Şimdi Ara

Konusu İlginç Filmler / İlginç Konulu Filmler (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
32
Favori
177.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hani derlerya bu nasıl bir zekanın ürünüdür arkadaş (!) İşte öyle bir film

Konusu İlginç Filmler / İlginç Konulu Filmler

11:14
    Memento filminin ilginç kurgusunu sevdiyseniz kesin bu filmi de seversiniz
  • Gadjo Dilo = Özellikle Tavsiyedir. Mutlaka bulup izleyiniz. Tutti Frutti te Khelas şarkısını dinlerken yerinizde duramayacaksınız.

127 Hours = Hala unutamadığım bir film. Mutlaka izlenmeli

Being John Malkovich = Sıradışı diyorsanız, tavsiyedir.

Birdman Alcatraz = İzlediğim en farklı konulu hapisane filmiydi. Tavsiyedir.

Cashback = Uzunca bir süre aklımdan çıkmayan filmdi. Tavsiyedir.

Chung Hing Sam Lam = Çok çok başarılı bir film. Sıradışı filmlerden hoşlanmayanlar izlemesin.

Funny People = Adam Sandler Hayranı olarak böyle bir filmde oynaması beni şaşırttı. İlginç ve başarılı bir yapım.

North Face = İzlediğim en iyi dağcılık filmi. Biyografi olması daha da ilginçleştiriyor. Özellikle tavsiyedir. Mutlaka İzleyin.

Eight Below = İçinizde birazcık hayvan sevgisi varsa, bu film size göre. Mutlaka ve mutlaka izleyin

Incendies = Film bittikten sonra, saatlerce kendime gelemedim. O nasıl bir sondu öyle? Acilen izleyin, Tavsiyedir.

Into The Wild = Çok başarılı bir biyografi, vakit kaybetmeden izleyin.

Sideways = Şarap seviyorsanız, ilginç bir konu ve şarapla ilgili bilgiler arıyorsanız acilen izleyin.

Bottle Shock = Yine şarapla ilgili bir film ama bu kez biyografi. Konusu farklı ve sürükleyici. Acilen izleyin.

The Elephand Man = Biyografi, ama ne biyografi.... İzleyin, herkese izletin. Muhteşem bir başyapıt.

The Hangover = Farklı bir komedi filmi, keyifle izleniyor.

The Truman Show Konusu farklı bir film. Tavsiyedir.

Enter The Void = Filmi anlayabilmek için, bir an bile gözünüzü kırpmayın. Muhteşem ötesi bir baş yapıt. Bu türden hoşlanmayanlar lütfen izlemesin.

V For Vendetta = Yorumsuz, sadece ve acilen izleyin

Videodrome = Sıradışı ve muhteşem bir film. Tavsiyedir.

Welcome to Dongmakgol = Sürekli aynı konuları anlatan melodram izlemekten bıkanlar için muhteşem bir film. Özellikle tavsiyedir.

The Diving Bell and The Butterfly Yorumsuz, yorumsuz, yorumsuz... Hala etkisinden kurtulamadığım bir biyografi filmi. Acilen tavsiyedir.

M Çevrildiği yıl gözönüne alınırsa, muhteşem bir film. Halen yolda giderken filmdeki ıslığı çalar yoluma devam ederim. Tavsiyedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bar_Fedaisi -- 7 Kasım 2011; 18:47:42 >
  • güzel konu, takip...

yakın zamandan;

"Source Code" ve "Unknown" (Kimliksiz) tavsiye. Genel olarak "The Number 23" (Jim Carrey).

Diğer birçoğunu arkadaşlar söylemiş zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gang Starr -- 7 Kasım 2011; 4:49:04 >
  • Jumanji'yi mutlaka izlemişsinizdir. Yani benim gibi 90 kuşağıysanız, mutlaka izlemişsinizdir.. Aynı yönetmen 2005 yılında Zathura diye bir film çekmişti. Konu itibariyle Jumanji ile aynı. Tekrardan bir oyun oynanır ve karakterler kendilerini ilginç bir ortamda bulurlar falan filan. Bilenler bilir çok uzatmaya gerek yok.. Keyifle izledim, Jumanji'yi izlediğim günleri hatırlattı. Tavsiye ederim.

http://www.imdb.com/title/tt0406375/

2. olarak;

