Şimdi Ara

KONYA-ANKARA HIZLI TREN 10TL (VAGON KAPATIYORUZ) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
2
Favori
8.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: serhatcan007

3-4 gün önce bindim . Sabah Konyadan bindim akşam geri geldim . Dedikleri gibi 1 saat 28 dakika değil , 2 saat sürdü . Biletleri bir tanıdğım vasıtasıyla 2 hafta önce aldım . Başta çok sarsıyor Ankaraya girerken ok makas değiştiriyor . Yani benim pek hoşuma gitmedi . Japonyadaki shinkansenlere yaklaşmaları için 20 fırın ekmeğe ihtiyaçları var .

Daha bir suru eksigi vardir tam rayina oturanakadar temiz bi 5 yil gecmesi lazim bu arada hizli trende japonyayi yakalamamiz simdilik soz konusu bile degildir adamlar bizden 50 yil ilerde yasiyor japonyaya gidince insan gelecege gitmis gibi hissediyor :D
  • Yani anlatmak istediğim Ankarada rayları tam oturmadan sefere başlamışlar . İnsanı fena sarsıyor
  • şuan biletler ne kadar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydogan66

şuan biletler ne kadar ?

Ekonomi : 25 TL

Business Class : 35 TL

26 yaş altına %20 indirim. Aynı güne gidiş-dönüş alırsanız gene %20 indirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: daikataNa~

quote:

şuan biletler ne kadar ?

Peki bu olay eskisehir-ankara arasi icinde gecerli mi ?

Ben ogrenci oldugum icin gidis-gelis 40 lira veriyorum. Yani 26 yas alti indirimden yararlaniyorum. Ayni zamanda diger indirimden de yararlanabilir miyim ? Ayni gun icinde gidip-gelme indiriminden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

quote:

quote:

şuan biletler ne kadar ?

Peki bu olay eskisehir-ankara arasi icinde gecerli mi ?

Ben ogrenci oldugum icin gidis-gelis 40 lira veriyorum. Yani 26 yas alti indirimden yararlaniyorum. Ayni zamanda diger indirimden de yararlanabilir miyim ? Ayni gun icinde gidip-gelme indiriminden

Valla bir tek Konya-Ankara arasını biliyorum. Gerisinden haberim yok hocam.:(

• Ama 26 yasindan kucuk birisi ayni gun icerisinde gidip donerse %40 indirimden yararlanmaz gibime geliyo.

Bizim eskisehir-ankara arasi genc tarife 16 liraydi. Konya treni acilinca 20 lira oldu. Business ise genc 28 lira oldu.

Su fiyatlari 15'e cekseler cok iyi olacak. Aylik en az 40 lira karda olcam. Zaten hic bos da gitmiyor tren. Umuyorum ekim gibi duser fiyatlar.
  • Gidiş/dönüş biletini aynı anda alanlara %20 indirim var, aynı gün gidip/gelmeye gerek yok yanlış bilgilendirme olmasın.. Gidiş/dönüş bileti aynı anda alın istediğiniz zaman geri dönün, kısıtlama yok.. Sadece biletler birlikte alınacak.. Genç indirimiyle birleşmemesi gerekiyor, ama bununla ilgili bir bilgide bulunmuyor.. (Birleşmemesi gerekiyor çünkü indirim oranı bir tane, gençler zaten %20 indirimden faydalanıyor, genç olmayanlar ve diğer indirim fırsatlarından yararlanamayanalr için biletleri aynı anda alınca indirim fırsatı tanımlanıyor.. Birleşmemesi lazım..)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

Gidiş/dönüş biletini aynı anda alanlara %20 indirim var, aynı gün gidip/gelmeye gerek yok yanlış bilgilendirme olmasın.. Gidiş/dönüş bileti aynı anda alın istediğiniz zaman geri dönün, kısıtlama yok.. Sadece biletler birlikte alınacak.. Genç indirimiyle birleşmemesi gerekiyor, ama bununla ilgili bir bilgide bulunmuyor.. (Birleşmemesi gerekiyor çünkü indirim oranı bir tane, gençler zaten %20 indirimden faydalanıyor, genç olmayanlar ve diğer indirim fırsatlarından yararlanamayanalr için biletleri aynı anda alınca indirim fırsatı tanımlanıyor.. Birleşmemesi lazım..)

