Şimdi Ara

Konuyu bitirsemde çözemeyecekmiş gibi hissediyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir yardım edin Konuları bitirmeye çalışıyorum hap falanda aldım uyumamak için okulda tatile girdi 40-50 gün evde olacağım bol bol deneme çözmek istiyorum da daha konular bitmedi. Sorun şu ki bitirsemde çözemeyecekmiş gibi hissediyorum kitapta ne güzel sorular var denemelere bakıyorum hep kazık geliyor sanki özelliklede fen ve matematik.

Hedefim Egeydi oradan vazgeçtim zaten vazgeçmesem de zordu. Marmara mtok istiyorum ama onu da kazanamamaktan korkar oldum

• Fem simetriden kimya çalışıyorum. Final kimya sb'na baktım ve mezuna kalmayı bile düşünüyorum şuan
  • bende uyku sorunu yasiyorum acaba ne tür ilac kullaniyorsun?doktora gitsek verirler mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: etem1907

bende uyku sorunu yasiyorum acaba ne tür ilac kullaniyorsun?doktora gitsek verirler mi?

Pharmaton kullanıyorum. Eczaneye gitseniz verirler vitamin olarak geçiyor zaten ekşide yorumlarını görebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellolef

quote:

bende uyku sorunu yasiyorum acaba ne tür ilac kullaniyorsun?doktora gitsek verirler mi?

Pharmaton kullanıyorum. Eczaneye gitseniz verirler vitamin olarak geçiyor zaten ekşide yorumlarını görebilirsiniz.

tesekkür ederim dostum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

tesekkür ederim dostum :)

Ne demek.. :)
  • bende yaşıyorum o duyguyu ama uzun konularda oluyor heralde.not al çalışırken.notları tekrar edip bol bol test çöz bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben yaşadım ve bizzatta gerçekleşti. Geçen mutlak değer tekrar yapayım dedim daha önce calısmıstım 100 soru falan çözmüştüm. bİ başladım teste unutmusum hep demekki bol tekrar yapmak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0x888

Ben yaşadım ve bizzatta gerçekleşti. Geçen mutlak değer tekrar yapayım dedim daha önce calısmıstım 100 soru falan çözmüştüm. bİ başladım teste unutmusum hep demekki bol tekrar yapmak lazım

Hocam benim ki biraz daha farklı işlediğim konulara bakıyorum girdiğim denemelerden zor geliyor yapamacakmış gibi hissediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: lilwaynetr

bende yaşıyorum o duyguyu ama uzun konularda oluyor heralde.not al çalışırken.notları tekrar edip bol bol test çöz bence

Sanırım periyodik tablo konusu biraz sıkıntılı bir konu.. Yani bana öyle
  • hellolef kullanıcısına yanıt
    Konuyu ne kadar çok biliyorsan o kadar çok yapma şansın var :D düzgünce calıstıysan yaparsın takma bu kadar kafana ve önyargjyj bjram
  • quote:

Fem simetriden kimya çalışıyorum. Final kimya sb'na baktım ve mezuna kalmayı bile düşünüyorum şuan

final piyasadaki en zor kimya kitabi hocam bence ygs için palme kimyayi öneririm
  • Limits like fears are often just illusion.

• O her konuda olması normal bir şey pratiğin olmadığı ve soru tiplerini görmediğin için o his içinde olabilir dostum(Daha önce konudan temelin varsa bilemem) bence çözümlü örneklere vesaire bakarak nasıl çözüldüğünü öğrenip karşına çıkabilcek temel soru tiplerini öğren. Çok klasik olacak ama her işin başı sabır
  • quote:

Arkadaşlar bir yardım edin Konuları bitirmeye çalışıyorum hap falanda aldım uyumamak için okulda tatile girdi 40-50 gün evde olacağım bol bol deneme çözmek istiyorum da daha konular bitmedi. Sorun şu ki bitirsemde çözemeyecekmiş gibi hissediyorum kitapta ne güzel sorular var denemelere bakıyorum hep kazık geliyor sanki özelliklede fen ve matematik.

Hedefim Egeydi oradan vazgeçtim zaten vazgeçmesem de zordu. Marmara mtok istiyorum ama onu da kazanamamaktan korkar oldum

çok normal ancak konuyu bitirip önce not alman+çözümlü örnekler incelemen+cevapları kapatıp tekrar çözmen+konu anlatm sorularını bitrmen lazm denemelerden ve sb leden önce. denemeler zaten zor olur sen oraya takılıp moralini bozna sakın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.