Şimdi Ara

Konya'da Metal Grubu Kuruyorum.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar. Konyada amatör bir grup kuruyorum. ve bazı üyelere ihtiyacım var. Müzik türü oalrak bir fikrim var. "Anadolu Trash Metal". Anadolu rock ile Trash metalin karışımı. Mesel Gülpembe Dağlar dağlar gibi şarkıları Trash metal şeklinde çalacaz. Tabi gerçek Trash Metal şarkılarının da coverlarını yapacaz. Amatör bir grup ve grubun amacı sadece kendini geliştirmek olacak. büyük bir beklenti içinde olmayın. Daha önce bir grup tecrübem olmadı o yüzden katılan kişilerden en az brinin grup tecrübesi olması lazım.

    - Vokal,
    Erdinç - (Solo)Elektro Gitar, (Ritim) Elektro Gitar
    - (Ritim) Elektro Gitar
    - (Solo)Elektro Gitar
    - Bas Gitar
    - Davul

    Aradığım elemanlar yukarıdaki gibi katılmak isteyenleri bekliyorum.



  • konya gibi biryerde zor olur bence
  • bugün siyah t-shirt giyen arkadaşıma hocanın satanist o onunla dolaşmayın demesiyle zozluk belli oluyor da ben yinede gülpembe'nin tabları hazrıladım power chord falan var.
  • Yapabilirseniz yapın bence vede duyurabildiğiniz kadar herkeze duyurun. Belki o hocanında hoşuna gider yaptığınız müzik. Nasıl bir anlayıştır Siyah giydimi satanist demek. Başarılar.
  • Hayallerinin arkasından git kardeşim

    Başarılar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İchimaru -- 10 Eylül 2008; 17:36:49 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Metalli Head

    bugün siyah t-shirt giyen arkadaşıma hocanın satanist o onunla dolaşmayın demesiyle zozluk belli oluyor da ben yinede gülpembe'nin tabları hazrıladım power chord falan var.


    hay ben öyle zihniyetin ...
  • Selçuk üni. yok mu konya'da , ordan bulursunuz rahatlıkla...Oraları araştırın derim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yolunuz açık ola .)
  • dağlar dağlar'dan güzel metal parçası olur da gülpembeden hiç olmaz
  • quote:

    Orjinalden alıntı: KayTheRock

    dağlar dağlar'dan güzel metal parçası olur da gülpembeden hiç olmaz


    Büyük konuşma.
  • Anladığım kadarıyla grupta şu an sadece Erdinç var.

    Dostum ilan yada duyuru yoluyla bu kadar adam toplaman mümkün değil, mutlaka sosyal bir çevre içine girmeli orada müzisyenlerle, müzikle ilgilenenlerle tanışmalısın.

    Bol şans dilerim eğer becerebilirsen ve bu ilk grubun olacaksa inanılmaz bir deneyimin olacak. Grup arkadaşlığı ve paylaşımları çok özeldir.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: gokhanww2

    Bol şans dilerim eğer becerebilirsen ve bu ilk grubun olacaksa inanılmaz bir deneyimin olacak. Grup arkadaşlığı ve paylaşımları çok özeldir.


    Evet ya bencede. Kendi başına çalmaktan daha zor olduğunu söyleyebilirim. Uyum problemi bizde baya fazlaca çıkıyordu ilk zamanlar. Stüdyoda birbirinize pas atmalar bire çok zevkli oluyor. Bence sen bu işin ucunu bırakma.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.