Şimdi Ara

konuyu devretmek istiyorum yeni sahibine (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.298
Cevap
24
Favori
56.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben spotify kullanıyorum artık, bıraktım sitelerden indirmeyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: quarizma06

Arkadaşlar özellikle almak isteyipte merak eden arkadaşlar için birkaç tavsiyede bulunmak istedim zaten kullanan kişiler bunları bilir ve bilerek almışlardır.
    Birincisi kesinlikle oyun amaçlı kullanmak isteyenler yanından bile geçmesin hem osx işletim sistemi sebebiyle hem de bilgisayarın donanımı buna elverişli değil eski birkaç oyun dışında.
    İkincisi uzun seyahatler yapan , kütüphanelerde ders çalışan ve diğer multimedya film,müzik ve sosyal medya amaçlı her işinizi görecektir uzun pil süresiyle.
    Üçüncüsü almamış olan arkadaşların mutlaka dikkat etmesi hususu cihazda hiçbir parça değişikliği yapılamıyor ram,ekran kartı,işlemci bunları bilerek özelliklede ram konusunda en az 8 gb olan modelleri tercih etmelerini tavsiye ederim çünkü 4gb 2012-2013 yıllarında gayet yeterliydi hala da büyük sorun arz etmiyor.Fakat site içerikleri uygulamalar yeni işletim sistemi gibi değişen şartlarda yetersiz kalmaya başladığını itiraf etmeliyim.Cihaz üzerindeki SSD bu sorunu örtüyo gibi gözüksede uzun kullanımlarda ve çoklu çalışmalarda birsüre sonra daha fazla ram'e ihtiyaç duyulacağını gösteriyor.

En önemli nokta genç arkadaşlarımız oyun merakı sebebiyle okadar para verip hayal kırıklığı yaşasın istemem birçok alternatif laptop seçeneği mevcut illaki apple alacam diyorsa da pro modellere bakabilir taşınabilir olarak .

Kimse yanlış anlamasın sadece tecrübelerimden yola çıkarak bilmeyen ve almak isteyen arkadaşlara fikir niteliğinde yazmak istedim yoksa benim ihtiyaçlarımı hertürlü karşılayan ve ilk gördüğümde hayran kalıp ve memnun olduğum bir cihaz hem tasarımı hem de amacıma yönelik hizmetleri sebebiyle.

Herkese iyi günler dilerim...

8gb Rami modeli ile oyun olarak sadece football manager 2015 oynanabilir mi acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ben 4gb lı modelıyle warthunder oynayabıldıgıme göre football manager cok rahat oynanır.internette macbook air football manager yazarsanız mutlaka oyun vıdeosuna denk gelırsınız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • büyük boyutlu dosyaları göndermek için mail drop özelliğini nasıl kullanıyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne dersiniz arkadaşlar bu zamanda yeni bir MBA alınır mı yoksa rMBA çıkış tarihi çok mu yakın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kullanıcı38

büyük boyutlu dosyaları göndermek için mail drop özelliğini nasıl kullanıyoruz.

Sanırım büyük boyutlu dosyaları gönderirken mail uygulaması kendisi uyarı veriyor "mail drop kullanmak ister misiniz? " diye.
  • Çok rahat oynarsınız o tip oyunları hatta 4gb ile empire total war ve lol gibi oyunlarda oynanıyor fan sesi ve ısınma hissedilerek tabi alışınca sessizliğe bazen zor oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D70944242 -- 4 Şubat 2015; 14:19:16 >
  • 4GB ramli 128ssd li en baz modelini aldım bugün yorumlarınız için çok teşekkürler
  • arkadaşlar rica etsem

macbook air 13'' i5 1.8Ghz 256Gb ssd > 2.el fiyatları hakkında bilgi verebilirmisiz ?
  • arkadaşlar mba yeni kullanmaya başladım. açıılışta girip bilgisayarı açtığım şifreyi program yükleme çalışırken ya da şifremi değiştirmeye çalışırken hata veriyor. parola doğru değil diyor. resmen kilitlenmiş vaziyetteyim. hiçbir şey yapamıyorum. sorun nedir bunu yaşayan var mı hiç ?
  • Merhaba, bende Macbook Air almayı düşünüyorum ama daha önce hiç osx kullanmadım bu yüzden sizlere danışmak istedim. Web programlama ile ilgileniyorum ağırlıklı olarak php ve mysql kullanıyorum. Bunlarda sıkıntı yaşar mıyım sizce? Air ile daha önce bunları kullanan ve sıkıntı yaşayan oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luffy1907

arkadaşlar rica etsem

macbook air 13'' i5 1.8Ghz 256Gb ssd > 2.el fiyatları hakkında bilgi verebilirmisiz ?

2. el sitelere bakabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: run176

Merhaba, bende Macbook Air almayı düşünüyorum ama daha önce hiç osx kullanmadım bu yüzden sizlere danışmak istedim. Web programlama ile ilgileniyorum ağırlıklı olarak php ve mysql kullanıyorum. Bunlarda sıkıntı yaşar mıyım sizce? Air ile daha önce bunları kullanan ve sıkıntı yaşayan oldu mu?

Bir sıkıntı yaşamazsınız ama isterseniz Pro alabilirsiniz.
  • Selamlar.
    Uygun fiyatlı bir Macbook Air var 2014 model sanırım. 13.3", 128 gb ssd, 4 gb ram, 1,4 ghz işlemcili olan modelden. Sıfır hiç kullanılmamış ve normalinin 3te 2'si fiyatına alabilecek gibiyim.