The Brotherhood of War.. diğer adıyla "Taegukgi". 2004 yapımı uzakdoğu yapımı bir BAŞYAPIT.. Kuzey ve Güney kore savaşını anlatan bir hikaye.. Bu zamana kadar izlediğim filmler arasında top10 arasına rahatlıkla oturdu diyebilirim.. Bir çok savaş filmi izledim 2.dünya savaşıyla ilgili olsun ve yahut başka nedenlerden ötürü olsun, ama bu hakikaten Atmosferi, karakterleri, hikayenin işlenişi bakımından harika bir film.. Ağladığım bile oldu filmin içinde o kadar diyorum. Mutlaka izleyin

http://www.imdb.com/title/tt0386064/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hircin-Ofkeli

Mr. Nobody / Bay Hiçkimse
    Hani derlerya bu nasıl bir zekanın ürünüdür arkadaş (!) İşte öyle bir film

11:14
    Memento filminin ilginç kurgusunu sevdiyseniz kesin bu filmi de seversiniz

Nasıl olurda tavsıye edılmemıs Mr.Nobody derken son sayfada yakaladım . Gercekten harıka bır fılm herkesın ızlemesı gerek.
  • KADER AJANLARI

http://www.imdb.com/title/tt1385826/

8/10 inceptıon tarzı anlatamam ızlemenız lazım :d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihmc -- 9 Kasım 2011; 19:28:16 >
  • The Fourth Kind iyi bir bilimkurgudur tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tamerx790 -- 19 Aralık 2011; 16:43:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MajestiC

güzel konu, takip...

yakın zamandan;

"Source Code" ve "Unknown" (Kimliksiz) tavsiye. Genel olarak "The Number 23" (Jim Carrey).

Diğer birçoğunu arkadaşlar söylemiş zaten.

"Unknown" (Kimliksiz) izledim, güzel film izlemeyenler izlesin,

• Orijinalden alıntı: Bar_Fedaisi

Gadjo Dilo = Özellikle Tavsiyedir. Mutlaka bulup izleyiniz. Tutti Frutti te Khelas şarkısını dinlerken yerinizde duramayacaksınız.

Chung Hing Sam Lam = Çok çok başarılı bir film. Sıradışı filmlerden hoşlanmayanlar izlemesin.

Funny People = Adam Sandler Hayranı olarak böyle bir filmde oynaması beni şaşırttı. İlginç ve başarılı bir yapım.

North Face = İzlediğim en iyi dağcılık filmi. Biyografi olması daha da ilginçleştiriyor. Özellikle tavsiyedir. Mutlaka İzleyin.

Eight Below = İçinizde birazcık hayvan sevgisi varsa, bu film size göre. Mutlaka ve mutlaka izleyin

Incendies = Film bittikten sonra, saatlerce kendime gelemedim. O nasıl bir sondu öyle? Acilen izleyin, Tavsiyedir.

Sideways = Şarap seviyorsanız, ilginç bir konu ve şarapla ilgili bilgiler arıyorsanız acilen izleyin.

Bottle Shock = Yine şarapla ilgili bir film ama bu kez biyografi. Konusu farklı ve sürükleyici. Acilen izleyin.

The Elephand Man = Biyografi, ama ne biyografi.... İzleyin, herkese izletin. Muhteşem bir başyapıt.

Enter The Void = Filmi anlayabilmek için, bir an bile gözünüzü kırpmayın. Muhteşem ötesi bir baş yapıt. Bu türden hoşlanmayanlar lütfen izlemesin.

Welcome to Dongmakgol = Sürekli aynı konuları anlatan melodram izlemekten bıkanlar için muhteşem bir film. Özellikle tavsiyedir.

The Diving Bell and The Butterfly Yorumsuz, yorumsuz, yorumsuz... Hala etkisinden kurtulamadığım bir biyografi filmi. Acilen tavsiyedir.

M Çevrildiği yıl gözönüne alınırsa, muhteşem bir film. Halen yolda giderken filmdeki ıslığı çalar yoluma devam ederim. Tavsiyedir.

Hocam tavsiye ettiğin filmler arasından 10 tanesini izledim, gerçekten çok çok iyi filmlerdi. Diğerleri de umuyorum ki çok iyi filmlerdir.
    Teşekkür ederim.

Bir film de ben tavsiye edeyim.

Before The Rain. Senorya ve işlenişi çok iyi, müzikleri ise süperdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaRKN' -- 19 Aralık 2011; 22:38:36 >
  • Konu güzel , takipteyim
  • 2. film çok ilginçmiş , bakacağım.
  • Biraz daha öneri yapalım...

Dogtooth = Bu filmi yenilerde izledim. Sanırım hayatım boyunca bu filmi unutamayacağım. Çok farklı, çok sağlam bir film. Hemen bugün izleyin, yarın geç olabilir.

