Şimdi Ara

konuyu devretmek istiyorum yeni sahibine (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.298
Cevap
24
Favori
56.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    paralelles desktop kurun macinize, oradan da win 7 kurun parallels aracılığıyla bilgisayarınıza. Lazım oldukça internet explorerı açar e okula girersiniz. Ben bu şekilde yaptım eşim için bilgisayarı, hiç sıkıntı olmadan kullanabiliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serocan39

paralelles desktop kurun macinize, oradan da win 7 kurun parallels aracılığıyla bilgisayarınıza. Lazım oldukça internet explorerı açar e okula girersiniz. Ben bu şekilde yaptım eşim için bilgisayarı, hiç sıkıntı olmadan kullanabiliyoruz.

bootcamp ile kurulan windows'tan ne farkı var hocam?

Bir avantajı var mı acaba?
  • eaglemania kullanıcısına yanıt
    Parallels te mac üzerinde aynı anda windows kullanabiliyorsunuz. Parallelsin youtube sayfasında daha detaylı bilgiler bulabilirsiniz.

http://www.youtube.com/user/ParallelsTV
  • quote:

Orijinalden alıntı: serocan39

Parallels te mac üzerinde aynı anda windows kullanabiliyorsunuz. Parallelsin youtube sayfasında daha detaylı bilgiler bulabilirsiniz.

http://www.youtube.com/user/ParallelsTV

Teşekkürler hocam

Dediğiniz gibi, explorer gibi kısa süreli/tekil vs kullanımlar için ideal ancak uzun süreli çalışma için bootcamp çok iyi hocam. Direk sistemi windows üzerinden yeniden başlatıyor ve tüm kaynakları windows kullanmaya başlıyor

• Arkadaşlar MD711TU/B ile MD711TU/A arasında ne fark var? Ben Diablo 3 oynamak için alacağım. Ama bu A ve B farkı ne kadar etkiler oyunu?
  • Yani geçen sene satılan haswell ile bu sene satılan haswell modelleri arasındaki fark nedir macbook air 11" lerde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi konix -- 4 Kasım 2014; 21:31:19 >
  • Gecen senekilerin ssd leri yüzde 50 daha hızlı.Sıfır alacaksanız mumkunse 2013 late alın.Yerinizde olsam 11 inc almam bu arada,ben 2013 late macbook air 11 kullanıcısıyım.Şimdi olsa 13 inc air alırdım,film izlerken falan baya ufak gelıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gidakontrol

Gecen senekilerin ssd leri yüzde 50 daha hızlı.Sıfır alacaksanız mumkunse 2013 late alın.Yerinizde olsam 11 inc almam bu arada,ben 2013 late macbook air 11 kullanıcısıyım.Şimdi olsa 13 inc air alırdım,film izlerken falan baya ufak gelıyor

Merhaba Hocam.. Bende de 2012 13" air var.. Satıp 11" almayı düşünüyorum sırf rahat taşımak için... Şimdi sen böyle deyince kafam karıştı..?
  • quote:

Orijinalden alıntı: magule

quote:

Gecen senekilerin ssd leri yüzde 50 daha hızlı.Sıfır alacaksanız mumkunse 2013 late alın.Yerinizde olsam 11 inc almam bu arada,ben 2013 late macbook air 11 kullanıcısıyım.Şimdi olsa 13 inc air alırdım,film izlerken falan baya ufak gelıyor

Merhaba Hocam.. Bende de 2012 13" air var.. Satıp 11" almayı düşünüyorum sırf rahat taşımak için... Şimdi sen böyle deyince kafam karıştı..?

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden alynty: magule

quote:

Orijinalden alynty: gidakontrol

Gecen senekilerin ssd leri yüzde 50 daha hyzly.Syfyr alacaksanyz mumkunse 2013 late alyn.Yerinizde olsam 11 inc almam bu arada,ben 2013 late macbook air 11 kullanycysyyym.?imdi olsa 13 inc air alyrdym,film izlerken falan baya ufak gelyyor

Merhaba Hocam.. Bende de 2012 13" air var.. Satyp 11" almayy dü?ünüyorum syrf rahat ta?ymak için... ?imdi sen böyle deyince kafam kary?ty..?

Kullanym tipinize ba?ly..

E?er syk seyahat eden biri iseniz ve amaç sadece klasik i?leri yapmaksa 11" ideal tablet gibi zaten..

Ama di?er i?ler için 13" ideal..

* ben 11" tercih etmi?tim

• arkdaşlar macbook air im için battery health prgramı şu değerleri verdi? neden pil %99 ken program %94 gösteriyor?

sizce pil durumum sağlıklı mı? yapmam gereken önerilerinşiz var mı? kalibrasyon vs bu değerleri daha iyileştirir mi?

konuyu devretmek istiyorum yeni sahibine
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanoute

arkdaşlar macbook air im için battery health prgramı şu değerleri verdi? neden pil %99 ken program %94 gösteriyor?

sizce pil durumum sağlıklı mı? yapmam gereken önerilerinşiz var mı? kalibrasyon vs bu değerleri daha iyileştirir mi?

bataryan pek iyi değil.
    yani nerdeyse 1.5 yıllık kullanım söz konusu ve bu süreye göre bataryan çok iyi.
    eğer programı yeni yüklediysen kendini kalibre etmemiştir program.

