Şimdi Ara

Konumunuza göre en hızlı DNS' leri bulun!, Namebench ile. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
7
Favori
16.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • +1
  • Ben testi yapıyorum sonra tavsiye ettiği dns ayarlarını uyguluyorum ve tekrar test programını açtığımda pencerenin sol üstünde bizim dnsler yazıyor orada eski dns ve yeni eklediğim dns görünüyor ve test yaptığımda sonuç ekranında benim eski dns numaram görünüyor ve benden %400 daha iyi olan dnsleri gösteriyor bana.
    Nerede hata yapıyorum acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: anktotti

Ben testi yapıyorum sonra tavsiye ettiği dns ayarlarını uyguluyorum ve tekrar test programını açtığımda pencerenin sol üstünde bizim dnsler yazıyor orada eski dns ve yeni eklediğim dns görünüyor ve test yaptığımda sonuç ekranında benim eski dns numaram görünüyor ve benden %400 daha iyi olan dnsleri gösteriyor bana.

Herkeste öyle o, programın o kısmında hata var hep modemin/routerın adresini gösteriyor o kısımda.
  • Deneyeyim,insallah ise yarar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mindtrick

quote:

Orijinalden alıntı: anktotti

Ben testi yapıyorum sonra tavsiye ettiği dns ayarlarını uyguluyorum ve tekrar test programını açtığımda pencerenin sol üstünde bizim dnsler yazıyor orada eski dns ve yeni eklediğim dns görünüyor ve test yaptığımda sonuç ekranında benim eski dns numaram görünüyor ve benden %400 daha iyi olan dnsleri gösteriyor bana.

Herkeste öyle o, programın o kısmında hata var hep modemin/routerın adresini gösteriyor o kısımda.

çok teşekkürler hocam , sağolun

• Mükemmel bir program tavsiye edilir
  • teşekkür ederim...
  • Mesajım dursun
  • Güzel bir programa benziyor.

EDİT:
    Ben de böyle sonuçlar verdi, hangisini seçmem gerekir? Google DNS ayarını gireceğim yoksa...

Konumunuza göre en hızlı DNS' leri bulun!, Namebench ile.

Tabular Data:

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1745486/528e5ff4-6dcc-4a10-87a4-42be001ec3d2.jpg

Altındaki sayfa:

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1745486/63fb1b5b-5e18-44dc-9d58-be78f991899a.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daimon88 -- 22 Kasım 2014; 18:03:14 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.