Şimdi Ara

konya hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar daha önce 4 kez gitmeme rağman yakın zamanda bir daha konyayı gezmek istiyorum bu sefer tek gezmek istiyorum.Benim sorum şu bu etli ekmek (pide) nerede yenir merkezde ve kaçta açıyorlar sabah erken gitsek bulabilirmiyiz ve ayrıyetten yöresel yemek yapan neresi var nerede yenir ? yani hz. mevlana müzesine yakın yerler tercihimdir ve ne alırınır bu konya sarması hangi marka en iyisidir yardımcı olursanız sevinirim

• Merkez cemoyu sor tarif etsinler orda etlekmeğini yersin.

Mevlana müzesi,ince minareli medrese,alaaddin tepesini gezebilirsin bunlar şehir merkezindeler.

Merkezde lezzet döner var kültürparka git orda sor gösterirler orda döner yiyebilirsin çok güzeldir tadı.

Başka aklıma gelen pek birşey yok merama gidebilirsin kültürparkda 4 numaraya binersen merama götürür seni orada piknik alanları var oralarda takılabilirsin yeşil ortamlar var güzel ağaçlık yerler var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyvallah hocam teşekkür dereim sağolun tavsiyelere devam
  • Konya'da yemek yeme

Hiç öyle yemek kültürü filan yok

Tutturmuslar bir etli ekmek diye bildiğimiz pide

Git kasapdan et al kebap yap ye daha mantikli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tandır kebabı yemeyi unutma nefistir
  • Hocam büyükşehir belediyesi çok güzel bi uygulama yapmış gezilebilecek yerlerin tarihini hikayesini anlatan bi uygulama var ordan bakabilirsin google playde filan var

Edit: aynen tandır kebabı inanılmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UtopikMuhayyile -- 8 Aralık 2017; 19:1:6 >
  • https://tr.foursquare.com/devricedid/list/konyada-tad%C4%B1las%C4%B1-10-lezzet

Etliekmek : Bolu Lokantası,
    Tandır(Fırın) Kebabı: Hacı Şükrü.
    Tiritçilerin ikisi de iyidir.
    Mevlevi yemekleri için(700-800 yıl geçmişi olan yemekler) :Somatçı Fihi Ma Fih
    Yaşayan Konya mutfağı yemekleri için: Konak Konya mutfağı.

Sille'ye de gitmeyi unutmayın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara Tıp Hakkında Bilgi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hiç mi gezecek yer bulamadın koca memlekette?,harcadığın vakte paraya yazık.
  • Pide mide lan gece gece yapmayın şunu

• Gece gece aklıma fırın kebap geldi lanet olsun

• Koca ülkede gezecek yer kalmadı Konya'ya mı karar verdin? 4 aydır Konya'da okuyorum ne gezecek bi yer ne de yemek kültürü olduğunu sanmıyorum
  • yemek kültürü yok demiş bazı arkadaşlar.kesinlikle katılmıyorum türkiyenin en iyi yemek kültürü olan şehirlerinden biri konya.gezilecek bir yeri yok aslında.

öyle retorantlarda falan buraya ait fazla bişey bulamazsınız ama ne biliyim şöyle yazın falan gelseydin düğüne gidip düğün pilavı yerdin.

cemoda yemeni tavsiye etmem güzel ama çok daha iyisi bolu lokantası.

seni evimde misafir etmek isterdim.yaprak sarması bamya çorbası su böreği bunları konyadan başka yerde yememen lazım ama edemem malesef.bulabilirsen kadınhanı tahinli pidesi yiyebilirsin tatlı olarak

• quote:

Orijinalden alıntı: Hokky

yemek kültürü yok demiş bazı arkadaşlar.kesinlikle katılmıyorum türkiyenin en iyi yemek kültürü olan şehirlerinden biri konya.gezilecek bir yeri yok aslında.

öyle retorantlarda falan buraya ait fazla bişey bulamazsınız ama ne biliyim şöyle yazın falan gelseydin düğüne gidip düğün pilavı yerdin.

cemoda yemeni tavsiye etmem güzel ama çok daha iyisi bolu lokantası.

seni evimde misafir etmek isterdim.yaprak sarması bamya çorbası su böreği bunları konyadan başka yerde yememen lazım ama edemem malesef.bulabilirsen kadınhanı tahinli pidesi yiyebilirsin tatlı olarak

Yemek kulturu=tahta pide,bamya corbasi ve su boregi ogle mi?, ya bi gidin rezil etmeyin kendinizi. Makarnayida sahiplenin bence tam sizlik yemek kulturu

• E.R.W. kullanıcısına yanıt
    niye bundan rahatsız oldun bizim şehir daha iyi kapışması mı?

su böreğini bamya çorbasını etliekmeği gidin başka şehirde yiyin gelin birde burda yiyin

• Türkiye'nin yüz karası utanç verici şehri neyini gezeceksin ki.
  • İslam düşmanları doluşmuş konya lafını duyunca :)

• afyonun kaymağı gonyanın manyağı meşhurdur... :D :D :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hokky

niye bundan rahatsız oldun bizim şehir daha iyi kapışması mı?

su böreğini bamya çorbasını etliekmeği gidin başka şehirde yiyin gelin birde burda yiyin

5 sene yasadim o igrenc yerde neyin ne oldugunu cok iyi bilirim.Yemek kulturunuz buysa vah ki ne vah

• E.R.W. kullanıcısına yanıt
    bence kesin sen haklısın ya iğrenç bi yer

• Etli ekmek kesinlikle bolu lokantasında yemelisin. Hem mevlanayada yakın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.