Twin Peaks = 2 Sezonluk David Lynch harikası dizi ve son bölümü sinema filmi. İzlemeyen kaldıysa hiç durmasın.

Kokuhaku = Harika, harika... Ben çekik göz filmlerinden çok hoşlanmam. Saysam bana göre iyi 10 tane filmleri yoktur ama bu film en iyilerden biridir.

Lock Stock and Two Smoking Barrels = İzleyin, film sonunda bana dua edeceksiniz ve böyle bir başyapıtı nasıl izlemedim diye dövüneceksiniz :)

Triangle = Muhteşem bir konu, olağanüstü bir kurgu ve döngü. Farklı konu arayanlar için ideal...

11:14= Biri farklı bir konu mu dedi? O halde izleyin, hemen izleyin :)

Survive Style 5+ = Bu filmi izlemekte malesef çok geç kalmışım. Sanırım, hergün izlesem bıkmayacağım bir başyapıt. Absürd komedi seviyorsanız, hemen izleyin. Hadi hemen şimdi :)

Mulholland Drive= Yine David Lynch harikası. Beyni sonuna kadar zorlayan ve her anında Lynch imzası olan, önünde şapka çıkartılan bir film. Ama uyarmam lazım, Lync tarzını sevmiyorsanız, film size işkence gibi gelir ve yarıda bırakabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bar_Fedaisi

Gadjo Dilo = Özellikle Tavsiyedir. Mutlaka bulup izleyiniz. Tutti Frutti te Khelas şarkısını dinlerken yerinizde duramayacaksınız.

ulan hepsini izlemişim bu arada the elephant man hocam david lynch zaten sürekli böyle filmler yapıyo ilginc gelmiyo bana artık
  • Zombieland,
    Funny Games
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fraulein

Jumanji'yi mutlaka izlemişsinizdir. Yani benim gibi 90 kuşağıysanız, mutlaka izlemişsinizdir.. Aynı yönetmen 2005 yılında Zathura diye bir film çekmişti. Konu itibariyle Jumanji ile aynı. Tekrardan bir oyun oynanır ve karakterler kendilerini ilginç bir ortamda bulurlar falan filan. Bilenler bilir çok uzatmaya gerek yok.. Keyifle izledim, Jumanji'yi izlediğim günleri hatırlattı. Tavsiye ederim.

http://www.imdb.com/title/tt0406375/

2. olarak;

The Brotherhood of War.. diğer adıyla "Taegukgi". 2004 yapımı uzakdoğu yapımı bir BAŞYAPIT.. Kuzey ve Güney kore savaşını anlatan bir hikaye.. Bu zamana kadar izlediğim filmler arasında top10 arasına rahatlıkla oturdu diyebilirim.. Bir çok savaş filmi izledim 2.dünya savaşıyla ilgili olsun ve yahut başka nedenlerden ötürü olsun, ama bu hakikaten Atmosferi, karakterleri, hikayenin işlenişi bakımından harika bir film.. Ağladığım bile oldu filmin içinde o kadar diyorum. Mutlaka izleyin

http://www.imdb.com/title/tt0386064/

jumanji harbi nasıl bir heyecanla izliyordum korkmuştum da bu filmi izlerken nedense
  • Synecdoche, New York
    http://www.imdb.com/title/tt0383028/

Epeyi ilginc bir filmdir, pek bir karmasiktir.

• sadece filmerin isimlerini yazıyorsunuz birazda filmlerle ilgili bilgi verseniz daha iyi olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: kobe2045

Film, seksen yaşında doğan ve geriye doğru yaşlanan Benjamin Button adlı bir adamın I. Dünya savaşı sırasında başlayıp 21. yüzyıla kadar devam eden - ve büyük ihtimalle burada da biten- olağanüstü ve zorlu yaşam öyküsünü anlatıyor. Zaman Benjamin Button için tersten akmaktadır yani zaman geçtikçe herkes yaşlanırken O gençleşmektedir, elbette yalnızca dış görünüşü, 50 yaşına geldiğinde ise 30 yaşında bir kadına aşık olmasıyla hayatı daha da ilginç hale gelmeye başlar.

bunu yazcaktım şu ana kadar izlediğim en iyi filmlerden bir tanesi Brad Pitt in muhteşem oyunculuğuyla herkese tavsiye ederim
  • zamanında bir şekilde herhangibi bir nedenle es geçilmiş filmleri tekrar değerlendirip izlemek açısından rehber olabilecek güzel bir konu, takipteyim...
  •  Konusu İlginç Filmler / İlginç Konulu Filmler

Şimdilik aklıma bunlar geldi seveceğinize eminim
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.