Şimdi Ara

konustugum kızı cafeye falan çagırıyım diyorum nasıl teklif etmeliyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aynı başlıktaki gibi kızı kafeye bara bi yere götüreyim diyorum nasıl bi teklifte bulunmalıyım a)benimle dısarı çıkmak istermisin b) işin yoksa yarın kafeye gidelim mi? gibi nasıl bir soru sormalıyım yardım edin ... DH

• dh ölmüş aga kıza sorayım bari nasıl davet etmeliyim diye sonra aynısını yazayım
  • +Yarın napıyosun bi işin varmı ?
    - Hayırdır neden sordun ?

+Dışarı çıkıp biraz gezmeyi planlıyorum seninde gelmeni isterdim
    yada
    +Dışarı çıkıp biraz gezmeyi planlıyorum sende gelmek istermisin
    yada
    +Dışarı çıkıp biraz gezmeyi planlıyorum bana eşlik edermisin / eşlik etmek ister misin
    yada
    +Yarın dışarı çıkıp gezeceğim sende gelsene

vs vs böyle çoğaltılabilir. Aranızdaki ilişkiye göre seç birini
  • 2 sinide söylersen sana tekmeyi basar. Muhabbeti koyulaştır öyle bir koyulaştır ki laf lafı açsın sonra gel ve mevzuya gir;

+ Sana bir teklifte buluna bilir miyim ?
    - ?
    + Yarın seninle buluşalım mı veya buluşa bilir miyiz? Hem birbirimizi daha iyi tanırız hemde sohbet ederiz.
    - Olur ( Derse ilk etap tamam dostum )

Sıra gelir çıkma teklifine, kızın gözlerinin içine odak bakacaksın ve diyeceksin ben senden hoşlanıyorum ve bu ilişkiyi biraz daha ileriye götürmek istiyorum. Kafadan evet cevabını çakar.

ve unutmadan pintilik edip kızı kötü bir mekana götürme kesenin ağzını aç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

2 sinide söylersen sana tekmeyi basar. Muhabbeti koyulaştır öyle bir koyulaştır ki laf lafı açsın sonra gel ve mevzuya gir;

+ Sana bir teklifte buluna bilir miyim ?
    - ?
    + Yarın seninle buluşalım mı veya buluşa bilir miyiz? Hem birbirimizi daha iyi tanırız hemde sohbet ederiz.
    - Olur ( Derse ilk etap tamam dostum )

Sıra gelir çıkma teklifine, kızın gözlerinin içine odak bakacaksın ve diyeceksin ben senden hoşlanıyorum ve bu ilişkiyi biraz daha ileriye götürmek istiyorum. Kafadan evet cevabını çakar.

ve unutmadan pintilik edip kızı kötü bir mekana götürme kesenin ağzını aç.

aga hep kesenin ağzı açık kafam kadar oldu kesenin deliği zaten :D pintilik yapmam zaten hele kız konusunda asla ama senin soru bana biraz şey geldi nasıl desem diyomiyorumda ama - etki yaratabilir ...

• alternatif sorular bekliyorum
  • sana reddedemeyeceğin bir teklifim var de.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Birlikte bişeler yapalim mi bu hafta sonu ? :)

De

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarın dışarı çıkıyoruz, mazeret istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batugol -- 16 Eylül 2012; 13:40:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.