Şimdi Ara

Konuları siyaset ile öldüren arkadaslara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Artik su forumda siyaset yapmaktan vazgecin. Bir konu kaynak olsa bile yoruma siyaseti sokunca konunun b*ku çıkıyo. Yeter yahu siyasetinizi gidin sandıkta yapın mnakoyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazymco06 -- 22 Haziran 2014; 6:24:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sana ne oluyor onu anlamadım. Klavye adamların zevk adamların. İstemiyorsan yazma o adamların alıntılarına olsun bitsin. Sen o tartışmanın içine dalmak zorunda değilsin ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Sana ne oluyor onu anlamadım. Klavye adamların zevk adamların. İstemiyorsan yazma o adamların alıntılarına olsun bitsin. Sen o tartışmanın içine dalmak zorunda değilsin ki.

Konuları mikiyonuz

• quote:

Orijinalden alıntı: crazymco06

quote:

Sana ne oluyor onu anlamadım. Klavye adamların zevk adamların. İstemiyorsan yazma o adamların alıntılarına olsun bitsin. Sen o tartışmanın içine dalmak zorunda değilsin ki.

Siyaset olmasa konu olmaz sıkıntıdan geberirsin burada. Bir şeyler konuşulacak yazılacak ki. Yazacak cevap verecek bir şeyler olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 22 Haziran 2014; 6:36:34 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: crazymco06

quote:

Siyaset olmasa konu olmaz sıkıntıdan geberirsin burada. Bir şeyler konuşulacak yazılacak ki. Yazacak cevap verecek bir şeyler olsun.

Siyasete ozel konu acsinlar o zaman. Bir konunun altinda siyasetle alakali yorum yazmasinlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazymco06 -- 22 Haziran 2014; 6:42:53 >

• Siyaset sadece sandikta mi yapılır

• Siyaset forumu değil, ayrı bölüm var. Millet sürekli hoşuna gitmeyen konuda ortalığı karıştırıcak 2 laf söylüyor. Sonra ceza bile almadan konuyu kapattırıyor. Bunu anlamayan çok kişi kalmamıştır artık. Başkalarının düşüncelerine saygı duymakmış nerdee? Siyasi forum değil burası. Kullanıyorsanız kurallarına saygı duyun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.