Şimdi Ara

Konular Neden Durduk Yere Siliniyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşalr ben şunu anlamadım Fenerbahçe formasına isim yazılır diye bir konun açtım konu dışına. neden silinmiş durduk yere? açılcak başka yer yok. ne yani kuralları ihlalmi etti o konu? birsürü arkadaşa böyle yapılıyor. neden?

• ZEvk olsun diye birbirini şikayet eden isnanlar var :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanjugunduz

ZEvk olsun diye birbirini şikayet eden isnanlar var asadsd

buna bir çözüm buunması lazım yaa hakkım vardı o formalarda 2 saat uğraştım. hakkım haram olsun şikayet edene
  • gsliler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhisarlee

gsliler

aynen bencede onlar olabilir
  • arkadaşın biri de bime hiç gitmedim diye bir konu açmıştı bir zamanlar konuyu zevk için bime laf atıyor yazarak şikayet ettim sonra bir baktım silinmiş
  • konu kilitlense anlarımda konun pat diye silinip yuzlerce yazı yazanın hakkını ve emeğini yiyosunuz mod lar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: changemart

konu kilitlense anlarımda konun pat diye silinip yuzlerce yazı yazanın hakkını ve emeğini yiyosunuz mod lar

doğru söyledin kitlenseydi en azından yapılan formalardan adı tutanlar formayı alıp avatar olarak kullanabilirdi. şimdi modlar onlarında kul hakkına girdiler.
  • hatırladım kardesım hatta bana forma yapmiştin 17 a.bora biriside bana çanakkalelimisin diye sormuştu tüh çanakkaleli olmadığımı ögrenemedı
  • iyi ki silinmiş.resmen photoshop terk gibi yapıyordun.senin yüzünden adobe hisselerinin değeri düştü haberin var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Wall Street

iyi ki silinmiş.resmen photoshop terk gibi yapıyordun.senin yüzünden adobe hisselerinin değeri düştü haberin var mı?

ne alaka
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.