Şimdi Ara

Konyada eylülnet nasıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar konyada eylülnet kullanan varmı nasıldır kullanıp memnun olan varmı hangi firmanın altyapısını kullanıyorlar



  • https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/135705085

    Farknet konusuna mesaj atmıştım. Olduğu gibi alıntılıyorum.

    quote:

    Olabildiğince uzak durun. Apartman yeni olduğu için altyapı yoktu. Bunların varyasyonları olan Eylülnet'e başvurdum. Çünkü farknet bana bağlantı için 1 ay süre biçti. Çok yoğunlarmışmış, olmazmışmış. Eylülnet 2 gün süre biçti, 2 günde geldi. Taşınmadan önce 100Mbps Uydunet kullanıyordum. AKN geçse bile 24Mbps. Eylülnet'in bana vereceği 8Mbps. Ancak kurulum için gelen teknik eleman bunların 8Mbps'sinin Uydunet'in 100Mbps'sinden daha hızlı olacağını iddia edip durdu.
    Velhasıl kelam, Allah iş yerlerine ateşler salsın, belalarını versin hepsinin. Ortalama %50 paket kaybım vardı. 8Mbps internet ile 360p youtube videosu izleyemedim. Online oyun falan hak getire. Yağmur yağdı mı interneti unutacaksın zaten. Mümkünatı yok çekmiyor. Bir de Konya'da olanlar bilirler. Bu internet Akyokuş'tan dağılıyor Konya'ya. Evim ise şeker mahallesinde. Akyokuş'u net görüyor. Gelen eleman da gösterdiği üzere çekim kalitesi %99 seviyesinde idi. Ona rağmen berbattı. CGN IP'nin limitlerini zorluyorlardı. Tek IP adresini 100 kişiye kadar kullandırıyorlardı sanırım. Sürekli spam'e düşüyordu IP.
    En önemli, en sorunlu kısmına geleyim. İnternetiniz dinlenebiliyor. Birazcık lamer'lığı olan eleman bile, Akyokuş'tan hizmet alan tüm Eylülnet abonelerinin internetlerini dinleyebiliyor, ağlarına erişebiliyor. Aynı durum Farknet, Pananet ve diğer sağlayıcılarda da muhtemelen mevcuttur.

    Allah'tan Türksat altyapıyı baskılar sonucu getirdi de, internetime kavuştum. Evinizde altyapı var ise eğer gidin ADSL bile olsa 8Mbps bile desteklese onu alın.


    İnternette dahi dolaşamıyorsunuz. Kesinlikle Eylülnet'ten de, Farknet'ten de, Pananet'ten de uzak durun derim. Binanızda altyapı yok mu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k8s -- 6 Kasım 2018; 4:7:59 >




  • altyapı yok müstakil ev şu an farknet kullanıyorum 35 tl idi 49.9 oldu o yüzden değiştirmeyi düşünüyorum aslında farknetten memnunum evet yağmur kar etkiliyor ama telekomda 1mb idi aylık 55 tl para ödüyordum o yüzden başka bir servis sağlayıcya geçmeyi düşünüyorum konyada 4-5 tane firma var ama genel olarak millet sanırım eylülnetten şikayetçi anladığım kadarı ile. Farknet ve eylül net dışında başka önereceğiniz firma varmı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musdi42 -- 6 Kasım 2018; 23:41:25 >
  • Farknet ten kesinlikle uzak durun arkadaşlar. Elinizi verir, kolunuzu kaptırırsınız. 2019 yılında hız sorunu, sık sık kopmalar ve müşteri hizmetlerine ulaşamama nedeni ile iptal ettirdim. Sözleşmemde yazmasına rağmen depozitomu iptal etmediler. Depozitomu iade etmemek için birde kullanmadığım aboneliğimi yeniden aktif edip ödenmemiş faturalar çıkarmışlar. Sonra da pişkin bir şekilde arayıp; ödenmemiş faturalar karşılığında depozitomdan feragat etmemi istediler. 300-500 lira için kimse ile uğraşmam ama bunlar ile uğraşacağım. Sözleşmeye uymama, ayıplı hizmet sunma, nitelikli dolandırıcılık, vergi kaçakçılığı vb suçlardan dolayı pek çok mercide davalar açmaya hazırlanıyorum. Size tavsiyem son alternatif olarak bile Farknet i düşünmeyin. Ne düzgün hizmet alırsınız, ne de kendinizi bunlardan kurtarabilirsiniz. Paranız ile rezil olmayın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.