Şimdi Ara

Konuları yetiştiremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
3.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sabah 7.30 da evden çıkıp dershaneye gidiyorum öğlen 15.30 gibi eve gelirum biraz dinleniyorum fln ardından ortalama 3 saat ders çalışıyorum sonra tekrar uyku hayatım böyle geçiyor.haftalardır evden dışarı çıkmıyorum buna rağmen konular yetişmiyor dershane benden 1-2 konu önde gidiyor hep.felsefeyle geometriye hiç bakmadım bile.%99 sınıf düşeceğim kendimi çok kötü hissediyorum ilkokuldan beri derslerim hiç iyi olmadı zaten.hey şeyden fedakarlık ediyorum olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KIZLARIN KORKULU RÜYASI -- 21 Kasım 2013; 21:58:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Son yıla bırakmanın zararları.
  • vaz mı geçeceksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Consciousness

Son yıla bırakmanın zararları.

Mezunum

• dershaneden bir kaç konu ileriyse neden yetiştirmeme korkusu duyuyosun ve önerim dershanede 6 ya kadar kal sonra 1 ara 10 kadar çalış sonra 2 saat kendine ayır 12 yat ben böyle yapıyorum mesala dershanede full soru çözerim eve gelince konu anlatım ve tekrar yaparım günde 6 saat falan oluyo böyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: kripton94

dershaneden bir kaç konu ileriyse neden yetiştirmeme korkusu duyuyosun ve önerim dershanede 6 ya kadar kal sonra 1 ara 10 kadar çalış sonra 2 saat kendine ayır 12 yat ben böyle yapıyorum mesala dershanede full soru çözerim eve gelince konu anlatım ve tekrar yaparım günde 6 saat falan oluyo böyle

Dershane çalışamıyorum rahat olmuyor.o kadar uzun süre çalışamıyorum hele dershaneden çıkınca hiç çalışamam çok yorgun oluyorum.Sabah 6.45 te kakıyorum 12 de yatınca uykumu alamıyorum.

• program yapıp çalışmayı denedinmi hiç mesala günde kaç soru ve kaç konu bitiriyosun konuları sıkıntı etme bence 1.5 saat mesala hem konu hem soru çözümü için yeterli evde soru çözsen dershanede konu çalışsan 3 saat molalar şeklinde günde 2 konu buda haftada 4 gün 8 konu eder geriye 3 gün kalıyo onda da soru çözümü günde 3 günde 6 konu olsa 15 konu falan haftada olur ama sayısal derslerde zor olursa kafana göre yaparsın sözellerde ilerde olabilirsin ama dengeli tut mutlaka sayısal sözel fazla oldumu olmuyo ayarı kaçıyo bence asıl mesele psikolojik daha çok sınav stresi yaşıyosun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • belki 5 belki de 6,7 saat çalışman gerekiyordur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kripton94

program yapıp çalışmayı denedinmi hiç mesala günde kaç soru ve kaç konu bitiriyosun konuları sıkıntı etme bence 1.5 saat mesala hem konu hem soru çözümü için yeterli evde soru çözsen dershanede konu çalışsan 3 saat molalar şeklinde günde 2 konu buda haftada 4 gün 8 konu eder geriye 3 gün kalıyo onda da soru çözümü günde 3 günde 6 konu olsa 15 konu falan haftada olur ama sayısal derslerde zor olursa kafana göre yaparsın sözellerde ilerde olabilirsin ama dengeli tut mutlaka sayısal sözel fazla oldumu olmuyo ayarı kaçıyo bence asıl mesele psikolojik daha çok sınav stresi yaşıyosun

Günde 3 test matemtik çözüyorum 2-3 test diğer derslerden çözüyorum daha fazla çözemiyorum.soruları çok çözmem çok uzun sürüyor.dershane 300 ün altına düşmeyin diyor 100 ü geçince seviniyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KIZLARIN KORKULU RÜYASI -- 22 Kasım 2013; 7:02:27 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.