Bildirim
Konya'lı çiftçi kan ağlıyor.Çiftçiler ile röportaj videoda
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
bu programı geçen hafta izledim.adamlar özetle istediklerimiz olmassa hayvanları satıp göçmeyi düşünüyoruz,yapılan veya uygulanan çiftçi politikaları getiriden ziyade cebimizden para götürüyor minvalinde konuşuyorlar.beter olun, üzülen varsa namerttir.kendileri istedi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tal. -- 24 Nisan 2017; 21:33:43 > -
Yine ak partiye verecekler
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Konya'dan yüzde kaç evet çıkmıştı?
Kaç?
Duyamıyorum?
Yüzde kaaaaaaç?
%72.18
Aferin, otur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Videoyu daha önce izlemiştim.Durum gerçekten vahim,hemde öyle böyle değil... -
İstikrar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
😵😵😵😵😵😵😵😵
Artık çifti ile hayvancılık yapan bir birinden ayrılıyor. Eskiden bir çifti ikisinide yapıyordu. Artık samanı yemi hep hazır alıyor maliyetler yükseliyor. Satana çiftci alana hayvancılık yapan deniyor. Misal En azından yoncasını kendisi yetiştirse yine yetecek ama herşeyi hazır alıyorlar. Bir telefon ile istediği şeyi ahırına kadar getirip koyuyorlar kolaylarına gidiyor. Hepsini kendi üretse rakamları örnek veriyorum 1 lira olacak maliyet 3 liraya çıkıyor. Sütte 5 liradan gidince o 2 yetmiyor. Hükümeti yada çifciyi karalamak için demiyorum yada birini övmek için demiyorum gözümle görüp kulağım ile duyduğumu yazıyorum. Eskiye göre artık buna döndü sistem. Sonuç ne olursa olsun işleri çok zor Allah yardımcıları olsun. Şehirde zor şekilde kazandığımızı sanıyıruz ama 2 gün onların yanına gidince anlıyoruz çifçilik yada hayvancılık çok zor meslek.
Bunlar gun gectikce daha da surunecek.
Cekirdegimi aldim citliyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Jipper's
Konya'dan yüzde kaç evet çıkmıştı?
Kaç?
Duyamıyorum?
Yüzde kaaaaaaç?
%72.18
Aferin, otur.
Ama o çiftçiler hayır vermiştir. Evet verip de şikayetçi olmaya hakkı yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunun daha fazlasi icin evet dediler. Aralarinda bu durumda olup degisim isteyenler var tabi ama azinlik. Konya gibi tarimdan, hayvanciliktan gecinenlerin oldugu bolgelerde durumun kotulugunden yerel halkin az cok haberi vardir. Buna ragmen cok yuksek oranlar cikiyorsa demekki durumu bilenlerde hukumeti destekliyor.
Sunu anlamak lazim. Oy vermek bir nevi onay vermektir. Iktidar olan bir parti oy almaya devam ediyorsa yaptiklarim dogrudur diye dusunur. Yani oy verip sonra sikayet edeyim belki degisir demek olmaz. Yani bunu belki 1 sefer yapabilirsin ama su anki hukumet kac yildir orada. Yani simdiye kadar "mesaji alip" degismedilerse bundan sonra da kimse boyle bir beklentiye girmesin.
Forumda da boyleleri var. "Sunlar sunlar cok yanlis" diyor sonra "oy verdim ama kendilerini duzeltirler herhalde" diyor. "Neden duzeltsin? Daha once duzeltmedi hatta daha da bozdu(bunu da soyluyorlar) ama oy kaybi yasamadi. Simdi ne farki var?" sorusuna mantikli cevap veren olmadi daha.
-
Bu konuyuda seçime bağlamışlar bune arsızlıktır? Birde diyorlar insanları kutuplaştırıyorsunuz diye. O zaman evet çıkan iller ölsün öylemi? Doğruya denizede döküyordunuz ama ses soluk yok kabullendiniz. Samsun dan başlarız dediler samsun da evet.
Üzülmedim. -
Su veren itfaiyenin hortumunu...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U Mad BRO -- 25 Nisan 2017; 8:42:50 >
güzel özet... -
Başkan'a mesaj programı gibi olmuş,zaten sorunlarını da oraya aktarıyorlar gibi geldi bana.Hayırcılara birşey dedikleri yok -
İtfaiy hortumu gören var mı bişey denicemde. -
Olabilir. Bilemem orasını çoğunluk vermiş gözüküyor...
ilginç cidden -
Baskanlik gelince hepsi gececek. Hic acımayacak.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- adnan menderes uçak fabrikasını neden kapattı
- pasaport kayıtlı telefon alınır mı
- en yüksek döviz nerede bozdurulur
- türkiye"nin en büyük hırsızı kim
- dinç üner kürt mü
- paramount plus türkiye
- deprem hasar sorgulama
- fiat 600 fiyat
- yurtdışından telefon getirmek
- dab radyo nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X