konu dışı olarak mmorpg oynamak için konu açmıştım buradan katılımcılar hakkında paylaşmı yapmaya başlamıştık ama ortada hiçbir sebep yokken anında konu kaldırıldı 15 gün uzaklaştırmada yolda yarın 15 gün kitlerler büyük ihtimal daha bir hafta önce bir 15 gün daha vermiştiler.
ota boka ceza vermeye başladı yöneticiler yöneiciliği gönüllü yaptıklarından mıdır nedir habire keyiflerine göre konuları kaldırıp ceza kitliyorlar
bir yığın mmorpg konusu var ancak mmorpg konularında zaten mmorpg oynayan adamlar var burda toplanıp oynayalım demekte sakınca olmamalıydı. Ayrıca post sayısının artmadığı konu dışı gibi yerlerde konunun yanlış yerde olması bilgi paylaşımından önemli olmamalı
quote:
Orijinalden alıntı: __BadblooD__
bir yığın mmorpg konusu var ancak mmorpg konularında zaten mmorpg oynayan adamlar var burda toplanıp oynayalım demekte sakınca olmamalıydı. Ayrıca post sayısının artmadığı konu dışı gibi yerlerde konunun yanlış yerde olması bilgi paylaşımından önemli olmamalı
birilerinin bana takıntısımı var anlamıyorum millet habire konu açar ceza almaz ben açtım mı 2 saat içinde 15 gün kitliyorlar
Benim sahilde yolumuzu kestiler konumu da kapattılar neden bilmiyorum.Kafalarına göre konu siliyorlar.
Bölümü var yanlış yere konu açarsan tabikide 15 gün yersin bence bunun biraz azaltılması lazım ama yapcak bir şey yok bir daha konu açarken yusuf yusuf olarak açıyorsun bir şey olmaz geçer...
quote:
Orijinalden alıntı: FenoMachine
Bölümü var yanlış yere konu açarsan tabikide 15 gün yersin bence bunun biraz azaltılması lazım ama yapcak bir şey yok bir daha konu açarken yusuf yusuf olarak açıyorsun bir şey olmaz geçer...
konu dışı olarak mmorpg oyuna başlıyoruz @ 22 Mart 2013; 22:25:01 konu dışı olarak kendi aramızda toplanıp yeni bir mmorpg oyuna başlayalım diyorum hem sohbet ederiz hemde oyun oynarız.hangi oyun olacağına karar vermedim onu gelen tavsiyeler üzerine anket oluşturarak seçmeyi düşünüyorum.
bu konunun ilk mesajı.konu dışındaki kullanıcılarla toplanıp oyun oynama fikrinin neresi yanlış ?
Bu hususta samimi olalım lütfen; bir başka üyenin yapmış olduğu yanlış uygulamayı lütfen referans olarak kabul ederek emsal göstermeyiniz. Kaldı ki kural dışı konuları daha geniş bir ifade ile tüm konuları kalem kalem kontrol edemediğimiz için gözümüzden kaçmış olabilir ki sizler de şikâyet sistemini kullanarak bize yardımcı olabilirsiniz.
Konunuz kural dışıdır. Organizasyonlarınız için ilgili bölümleri kullanabilirsiniz.
Sistemsel bir sorundan ötürü geri bildirim talebinde bulunmuş olmama rağmen tarafınıza maalesef özel ileti gitmemiş anladığım kadarıyla. Bunu tekrar ileteceğim böyle bir sorun yaşamanız bizleri de üzüyor. Ancak hiçbir husumetimiz yok, olamaz da.
Göstereceğiniz anlayış için şimdiden teşekkür ederim. İyi geceler.