Şimdi Ara

Konuların 3 ayda bile rahatlıkla yetişebilmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abiler biliyorsunuz ki 1 kasımda siteye başladım tytden 50 net yapmıştım ayt 0dı 0dan başlamıştım şuan 1 şubat tam 3 ay olmuş

Tyt Matematikten 1 kitap,Ayt matematikten 2 kitap (lti hariç), problemlerden 1 kitap bitirdim

Paragraf kitabı bitirdim, dilbilgisi bitirdim

Sosyalde kavram ezberledim (coğrafya 0 ona bakcam)

Tyt fende eksiklerim hala var optik ve biyolojiden ama 12-15 net geliyor ayt fen odaklandım ayt fenin de yarısı bitti diyebilirim

Geometride yarım yamalaktım 3 5 netti en baştan üçgenlerden aldım hayatımın en doğru kararını yapmışım günde 5 6 test çöze çöze ara tatilden şimdiye bs geometri kitabı bitti

Şimdi lti vs. de kalkacak galiba çok yüklenmek istemiyorum

3 ayda tüm konuları bitiremedim ama imkansız değil bu forumda geçirdiğim vakti bile ders çalışmaya ayırsaydım konular biterdi. Günde ortalama 6 7 saat çalıştım konuları okuyarak öğrenmeye çalıştım video bazen zaman kaybı oluyor öğrenemediysem video izledim. Ama abartıldığı kadar konular kesinlikle uzun sürmüyor

Şuan boşluktayım ayt matematikte çıkmışları da çözdüm elimde fasiküller var ama ben fen bitirmek istiyorum sonra fasikülleri çözerim 4 ay var daha.

Kalan 4 ayda eksik olan mezun paniğine kapılan varsa bence hiç gerek yok tytde bayağı eksiklerimi gidermeye çalıştım en son 80li netler yapıyordum 100e yaklaşmayı bekliyorum artık. AYTde de 45 50 civarı geleceğini düşünüyorum şuan.

Hedefim şuan her gün 1 ayt fen konusu bitirmek bir de şu MSÜden güzel bişeyler yapmak istiyorum. 1 ay içerisinde lti kalkmazsa onlara da başlayacağım

3 ay 90 gündür her gün 6 saat çalışsak 540 saat yapar 2 saat konu 2 saat soru çözsen 4 saat 540/4= 135 konu biter o kadar konu bile yok.

Şimdi gel şu x konuyu 4 saatte bitir demeyin bazı konular da 10 dakikada bitiyor hacı ortalamaya vurdum zaten 135 tane konu da yok 50 konu felan var toplasan

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Lti neden kalksın hocam troll müsün ciddi misin anlamadım. 3 ay uzun süre şu an 30 ayt yapan iyi çalışırsa 60-65 görür mesela ama daha fazlasını sanmam çok iyi dereceler için uzun süre çalışmak lazım 1 tur ayt yüzeysel bitirmekle olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben matematik ve kimyayı fulleyeceğimi düşünüyorum hocam tüm çıkmışlarına kadar çözdüm lti %90 kalkcak

• Yine büyük bir deprem pandemi vs olmadığı sürece kalkmaz kalkarsa kimse kabul etmez ortalık ayağa kalkar. Millet apotemileri bitirdi  

• Şuanki ayt netlerin nasıl ? Kimya son ay bile fullenebilir bu arada

• hiç ayt girmedim de kimyadan 10 mattan 28 fizikten 6 7 biyoda 2 cıkartırım 45 50 arasi zorlarim lti yok cogu konu eksik henüz

• Biyo abansan +60 sın zaten iyi ilerlemişsin helal olsun. Ama ltiyi boşlama kalkmayacak boşuna hayal kurma  

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • lti boş yere kalkmaz çok ümitlenme ona, bir kere yeni müfredat ilk önce ilk sınıflara uygulanacak, sadeleşme olayı seneye bile yetişmez

• Bu konular hakki verildiği sürece zor konular değil hızlıca biter ve bu vakitten sonra kaldırılacağını da düşünmüyorum kendini avutmaya devam et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aezi -- 6 Şubat 2024; 15:57:45 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.