Şimdi Ara

KONU TAŞINMIŞTIR... (507. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.763
Cevap
32
Favori
234.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 505506507508509
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu arada beyler 15 icin su kardeslik olayi biraz karisik gibi pek fazla arastiramadim , sunu birimiz soyle ayrintili anlatsinda bilgilenelim.

Kardeslik ile alalim hepimiz , bosuna bayilmayalim degilmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fifaz

Gonlumuz zengin olsun bosverelim

Bu arada beyler 15 icin su kardeslik olayi biraz karisik gibi pek fazla arastiramadim , sunu birimiz soyle ayrintili anlatsinda bilgilenelim.

Çok basit aynı ps3 deki gibi indiriyorsun tarık. Sonra biriniz ana kullanıcı biriniz yan kullanıcı oluyor. Sende kendi kullanıcı adınla diğeri kendi kullanıcı adıyla oynuyor. Sıkıntı yok.
  • quote:

Gonlumuz zengin olsun bosverelim

Biz Vredd'le araştırdık bunu. Durum şu arkadaşlar: Kardeşlik için eskisi gibi bir kişi oyunu indiriyor. İndirilen hesaba A hesabı diyelim, kardeşler de benle Vredd olsun. Ben oyunun indiği A hesabını kendi makinemde etkinleştiriyorum, böylece istediğim hesapta onunla oynayabiliyorum. Vredd ise A hesabını ikincil hesap olarak kullanmak zorunda kalıyor, oyuna sadece A hesabından girebiliyor. Yalnız EA bu sene bir çakallık daha yapmış. Vredd oyuna girmek için internete bağlı olmak zorunda. Yani oyunu ikinci hesaptan oynayacak olan kişi internet bağlantısı olmadan, psn girişi yapmadan oynayamıyor.
    Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Not: plus için de durum benzer. Plus'ın olduğu hesap makinenizde etkinse tüm diğer hesaplarınızdan onu kullanabiliyorsunuz. Kardeşlik yaptığınız kişi de ikinci hesap olarak kendi makinesinde kullanabiliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• QSerdar_TR kullanıcısına yanıt
    O zaman sıkıntı yok eyw
  • utkn kullanıcısına yanıt
    İnternet gittimi oyuna diğer kullanıcı giremiyor demek , bu kötü oldu o zaman. Kardeşlikte yancıyla %50/50 paylaşmak haksızlık olur o zaman..

Eyw kardeşim , bilgilendirdiğin için
  • http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=88802846

bir katkı da benden olsun :)
  • Arkadaşlar merhaba.. Yaş 31 ,bende gruba katılmak istiyorum eğer üye alımı hala açıksa.. fifa 10 dan beri PS platformunda UT takılıyorum.. PS4 mevcut fifa 15'i bekliyoruz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA_Kado

Arkadaşlar merhaba.. Yaş 31 ,bende gruba katılmak istiyorum eğer üye alımı hala açıksa.. fifa 10 dan beri PS platformunda UT takılıyorum.. PS4 mevcut fifa 15'i bekliyoruz..

Aramıza hoşgeldin kardeşim

Psn adresini yazarsan ekleyeceğim seni ilk sayfaya.
  • özetle psn kardeşliği ile alınan oyunu 2 kişiden birisinin neti gittiğinde oynanmıyor doğrumudur?
  • Yan hesaptan oynayan interneti olmadığında hiç giremiyor oyuna , asıl hesaptan alan her türlü giriyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: uA_Kado

Arkadaşlar merhaba.. Yaş 31 ,bende gruba katılmak istiyorum eğer üye alımı hala açıksa.. fifa 10 dan beri PS platformunda UT takılıyorum.. PS4 mevcut fifa 15'i bekliyoruz..

Aramıza hoşgeldin kardeşim

Psn adresini yazarsan ekleyeceğim seni ilk sayfaya.

Pardon hocam en önemli şeyi yazmayı unutmuşum :)

PSN: karaburun34

tşkler

• quote:

Yan hesaptan oynayan interneti olmadığında hiç giremiyor oyuna , asıl hesaptan alan her türlü giriyor

peki ut paketli alındığında ana hesapteki açıyor o zaman paketleri eyvallah
  • Maşşallah coşmuş burası

alamdık gitti ps4 ü yaw

alanlara hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barlas_

Maşşallah coşmuş burası

alamdık gitti ps4 ü yaw

alanlara hayırlı olsun

Asıl sana hayırlı olsun , evlendin unuttun bizleri..

Şaka bir yana mutluluklar dilerim , çok yakışmışsınız.

• Sağol Tarık cım Teşekkür ederim

Unutmadım ya aklım burda hesap yapıyom ps4 almak için

ps3 ü satabilirsem alıcam

undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barlas_ -- 3 Eylül 2014; 13:57:03 >
  • quote:

Sağol Tarık cım Teşekkür ederim

İnş. kısa zamanda alırsın , ps3 kırılabilen versiyonsa iyi paraya gidiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: babako34

quote:

Yan hesaptan oynayan interneti olmadığında hiç giremiyor oyuna , asıl hesaptan alan her türlü giriyor

peki ut paketli alındığında ana hesapteki açıyor o zaman paketleri eyvallah

Evet ama ana hesabı ikinci hesap olan kullanacağından o alıyor olacak. İnternet yokken girememenin telefisi olur bu da.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Sağol Tarık cım Teşekkür ederim

undefined

bizim arkadaş aldı ps3 verdi üstüne 800 tl verdi ama o model kırılmadığı için kırılan makineler 100 tl daha fazlaya elinden çıkartırsın

• utkn kullanıcısına yanıt
    güzel bilgiler dostum sağolasın :)

sorun dediğin gibi asil hesap ve ikinci hesap sorunu.

örnek ekran görüntüsü;

KONU TAŞINMIŞTIR...

bu ekranda aktif edilen hesap Primary hesap oluyor.

aktif edilmeyen hesap ise Secondary hesap oluyor.

şimdi kafama takılan sevgili dostum aragorn1905'un paylaştığı link'te bulunan bilgilerde, değerli I-C-O demiş ki;

Secondary hak: Bu hesaptan indirdiğiniz oyunları ve DLC'leri ise sadece bu hesaptan oynayabilirsiniz.

bu çok önemli, yani oyunu kardeşlikle alırsak, kardeş hesabı sistemimizde birincil bulundurmalıyız anlamına geliyor. yani ps3'te ki gibi sadece makinede tanımlı olması yetmiyor. makinede hesabın birincil olması gerekiyor ki buda ileride sorun çıkarabilir.

anlamlısı şu; yine aynı paylaşımda bahsedilen DAİMİ KARDEŞLİK seçenekleri var. iyi araştıralım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhibbi -- 3 Eylül 2014; 14:36:45 >

• baya bi karışık durum teşkil ediyo Bahtiyar
  • 
Sayfa: önceki 505506507508509
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.