Şimdi Ara

***KONU YENİLENMİŞTİR***EN UCUZ SIFIR TELEFONLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
2
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

-Özel hayata saygı dolayısıyla her zaman ilkin forumdan yazmanız önceliğimdir.
    -Lütfen beni kimse esnaf olarak görmesin.Esnaf değilim ben.Telefonculardan tiksinirim :)
    -Hamdolsun dolandırıcılıkla işimiz olmaz,olamaz
    -Özellikle şikayeti olan LÜTFEN yazsın.Birini mağdur edersem bu işi yapmam.

İLETİŞİM:
    Öncelik olarak:
    -Forum
    -Facebook :Şu an özel face sayfam var ve özelimi kimseye vermek istemiyorum:)
    -whatsapp-sms
    -Telefonla arama

Haftaiçi haftasonu Saat 07,00-12.00 arası telefon açılmayacaktır.(Acil durum haricinde)

Benden cihaz neden cihaz almalısınız?Neden bana güvenesiniz ki?Neden bana 1500 tl yi havale edip telefonunuzu bekleyeceksiniz ki?

Bu tarz düşüncelere endişe etmekte son derece haklısınız.Her gün dolandırıcı haberleri duyuyoruz hayatımızda.Yok salatalık çıktı,yok saat yolladılar v.s v.s bu tarz şeyler.Ama bu forum piyasanın en ucuz fiyatlarının bulunması gereken forumdur.Çünkü her teknoloji sever ilk önce buraya bakar.

Ayrıca telefon satmak benim yan gelirimdir.Asıl işimi belirtmek istemiyorum ama az çok bilinir:)Ondan kötü düşüncelerim olamaz.Dolandırıcılık yapma imkanım yok bile:)Tabiri caizse dolandırıcılıktan kazanacağımdan daha çok kazanıyorum asıl mesleğimden.

Forumdonanım Türkiyenin bence en büyük forumu ve r10 en büyük webmaster forumudur.İki sitede referanslı satış sistemi vardır.Sayı vermek hoş değil ama çok çok alışveriş yapan oldu.Referans sayım forumdonanımda da r10 sitesinde az çok da sanalpazarda belirtilmektedir.(referansları arkadaşlarınız yazdırmıştır diye düşünebilirsiniz,düşünmeyin o kadar referans yazmaları imkansız zaten:)

Forumun avantajları şudur.

Beni herzaman bulabilirsiniz.Sanalpazarda-gittigidiyorda,distribitörlerde muhattap bulmak çok çok zordur.(Gerekirse cepten ararsınız beni:)

-Forum şeffaftır.Beni var eden de yok eden de sizlersiniz.(Beni baştan bilenler nasıl varolduğumu gördü)

-Daha samimidir.

-Herşeyi şeffaf bir şekilde paylaşabilirsiniz ki ben konumu baltalama dışında her muhabbete açmış durumdayım.Konuyu dağıtmadan herşeyi sorabilirsiniz.

-Forumda her zaman benden veya başka arkadaşlarımızdan teknik destek bulabilirsiniz.Satış sonrası bilgim dahilinde yardımcı oluyorum,olamasam da sizi ümitsizliğe itmiyorum:)

Peki bu telefonalr neden bu kadar ucuz?

Şu şekilde ağı belirtebiliriz.

Telefon fabrikası-1.dağıtıcı-2.dağıtıcı-3.dağıtıcı-4.dağıtıcı olan ben

Ama Türkiyede dükkandan aldığınzı sistem şu şekildedir.
    Telefon fabrikası-1.dağıtıcı-2.dağıtıcı-3.dağıtıcı-4.dağıtıcı(distribitörler)-5.dağıtıcı (dükkan)

Yani beni distribütör olarak görebilirsiniz.

Neden distribütörlerden sizden pahalı satıyor diye düşünebilirsiniz?

Çünkü ben yurtdışından faturasız alıyorum maliyeti kısmak için (vergi sistemleri farklıdır yurtdışında).Dolayısıyla faturasız satıyorum ve dolayısıyla resmi bir işlemden geçmiyor.
    Şu şekilde sizin İngiltereden bi elektromarketten faturasız cihaz almanız gibi,yok öyle birşey demeyin var:)

Ayrıca belirteyim kaçakçılık yapmıyorum.Ben hiçbir zaman toptan cihaz almam satmam,yasal çerçevede cihaz alır ve satarım.

Garantisi var mı cihazların?

-Resmi faturalı olmadığı için resmi garantisi yoktur.
    -Bazen firmalara cihazlarının son 1 yılda üretilmesiyle ilgili garantiler veriyorlar.
    -Ayrıca kendi garantim vardır ki:

-Cihazın size ilk geldiğinde tümüyle bozuksa,tümüyle çalışmıyorsa birebir değişim garantisi(tabii jelatinleri kalkmayacak:)

-Cihaz size geldi,aksamında sorun var,yapamadınız .Bana yollayıp gerekeni yapıyorum,ya değişim ya da parça değişimi(Artı ücret almıyorum)

-Tabii firmalar kargo ücretini ödemiyor,cihaz garantisinde de bende karışmam kargosuna:)

-Programında wifisinde,mobil verilerde sıkıntı var.Uzaktan yardım yapıyoruz(team viever ile).Olmadı garantiye yoluyorsunuz bana:)

-Ayrıca 1 senelik garanti istiyorsanız(ekran-anakart haricinde)
    -Program garantisi için +50 TL
    -Tamir garantisi için +100 Tl talep ediyorum.

Kargo durumu:
    -Kargolar 3 iş günü olarak gelir en kötü ihtimal.

