Şimdi Ara

Konya'da sağlam telefoncu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefonumun sarj sorunu vardı. Çözüm bulamamıştık sorun batarya en fazla %50'ye kadar çıkıp hemen bitiyordu. Sorunun neden kaynaklı olduğunu buldum kullandığım sarj cihazının voltajı yüksekmiş. Kardeşimde bir kaç gün benim sarj makinemle etti ve onun 945'ide bozuldu benim telefon SII. ELimde şuan iki tane bozuk cihaz var SII'yi servise gönderdim 37 gün bekledim biz yapamayız dediler gönderdiler parça bulamamışlar parçanın ücretinide ödemiştim 53 tl. Şimdi ben bu telefonu Konya'da sağlam bir telefoncuya vermek istiyorum gerçekten yapabilecek bildiğiniz bir yer var mı? Eğer kesin yapar dediğiniz farklı illerde de varsa söyleyebilirsiniz mecbur göndereceğiz artık.

Cihaz Türü :Telefon
    Cihaz Markası : SII
    Cihaz Romu : Orjinal
    Cihaz Sürümü : 2.3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kişneyen kedi -- 19 Temmuz 2012; 21:05:07 >

• anlamadığım konu sevis nasıl telefonu yapamıyor üstüne parça parasınıda alıyor
    bahsettiğiniz telefon eski bi telefon değilki parçası bulunamasın telpa yada başarı servisimi? samsungun kendi servislerine götürdünüzmü ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 19 Temmuz 2012; 22:38:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumur

anlamadığım konu sevis nasıl telefonu yapamıyor üstüne parça parasınıda alıyor
    bahsettiğiniz telefon eski bi telefon değilki parçası bulunamasın telpa yada başarı servisimi? samsungun kendi servislerine götürdünüzmü ?

Telpaya götürdüm. Samsungun kendi servisininde yapabileceğini sanmıyorum parça yokmuş hiç bir yerde öyle dedi sonra telefon yurdışından geldiği için yapamıyoruz dediler. Parayı kredi kartıyla ödemiştim inşallah geri alabilirim. dile kolay 37 gün bekledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kişneyen kedi

quote:

Orijinalden alıntı: cumur

anlamadığım konu sevis nasıl telefonu yapamıyor üstüne parça parasınıda alıyor

Telpaya götürdüm. Samsungun kendi servisininde yapabileceğini sanmıyorum parça yokmuş hiç bir yerde öyle dedi sonra telefon yurdışından geldiği için yapamıyoruz dediler. Parayı kredi kartıyla ödemiştim inşallah geri alabilirim. dile kolay 37 gün bekledim.

çok saçma daha hala 2 yıl garantili olarak satılan malın parçası olmaması gibi bi durum olamaz,samsungun kendi servislerine gidin tabi paranızıda alın bırakmayın

• Up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.