• quote:

Orijinalden alıntı: magule

quote:

11 taşımak için ideal ama ekran cidden küçük alışma süreci olur 13"'den sonra, kaldıki zaten 13" air'ınız var. Bence boşuna masraf olmuş olur. Birazdaha kullanın, seneye değiştrin hem belki yeni air çıkar. hem ikisindeki ssd'ninde üreticisi aynı değil mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GörünmezAdam -- 10 Kasım 2014; 17:26:01 >

• @kanoute; geç oldu muhtemelen halletmişsinizdir ancak; Safari'de Dosya sekmesine gelip Şuradan İçe Aktar'a tıklayıp HTML Yer İşaretleri Dosyası'ndan oluşturduğunuz dosyayı içe aktarabilirsiniz. Biraz aşağıdaki sorunuz için, hayır Mavericks ekstra yer kaplamaz :)

@lakin1907; Macbook Airler'de ramlar ya da işlemci yükseltilmiyor. 128 gb tercih etmemek çok doğru karar. Kesinlikle yeterli değil. Bir kılıf almanızı öneririm.
  • Kampanyalar suyunu çekti sanırım..
  • 11 ve 13 inc arasinda kalan arkadaslar kesinlikle 13 alin derim 11 hem cok kucuk hemde uzun sure kullanimda bilekleri yoruyor klavyenin altinda elimizi koydugumuz bolum daha kucuk ayrica sarji daha az gidiyor.128 lik modeli aldim ben 256 lik modele cikicak olsaydim 13 macbookpro retina 128 alirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLind -- 13 Kasım 2014; 11:48:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kanoute K kullanıcısına yanıt
    Pil ömrüne yapabileceğin tek şey şarj olurken cihazı kullanmamak ya pilde kullanıcaksın yada %100 iken fişte.Pil en çok bir yandan şarj olurken bir yandan kullanıldığında yıpranıyor.Onun haricinde değerlerin normal 1.3 senelik pil sonuçta ayrıca diğer markalardan kutudan çıkardığımız gibi yıpranma %7 8 olabiliyor arkadaşın asusu öyle çıktı mesela.N550 gibi üst bir model olmasına rağmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLind -- 14 Kasım 2014; 15:26:44 >
  • bu durumu nasıl düzelticem yardımcı olabilcek biri varmı? uygulama kısmını nasıl azaltıcam?
  • Merhaba arkadaşlar,

Bugün itibari ile ben de macbook pro kullanıcıları arasına girdim :)
    retina 128 gb lık modelini aldım.

Bilgi vermek için söyleyim ankara cepa lydia mağazasından eğitim indirimi ile 3 taksite 3218 tl (%8 indirim) ye geldi.

İlk kez apple ürünü kullanıyorum.

Almadan önce kullanan arkadaşlarımın tavsiyelerine uydum özellikle uzun süre kullanım stabilite ve pil ömrü için aldım.

Son derece güzel ve kullanışlı, tabi biraz alışmak gerekiyor bazı şeylere.

Sizlere sorum; mağazadaki arkadaş ilk etpta yosemite ye güncelemememi önerdi, biraz bekleyip ek güncellemeler ile beraber güncelle dedi.
    Sanırım bazı sorunlar ortaya çıkmış, okuduğum kadarı ile de sorun yaşayanlar olmuş fakat son durum nedir?
    Yosemite güncellemesi sorunsuz çalışır duruma geldi mi?
  • furkanbozkurt kullanıcısına yanıt
    Gözle görülür bir sorun yok. Ne gibi sorunla karşılaşmışlar da böyle diyorlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine bu forumda okumuştum, safari de yavaşlık, bazı yerlerde takılmalar, sanırım mail programı ile de ilgili sorunlar gibi ve iphone bazlı uygulamarda eksiklik sanırım da zaten iphone kullanmadığım için benim için orası pek önemli değil.

Sizlere bir sorum daha olacak,

hali hazırda laptop için çantam var fakat, ben bunun için (13") içine koyabileceğim kılıf arıyorum, zarf gibi olanlar değil de yine ince ama tamamen açılıp içinden çıkarmadan da fermuarlarını tamamen açılıp macbookun da kapağını açıp kullanabileceğim bir kılıf mevcut mu?

Veya şimdi aklıma geldi ekleyim dedim :)

Şarj adaptörü zaten küçük onunda sığabileceği küçük yine ince bir kılıf önerebilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkanbozkurt -- 16 Kasım 2014; 9:01:48 >
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.