Şimdi Ara

^Konya^Home Button Sticker[NOTE 4]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bana ana ekrana dönüş butonu için stickerler var ya onlardan lazım konyalıyım konyada olursa daha iyi olur ama ankaradan falan da alabilirim bana satan yeri fiyatını yazarsanız iyi olur tşkler :D

MODEL:NOTE 4
    Max Fiyat: 10tl
    Tercih Edilen yer: KONYA ANKARA ESKİŞEHİR İZMİR
    Veya Konyaya geliyorum sanada alıyım derseniz eldende alırım +size getirme parası :5 tL :DASD:AS:D

SAMSUNG Galaxy Note 4 Kulübü Samsung Galaxy Note 4 Hızlı şarj, yüksek kapasiteli batarya gelişmiş S Pen 16 MP Arka, 3.7 MP Ön Kamera Android 6.0.1(Marshmallow) Dell İnspiron Geforge GTX 670M Kingstone 8GB RAM MOTOSPEED CK108 RGB MEKANİK GAMING KLAVYE SRS Premium Sound"Lemonade-Mertist
    ~Remember! You're Alone. EVERYTIME!~
  • quote:

Orijinalden alıntı: HackerMertist

Beyler bana ana ekrana dönüş butonu için stickerler var ya onlardan lazım konyalıyım konyada olursa daha iyi olur ama ankaradan falan da alabilirim bana satan yeri fiyatını yazarsanız iyi olur tşkler :D

Veya Konyaya geliyorum sanada alıyım derseniz eldende alırım +size getirme parası :5 tL :DASD:AS:D

ya home stickeri kendin yapsana kardeşim ?

Orijinalden alıntı: SlayerCarlion

quote:

Orijinalden alıntı: HackerMertist

Beyler bana ana ekrana dönüş butonu için stickerler var ya onlardan lazım konyalıyım konyada olursa daha iyi olur ama ankaradan falan da alabilirim bana satan yeri fiyatını yazarsanız iyi olur tşkler :D

ya home stickeri kendin yapsana kardeşim ?

iyi fikirde kardeşim o boşluk görüntüsünü veremiyorum yani de şimdilik yaptım bide çok çabuk kirleniyor.
    SAMSUNG Galaxy Note 4 Kulübü Samsung Galaxy Note 4 Hızlı şarj, yüksek kapasiteli batarya gelişmiş S Pen 16 MP Arka, 3.7 MP Ön Kamera Android 6.0.1(Marshmallow) Dell İnspiron Geforge GTX 670M Kingstone 8GB RAM MOTOSPEED CK108 RGB MEKANİK GAMING KLAVYE SRS Premium Sound"Lemonade-Mertist
    ~Remember! You're Alone. EVERYTIME!~
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SmiLeROM_Piranha Business Tab 10.1
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.