-Kargoda oluşacak herhangi bir çalınma olayında %50-%50 olarak ödeşiriz,kargo tazmini dışında.(Bu durumun açıklamalarını alt bölümlerde okuyabilirsiniz)

-Kargoda darbe -kırılma olaylarında sorumlu benim,düzgün paketlesem hiçbirşey olmaz zaten:)

ÖDEME:

-Her zaman elime peşin ücret geçmelidir.Aksi taktirde cihazı yollamıyorum.

-Sanalpazar açmak tercihim değildir.İnisiyatif dahilinde açıyorum.

-Elden teslim çok aşırı cihaz elimde olduğunda yapıyorum.Çok nadir yapmışımdır.

Muhabbet havasında ortaya karışık:

Düşük model cihazları satmıyorum,kar bırakmıyorlar:( en Düşük model s3 mini satmaya karar verdim,düşük model cihaz da satarım ama uygun fiyat garantisi vermem.

CİHAZLARİN FİYATLARİNİ SORUNUZ.

BULUNABİLECEK CİHAZLAR

NOTE 3 N9005

NOTE 3 N900

HTC ONE m8

HTC ONE M7

SONY Z1

S4 9505

NOTE 2 7100

MEGA

S3

S2 PLUS

S3 MİNİ

Burada forumda benden ilk alisveris yapanlardan memoseler nickli kardesim Mehmet Metin'e tesekkuru borc bilirim.

Basimizdan dramatik-komedi-duygusal tarzinda bir olay gecmistir.
    Mehmet kardesimle onceki konusmalarimizda ablasina alacagi telefon icin tedirgin oldugunu tereddutte oldugunu belirtmistir.Bende rahat olmasini cihaza herturlu kefilligi dostlugumuz munasabetiyle ustlendim.Velhasil soz vermis oldum.
    Tarih 29.06.2013
    Mehmet kardesim ablasina note 2 telefon alarak aras kargonun 3494443787462 nolu kargo takip no ile yolladim.Fakat kargoda urunu kaybolmustur.Ya da calinmistir.Bu durumda ikimizin de kusuru olmamasina ragmen magdur olduk.aras kargo cihazin faturasiz olmamasi munasebetiyle 600 tl tazminine karar vermistir.Geri kalan miktari benim sorumlulugumda ve benim hatam olmamasina ragmen 420 tl yi tamamlamis ve ustune mehmet de 200 tl ekleyip s4 alip dun teslim etmis bulunuyoruz.Bu surec icerisinde birbirimizle saglam iletisimimizle olayi daha mutlu bir sekilde hallettigimizi dusunuyorum.Ablasinin mutlulugu gorulmeye degerdi.Saglam durusu icin Mehmet Metine tekrardan tesekkur ediyorum.

Bunu da ozellikle belirtmek isterim,kargoyu verdikten sonra benim sorumlulugum kalkmisti.Ama kendisine soz vermistim.Bu surecte kargo genel muduru ile bile gorustuk.Ama sonucta kanunun geregini yerine getirdik.Bize sozde ikinci el note 2 piyasasi olan 600 tl yi onerdiler.Sikayetvar sitesinde sikayetlerimizi gorebilirsiniz.SAYGİLARİMLA

memoseler:Herşey harfi harfine doğru... Yaklaşık 1 ay boyunca telefonsuz kaldık ama Abdullah abi 420TL'yi kendi cebinden ödeyerek ne kadar iyi ve kaliteli bir satıcı olduğunu tekrar gösterdi. 3 Adet telefon aldım kendisinden, Abdullah abi'den ürün alanlar kesinlikle pişman olmaz kesinlikle mağdur olmaz. Kendisi mükemmel bir insan, mükemmel bir satıcı ve tam bir dürüstlük abidesi, Heykeli dikilecek birisi. Kendisine buradan yeniden teşekkürlerimi iletiyor, sizlerede kesinlikle tavsiye ediyorum.

kocaballi

DH Yönetici:Gözün aydın Kayıp kargo konusu tatlılıkla hallolmuş Abdullah hocam....

Abdullah hocamla yüzyüze tanışıklığımız var, sağlam dürüst bir satıcı,

ben de s4 alacağım kendisinden büyük ihtimal sonbahara doğru, fiyatların 1000tl seviyesi veya altına inmesini bekliyorum acelem yok, ama bekleyemeyenler gönül rahatlığıyla alım yapabilir....

SAMSUNG S-4:

SAMSUNG NOTE-2 video:http://youtu.be/FzsdZdANIeM
     ***KONU YENİLENMİŞTİR***EN UCUZ SIFIR TELEFONLAR  ***KONU YENİLENMİŞTİR***EN UCUZ SIFIR TELEFONLAR
    S-3: video : http://youtu.be/ZxVtfDHIiho

SAMSUNG S-4 MİNİ

S-2

S-3 mini

SAMSUNG S-1 :

SAMSUNG ADVANCE

SAMSUNG WONDER:

SAMSUNG ACE-2

SAMSUNG ACE PLUS

SAMSUNG ACE

***KONU YENİLENMİŞTİR***EN UCUZ SIFIR TELEFONLAR ***KONU YENİLENMİŞTİR***EN UCUZ SIFIR TELEFONLAR

SAMSUNG GALAXY YOUNG:

Hertürlü İnisiyatif şahsıma aittir.

NOT : 18 YAŞINDAN KÜÇÜKLERE SATIŞIM YOKTUR.(VELİSİ GÖRÜŞEBİLİR BENİMLE)ä
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• fiyatları yazın hocam fiyatsız ilan açmak yasak , tek pm atalım size yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 28 Mayıs 2014; 11:29:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

fiyatları yazın hocam fiyatsız ilan açmak yasak , tek pm atalım size yani

Aynen hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam selamlar,

elinizde varsa siyah samsung s5 fiyatı rica edebilir miyim acaba.

saygılar
  • peme ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.