Şarj olayı çok önemli malum bu cihazlarda. Acer'ın ultrabook'u var ama sürekli yarı yolda bırakıyor şarj konusunda.
    Mac konusunda tek şüphem kullanmak zorunda olduğum tek bir programın mac sürümünün olmaması. Onu da ikincil bir işletim sistemi kurarak halledilebiliyormuş sanırım.

Ne tavsiye edersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHI

Selamlar.
    Uygun fiyatlı bir Macbook Air var 2014 model sanırım. 13.3", 128 gb ssd, 4 gb ram, 1,4 ghz işlemcili olan modelden. Sıfır hiç kullanılmamış ve normalinin 3te 2'si fiyatına alabilecek gibiyim.

Şarj olayı çok önemli malum bu cihazlarda. Acer'ın ultrabook'u var ama sürekli yarı yolda bırakıyor şarj konusunda.
    Mac konusunda tek şüphem kullanmak zorunda olduğum tek bir programın mac sürümünün olmaması. Onu da ikincil bir işletim sistemi kurarak halledilebiliyormuş sanırım.

Ne tavsiye edersiniz?

Aynı cihaza ikincil işletim sistemi olarak win 8.1 kurdum ,işim olduğunda birinde,diğeriyle işim olduğunda diğer işletim sistemiyle açıyorum hiç bir problem yok. Geçiş gözünüzü korkutmasın çünkü diğer işletim sistemine geçiş 10 sn. Diğer taraftan ssd 128 normal kullanım için problem yaratmaz ama cihaz içinde büyük dosyalarıda tutiym derseniz hdd yi böldüğünüzde 128 gb az kalır. Bu yzüden ben çantasında 1tb hdd tutuyorum.herşeyi cihazın içine yığmam lazım demiyosanız 128 ssd hertürlü iş görüyo. Tavsiye ederim.

• PHI kullanıcısına yanıt
    En azından birkaç kişiden daha teyid alınız ama benim bildiğim:

1) Bootcamps vdeya parallels kullanılarak, evet, OS X paralelinde MBA'lere (daha doğrusu tüm MAC'lara) Windows da kurmak mümkün. Tabii ayrıca Windows'u da yüklemek koşuluyla...
    2) Ama Windows ile çalışırken de, OS X'de dönünce her ikisi performanslarından kaybederek çalışıyor. (Okuduğum bir yerde "bir çekirdek Windows'a, ik,nciçekirdek OS X'e çalışıyor" tarzında bir benzetme yapmıştı.
    3) Batarya kullanım süresi de öyle 12 saat falan kalmıyor ve düşüyormuş. (Ne kadara düşüyor ve neyin kullanımıyla ne oranda düşüyor, ???)
    4) Tabii ki Depolama kapasitesinin 25-30 GB'ı Windows'a ayrılmış da oluyor!

Benim kıssadan hisse anladığım, Mac'a Windows da kurmak istiyorsanız bunu iMac ya da Mac Mini üzerinde yapmak daha uygun.

Ama yine de başka teyidleri ve önerileri dikkate alınız derim.

• Arkadaşlar bugün Kliksa'dan aldığım MacBook air geldi, daha önce hiç Mac kullanmadım kendi çapımda kurulumu Yaptım fakat çözemediğim bazı noktalar var.
    1.machine yedeklemeyi nasıl yapacağım.
    2.Exchange maili ayarlayamadım.
    3.Caps lock Tuşu 2-3 kere bastıktan sonra ışığı yanıyor. Tuşta sorunmu var yoksa geç tepkimi veriyor anlamadım. Cevap verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: General.

Arkadaşlar bugün Kliksa'dan aldığım MacBook air geldi, daha önce hiç Mac kullanmadım kendi çapımda kurulumu Yaptım fakat çözemediğim bazı noktalar var.
    1.machine yedeklemeyi nasıl yapacağım.
    2.Exchange maili ayarlayamadım.
    3.Caps lock Tuşu 2-3 kere bastıktan sonra ışığı yanıyor. Tuşta sorunmu var yoksa geç tepkimi veriyor anlamadım. Cevap verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.

Merhaba,
    Hayırlı olsun, keyifle kullanın Air'inizi. Aramıza hoş geldiniz. Hemen cavaplayalım:
    1-Harici bir disk ile yedekleyebilirsiniz. Taşınabilir diski taktıktan sonra Time Machine'i açıp diski seçtikten sonra yedekleyin. Sizi zaman zaman yedekleme için uyarır MacBook Air'iniz. Eğer isterseniz, yedekleme için Apple Time Capsule de alabilirsiniz.
    2-Exchange Mail Ayarlamak için linkteki video sizin işinizi görür:https://www.youtube.com/watch?v=_kOjAejhRuU
    3-Caps Lock tuşu yanlış basmaları önlemek amacıyla biraz geç tepki verir aynı açma/kapama tuşu gibi. Onda bir sorun yok hocam.

Eğer bir sıkıntınız olursa sorucevap.sihirlielma.com'da sorabilirsiniz.

• febahadir kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim.İyi Akşamlar iyi forumlar.

• selam arkadaşlar.

5 yıl vaio kullanıp eskitince ben de laptopu değişme ihtiyacı hissediyorum şuaralar

macbook 12" veya air almayı planlıyorum.

1) 4gb ram gerçekten yetersiz gelir mi ilerleyen zamanlarda

2)retina ekranın farkı cok fazla mıdır

3)benim en buyuk zevkim pc'yi tv'ye bağlayıp film izlemektir. 1.1ghz lik yeni macbook alsam 40-50gblik blueray filmleri oynatmada zorluk çeker miyim

cevaplar için şimdiden teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.