Şimdi Ara

KONU TAŞINMIŞTIR... (509. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.763
Cevap
32
Favori
234.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 507508509510511
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: system44

Bensiz mi Tayfun abi

Sensiz olurmu Edip hiç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tafo-1907fifa -- 3 Eylül 2014; 22:10:16 >
  • merhaba arkadaslar !

tum duayenlerin Ps4 u hayirli ugurlu olsun.

24'' monitor alacagim , maksimum 700 tl bir oneriniz varmi. kulaklik cikisi da olmasi lazim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmutelbir56

merhaba arkadaslar !

24'' monitor alacagim , maksimum 700 tl bir oneriniz varmi. kulaklik cikisi da olmasi lazim.

Kesinlikle asus kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: babako34

Serdar beyler bahtiyar bu yakada oturuyor gelde bu tarafa doğru bi yemek yiyek anladın sen oni

Tayfun abi bende burda oturuyorum gelde bir yemek yiyelim yani. Sende anladın oni
  • Beyler dün akşam TOP 50 açıklanacaktı ne oldu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA_Kado

Beyler dün akşam TOP 50 açıklanacaktı ne oldu ?

40-50 arasi aciklandi hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: QSerdar_TR

quote:

merhaba arkadaslar !

serdar asus un hangi modeli

• ps4 te kullanacagim hoparlor ve kulaklik cikisi olmasi lazim.

• web app düzelmiş erken oldu biraz :)))
  • saintTR1 kullanıcısına yanıt
    seni mülakaat la mı aldılar bilader :)
  • bu sene ea early access yokmu yahu

• quote:

ps4 te kullanacagim hoparlor ve kulaklik cikisi olmasi lazim.

Dediğim cihazda hopörlerde var. Benim bilader kullanıyor. Kendisi fps oyuncusu çok iyi ekran. Tam profosyenel monitördür.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: QSerdar_TR

quote:

merhaba arkadaslar !

serdar asus un hangi modeli

Alacaksan mahmut kesinlikle 27 inc al. Ve bu monitörü al ama şuanda piyasada sıfırı yok. Bazı sitelerde var sıfırları. Modeli asus 278Q bu monitör çok iyi veya Buda çok güzel hatta tepkime süresi 1ms. Kesinlikle bunu tavsiye ediyorum 27" VS278H GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR. Vatan bilgisayarda 745 tl.

• Beyler biraz ekonomı sorusu gıbı olacak ama bır sorum var :)

Ea bır turlu bu coıns satısını vs engelledı.. Bu olay oyuncu pıyasalarında ne gıbı bır dalgalanma yapar ?

Fıyatlar yuksek seyretmez mi çünkü ihtiyacı olan coıns alamayacak paket acacak o paketlerde malumunuz ?
  • Evet arkadaşlar. Fifa 14 ü nasıl buldunuz PS4 de. ps3 le arasındaki farkları gördünüzmü. Ben oyunun akışını çok beğendim çok gerçekci olmasada biraz daha yakınlaşmışlar. İnanın birde ps4 ilk aldığımda arkadaşlar. Fifa 14 indiridim hemen futta sezon yapayım dedim. Ne göreyim ben ps3 de hiç zorlanmadan lig 7-6 ya kadar gelirdim sonrada lig 2-ve 3 lerde mücadele ederek bi düşer bi çıkardım. Ama bunda ise daha lig 10 da beni harcadılar. Anladımki Fifayı en iyi oynayanlar hemen ps4 almış ve fifayı burdan devam etmişler. İnanın ben ps3 de bukadar net ve bukadar oyunu okuyup istediğini sahada yapan bir oyuncu lar görmedim. Adamlar beni sahadan sildiler resmen hemde lig 10 da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QSerdar_TR -- 4 Eylül 2014; 13:42:30 >
  • PS3/PS4 konusunda da sormuşsun dostum, yine burada da cevap vereyim :)

tahmin ettiğin gibi, oyuncu tekeli güçlenecek.