Panpa sen bu konuda uzman birisine benziyosun su konuya bu hizli trenden bi kac ss versende bizde aydinlansak biraz sekli filan neye benziyor ic dizayni nasil kac km hizla sefer yapiyor malum biz magradan pek bisey goremiyoruz :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar bende bindim Konya'dan Ankaraya geldim + birde video çektim ama ne yalan söyleyim çok beğenmedim ,,,

1. Sarsıntı var

2. Koltuklar çok rahat değil

3. İçerde görev yapan hosteslerin suratı asık

4. Koltukların arkasında Tv yok bugün en kötü otobüs firmalarında bile tv var , tavanlara koymuşlar tv'leri ama oda banttan oynatıp duruyor aynı şeyi ve görüntü devamlı bozuluyor

5. Hızlı gidiyor 1.30 dakikada geldim ankara garına , vagonların içi daha iyi olabilirdi kabinler iyi değil , internet yok , bunlar tabi ekonomide geçerli business da sanırım bunlar var ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 15 Eylül 2011; 9:34:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

quote:

Gidiş/dönüş biletini aynı anda alanlara %20 indirim var, aynı gün gidip/gelmeye gerek yok yanlış bilgilendirme olmasın.. Gidiş/dönüş bileti aynı anda alın istediğiniz zaman geri dönün, kısıtlama yok.. Sadece biletler birlikte alınacak.. Genç indirimiyle birleşmemesi gerekiyor, ama bununla ilgili bir bilgide bulunmuyor.. (Birleşmemesi gerekiyor çünkü indirim oranı bir tane, gençler zaten %20 indirimden faydalanıyor, genç olmayanlar ve diğer indirim fırsatlarından yararlanamayanalr için biletleri aynı anda alınca indirim fırsatı tanımlanıyor.. Birleşmemesi lazım..)

Panpa sen bu konuda uzman birisine benziyosun su konuya bu hizli trenden bi kac ss versende bizde aydinlansak biraz sekli filan neye benziyor ic dizayni nasil kac km hizla sefer yapiyor malum biz magradan pek bisey goremiyoruz :D

@daikataNa~ 'de daha iyi görseller vardı..

KONYA-ANKARA HIZLI TREN 10TL (VAGON KAPATIYORUZ) KONYA-ANKARA HIZLI TREN 10TL (VAGON KAPATIYORUZ)
     KONYA-ANKARA HIZLI TREN 10TL (VAGON KAPATIYORUZ) KONYA-ANKARA HIZLI TREN 10TL (VAGON KAPATIYORUZ)

Trenler çok sessiz, sarsıntısız.. 250km/s hızda rahatça içinde yürünebiliyor..

• quote:

quote:

şuan biletler ne kadar ?

Gidiş-dönüş bileti indiriminden yararlanmak için biletleri aynı gün için alma şartı yok..
  • Eskisehir-Ankara arasinda sefer yapan trenin aynisiymis. Ama sanirim Konya-Ankara arasi 1 saat 45 dakika suruyor.

Tren cok az da olsa bulundugunuz gara gec gelir. Sabah 9 treni icin 8.50 de gittin ama ortada bir tren yok yuzlerce kisilik kuyruk vardi. Bu olay 6 ayda 1 kez geldj basima. Genelde 15-20 dk onceden giderseniz tren peronda olur.

Giriste bilet kontrol eden hostesler son derece guzel ve sempatik oluyor.

Trene bindiginiz zaman sizin yerinizde baska birinin oturdugunu gormek mumkun. Direkt kaldirin. Bosuna cam kenari almiyorsunuz.

Hatta sizin yerinizde oturup ''sizde benim yerime gecin 4A'' diyenlerin sayisi az degil.

Trende sarsinti var. Disariyi ozel camlar sayesinde 250 km ile giderken bile net gorebilirsiniz.

Ekonomi bolumunde yemek verilmez. Koltuklarin arkasinda tv yoktur. Yemek alabileceginiz seyyar araba ise arka peronlardaysaniz size en az 30 dk sonra ulasir.

Koltuklar pek rahat degil. Eskiden kulaklik verirlerdi. Artik kulaklik vermiyorlar ve bilet fiyatlarini da 20 lira yaptilar. Fiyat artti hizmet dustu.

Giriste valiz koyma yeri var. Ama herkes oraya koydugu icin yer kalmazsa mecbur koridora koyarsiniz.

