Beyler bana ana ekrana dönüş butonu için stickerler var ya onlardan lazım konyalıyım konyada olursa daha iyi olur ama ankaradan falan da alabilirim bana satan yeri fiyatını yazarsanız iyi olur tşkler :D
MODEL:NOTE 4 Max Fiyat: 10tl Tercih Edilen yer: KONYAANKARA ESKİŞEHİR İZMİR Veya Konyaya geliyorum sanada alıyım derseniz eldende alırım +size getirme parası :5 tL :DASD:AS:D
quote:
Orijinalden alıntı: HackerMertist
Beyler bana ana ekrana dönüş butonu için stickerler var ya onlardan lazım konyalıyım konyada olursa daha iyi olur ama ankaradan falan da alabilirim bana satan yeri fiyatını yazarsanız iyi olur tşkler :D
MODEL:NOTE 4 Max Fiyat: 10tl Tercih Edilen yer: KONYA ANKARA ESKİŞEHİR İZMİR Veya Konyaya geliyorum sanada alıyım derseniz eldende alırım +size getirme parası :5 tL :DASD:AS:D
ya home stickeri kendin yapsana kardeşim ?
quote:
Orijinalden alıntı: SlayerCarlion
quote:
Orijinalden alıntı: HackerMertist
MODEL:NOTE 4 Max Fiyat: 10tl Tercih Edilen yer: KONYA ANKARA ESKİŞEHİR İZMİR Veya Konyaya geliyorum sanada alıyım derseniz eldende alırım +size getirme parası :5 tL :DASD:AS:D
ya home stickeri kendin yapsana kardeşim ?
iyi fikirde kardeşim o boşluk görüntüsünü veremiyorum yani de şimdilik yaptım bide çok çabuk kirleniyor.