örnekk;

ronaldo = tam altın
    ibra = yarım altın
    robben = çeyrek altın gibi olacak

hepsi saklanacak, fiyatı git gide yükselecek. çünkü dediğin gibi nakitte kalmanın anlamı yok
  • hayırlı olsunn :))

dediklerine katılıyorumm;

ps3'te oynarken, bu oyunda bir tuhaflık var diyordum, oynarken sanki birşeyler eksik gibi geliyordu. çok büyük değil ama yani yemekte ki baharat eksikliği gibi :D
    ps4'de geçince farkettim, o eksikler burada tamamlanmış. akıcılık yapılanmış, beden hareketleri daha dinamik, paslar çok gerçekçi, küçük bir örnek veeyim kanat oyuncularının son çizgiye kadar koşup aniden çizgide topu tutma görselini iştahla izledim, büyük keyif aldımm, ve sık sık severek yapıyorumm :))

ps4'te fifa 15 daha iyi olacak. çünkü şuan oynadığımız oyun yarım. %50-60 performans. birde bu oyun firmaları oyunları 1 sene önceden yapmaya başlıyor diye biliyoruz ancak kısmen böyle. yani mesela şuan fifa 15'te göreceğiniz yeni bir özellik. belkide fifa 14 piyasaya çıkarken bulunmuş ve hazırdı, ama adamlar bu fifa 15'te olsun diye özellik bile erteliyor durumdalar. bunu bir belgeselde izlemiştim, oyun firmalarının oyunu yaparken yaşadıkları süreçle ilgiliydi :) şimdi arada kalmamalıyız aslında. yani PS4 çok yeni. oyunda yeni konsolda yeni bir oyun. bir çok güncelleme bizi bekliyor olabilir. yani fifa 14 gibi olmayacak, çok farklı olacak. kafama takıldığı için belirteyim, mesela ben bu formaların paçalarının öyle lombak lombak sallanmasını hiç sevmedim :D ne abi o öyle :D lop lop oluyor yürüyor oyuncular. ama güzel tarafı şu, o ayrıntıda bir geliştirme mevcut. yani herifler buna çalışıyorlar.

bakalım beklenti içinde olduğum bir kaç ayrıntı oyunda geliştirilmiş olacak mı :))

mesela forma çıkarma ve teknik adama koşup sarılma üzerine atlama gol sevinçleri vb :D
    sahaya giren taraftar :D
    yedek kulübesindeyken sarı kart gören oyuncu :D
    sakatlanan oyuncuyu sahadan alan sedyeli görevliler veya minik akülü araçlar :D
    sahaya atılan yabancı maddeler :D
    en çokta bu oyunda hakeme kızdığında dibine kadar koşup ellerini arkada bağlayıp hakemin ağzına ağzına tükürüklü ve sinirli itiraz eden futbolcu görmek istiyorum :D

undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhibbi -- 4 Eylül 2014; 14:28:13 >

• Muhibbi kullanıcısına yanıt
    bunların hepsini fifa16 için yaparlarsa fiyat 2 belki de 3 katına çıkar :) ama tabi 3-5 yıllık bir süreçte yavaş yavaş gerçekleşebilir :)
  • Aynen sana katılıyorum bahtiyar formalar hiç hoşuma gitmedi. Ne öyleya alt kısm yerleri tombul tombul duruyor birazdaha keskin yapsalar.Bakalım fifa 15 de de pek fazla birşey beklemiyoruz ama ufakda olsalar yapıyorlar. Bende bu olaya şahidim isteseler oyunu daha gerçekci yaparlar. Ama bilerek yapmıyorlar yaparlarsa sonrası onlar için kötü olur. Çünkü futbolda nekadar ileri gidebilirlerki. Mesala diğer fps oyunlarında adamlar sürekli değiştirebilirler başka silahlar çıkartırlar uçaklar olsun haritalar olsun ama futbolda ise transferden başka hiç birşeyi değiştiremezler. Mesala neden biz sürekli fifa alıyoruz. Oysaki hiç almamız lazım güncelleme yapıp oyuncu taransferlerini gerçekleştirseler yeter bize. Ama buseferede onlar para kazanamazlar. Oysaki oyunu tamamiyle gerçekleştirseler ve hersene sadece tranfer yamasını satsalar da yeter.
  • yada Bahtiyar futbolcunun türbüne gidip seyircisi kanyana getirmesi tartışmalı pozisyonda teknik direktörün hakemin üstüne yürümesi hakemin hocayı türbüne göndermeside benim beklediklerim

şaka bi yana ben ps4 almadım ama arkadaşımda 3-4 maç attım arkadaşım pescidir inan pesi bıraktı adam fifa 14 görünce
  • 
Sayfa: önceki 507508509510511
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.