Bussiness ise ; son derece sessiz. Genelde herkes laptop ile takilir. Ekonomideki o ayakta gezinmeler gorulmez. Yemek servisi yapilir. Bir de kafanizi koydugunuz yerde kucuk yastik var.

Konya-ankara arasi yolculuk yapmadim. Saat disinda pek bir farki yok galiba.

Ne kadar fiyatlar artti desek de, ne kadar gomsek de her hafta yht'yi kullanma mecburiyetindeyiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

Arkadaşlar bende bindim Konya'dan Ankaraya geldim + birde video çektim ama ne yalan söyleyim çok beğenmedim ,,,

1. Sarsıntı var

2. Koltuklar çok rahat değil

3. İçerde görev yapan hosteslerin suratı asık

4. Koltukların arkasında Tv yok bugün en kötü otobüs firmalarında bile tv var , tavanlara koymuşlar tv'leri ama oda banttan oynatıp duruyor aynı şeyi ve görüntü devamlı bozuluyor

5. Hızlı gidiyor 1.30 dakikada geldim ankara garına , vagonların içi daha iyi olabilirdi kabinler iyi değil , internet yok , bunlar tabi ekonomide geçerli business da sanırım bunlar var ...

Videoyu nasil izleriz (:
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

quote:

@daikataNa~ 'de daha iyi görseller vardı..

Trenler çok sessiz, sarsıntısız.. 250km/s hızda rahatça içinde yürünebiliyor..

Eyvallah bakalim yakin bi zamanda bende bi sefer yapmayi planliyorum ama arkadas soyle soylemis hizmet azaldi fiyat yukseldi iste bu cok kotu

• beyler açıkçası ekonomide 1 bucuk saatte zten film seyredemezsiniz ki yolculuk inanın otobüs gibi sıkmıyor çünkü hızdan dolayi az da olsa içinizde bi kipraşma oluyor o tin tin gidiş de olmadığı için bi sıkılma yaşamadım
    ikincisi sarsıntı var diyen arkadaşlar neye göre diyor tren 250 km hız yaparken bile sizin özel otomobilinizle 120 km hızla giderken ki ses ve sarsıntıdan daha az olduğuna eminim özellikle ses dizel arabaların iceriye aldığı sesin 10 da biri

koltuk konforunda haklısınız koltukların daha iyi olmasını beklerdim ve iç tasarımda almanların trenleri cok daha iyi oluyor ama ekim de yeni ihaleye cıkacaklar 350 km hız yapan trenler gelecek onlarda kalite artar diye düşünüyorum bu arada alınacak trenleri merek ediyorsanız buyrun:

http://www.youtube.com/watch?v=xvV55qg4_6w&feature=related

• Pazartesi veya salı Konya'dan Ankara'ya gideceğim yine, günü birlik..
    400 koltuktan birinde yer vardır sanırım, önceden almaya gerek yoktur. Yine ararım pazar günü.. Olmadı evimin 8 dk uzağındaki ptt'den alırım biletimi..
  • quote:

Pazartesi veya salı Konya'dan Ankara'ya gideceğim yine, günü birlik..
    400 koltuktan birinde yer vardır sanırım, önceden almaya gerek yoktur. Yine ararım pazar günü.. Olmadı evimin 8 dk uzağındaki ptt'den alırım biletimi..

tcdd nin sitesinden üyelik alıp,rezervasyon yaptırın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kl_emre_1905

quote:

tcdd nin sitesinden üyelik alıp,rezervasyon yaptırın.

Üyelik varda biran için unuttum, kredi kartı olmadığından satın almıyordum bundan dolayı internet hesabını unutmuşum :D ptt'den biletimi alabilirsem oradan alırım, olmadı rezervasyon yaptırır bileti gardan alırım artık hangisi olursa..
    ek: hesabın varlığını biran için unuttum hesabı unutmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuckulteli -- 16 Eylül 2011; 15:40:08 >

• quote:

Genelde yer sıkıntısı olmaz ama gar'da beklemek istemiyorsan rezervasyon yaptir.

Bu konya treninin beles oldugu zamanlar eskisehir'den ankaraya gidisi bulmustum ama dönüsü bulamamistim. Az sövmedim o zamanlar :D. Oradakiler de konya treni nedeniyle boyle oldugunu soylemislerdi.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.