim gözümde 3 te 1 falandır istisna kişiler. Sana Konya'da vs laf atanlar var ya Antalya'da plajda karı kız keser. Bu da nedir biliyor musunuz? Çomarlık böyle giyinme der ama gider giyinene başka yerlerde ağzı aka aka izler. Bana savunmayın şunları. Anne tarafım konyalı. Yılda 1 giderim en az. Gelişse de insanın kafa yapısı çomar arkadaşlar. Bağnaz yobaz. Kabullenin bunu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Limongillerdengelen kullanıcısına yanıt
    Oha ya adamların hiçbir zararı yoktu orda çomarlık resmen bak sinirlendim şimdi

• gitme partiye sanane milletin partisinden kaldıramayacaksan troll ve insanlari tartıştırmak icin acilmiş konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmirindağları -- 27 Temmuz 2017; 11:55:38 >
  • çok rahat yaparsin hatta dert ettigin şeye bak :)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.