Şimdi Ara

KONYA GIDA VE TARIM ÜNİVERSİTESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Aylık 6000 tl ye varan burs
    Yurt dışında master yapmış geneli odtülü hocalar
    Kampüs 160.000 m2
    Şehrin merkezinde
    Torku Markası arkasında
    İngilizce eğitim
    Eramus olarak:Purdue.Michigan states,California Davis gibi çok yüksek üniversitelerle ikili bağ
    Sabancı eğitim modeli

Bu üniversiteyi duyan arkadaşlar var mı.çok hoşuma gitti ilk 250 den öğrenci bile almış.Ülkenin gelecekteki gıda ve tarım problemi üzerine açılmış bir üniversitedir.Bizzat kendi fabriklarına,şirketlerine eleman yetiştiriyor.Konyanın merkezinde olması da sosyallik açısından gayet iyi ve fabrikanın ortasında olması nedeniyle uygulamalı eğitim ve staj kolaylığı
    stajlar genelde 20-30 saat sürerken bu üniversitede 90 saat.10 yıllık tecrübeye yakın bi staj alıyorsunuz 2-3 sene.Gıda diyince sadece besin anlaşılmasın bunlarla ilgili dallar; mesela İlaç,Kozmetik,Tekstil.Lojistik falan filan giriyor.
    tarım konusu ise okyanusdur anlat anlat bitmez gayet iyi bir üniversite kesinlikle memnun kalacaksınız

• up
  • bu yıl konya kazandım kaydımı yaptırıp yurdumu buldum her şey hazır. lakin bişey eksik konya gibi ruhsuz memlekette okumak olmak çok koyuyor. SADECE KONYA İÇİN BİLE OKUMAZ. şu an sadece 9 ay sonrasında olmak istiyorum umarım hızlı geçer
    Üniversite Şehrin merkezinde
  • up
    dostum daha önce konyaya gittin mi bilmiyorum ama 2 gün önce konyadaydım. yerli halkı tam yobaz(keşke internette okuduğum gibi olsaydı daha beterler.) hele büyük şehirlerden gidiyorsanız "KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ" sadece kelimelerde kalıyor kesinlikle büyükşehir felan değil. konya merkezinden selçuk üniversitesi kampüsüne ulaşmam 1.5 saat sürdü ulaşımı çok kötü hele kykda kalıcaksanız gününüzün 2 saatini yolculukla geçireceksiniz demektir.(kışı düşünemiyorum bile) yada yakındaki yurtlara böbreğinizi bırakıp konforlu yaşıyacaksınız. Kısaca her şehrin sorunları olur ama konyanın ki çok farklı ulaşımından tut da malum partili insanlarla uğraşmaya kadar bi çok sorun sizi bekliyor. artık yatay geçiş için gün saymaya başladım.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.