Şimdi Ara

KONU TAŞINMIŞTIR... (510. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.763
Cevap
32
Favori
234.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 508509510511512
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: micoudmk

seni mülakaat la mı aldılar bilader :)

• Muhibbi kullanıcısına yanıt
    Bizim ligi anlatmışsın Türkiye ligini koyuyorlar budedklerinin olması şart zaten
  • Bu ara iste baya yogunum , devrelerim yandi resmen

Oyunu biraz sindirince yorumlayacagim bende , dun aksam bir bug denk geldi , div4 teki ikinci macimda son dakika beraberligi yakaladim ve mac sonu title verdi ve div3 e yukseltti beni fena da olmadi hani ama bunun terside olabilir sonucta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fifaz -- 4 Eylül 2014; 16:30:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: QSerdar_TR

quote:

Orijinalden alıntı: mahmutelbir56

quote:

Orijinalden alıntı: QSerdar_TR

quote:

Orijinalden alıntı: mahmutelbir56

merhaba arkadaslar !

tum duayenlerin Ps4 u hayirli ugurlu olsun.

24'' monitor alacagim , maksimum 700 tl bir oneriniz varmi. kulaklik cikisi da olmasi lazim.

Kesinlikle asus kardeşim.

serdar asus un hangi modeli

Alacaksan mahmut kesinlikle 27 inc al. Ve bu monitörü al ama şuanda piyasada sıfırı yok. Bazı sitelerde var sıfırları. Modeli asus 278Q bu monitör çok iyi veya Buda çok güzel hatta tepkime süresi 1ms. Kesinlikle bunu tavsiye ediyorum 27" VS278H GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR. Vatan bilgisayarda 745 tl.

tesekkur ettim serdar umarim buradaki vatan da vardir

• 1 günde div3 yükseldiğine göre sabaha kadar oynadın sanırım tarık

• Serdar duyduğuma göre biryerlerden coins gelmiş hadi yine iyisin

• quote:

Orijinalden alıntı: babako34

1 günde div3 yükseldiğine göre sabaha kadar oynadın sanırım tarık

Abi birgünde div 3 nasıl geliyorsunuz ya. Nerden buluyorsunuz okadar vakti. Abi beni 8-9 maçtan sonrası bayıyor. Durya bende bugün zorlayacağım div kaça kadar inerim zaten div 10 dayım. Ancak div 7ye kadar dayanabilirim.
  • konusu geçmiş, ben arkadaşla psn kardeşliğini şöyle uyguluyorum. ikimizin de psn plus aboneliği var. benim ps da arkadaşın accountu primary account, onun ps da da benim account primary. o bir oyun aldığında ben onun account la bağlanıp oyunu indirme listesine ekleyip kapatıyorum yani onun accountu sadece 1-2 dakikalığına kullanıyorum, diğer tüm zamanlar kendi accountum ile bağlanıyorum. şu ana kadar bir sorun yaşamadık sadece ben onun accounta bağlanırken eğer o da online ise oyun içinde dahi olsa onu log out ediyor doğrudan. aslında çokta detaylı bir şey denemedik, tek bir playstation accountu kullanabilir mi iki kişi bilmiyorum.
  • :)))))) bence türk takımlarına denk geldiğimizde o dediklerin olabilir kale arkası trübünden çakmak su şişesi para :) vs vs . atılabilir
  • QSerdar_TR kullanıcısına yanıt
    Zaman yok şu an benim içinde serdar ps3 ten kaldığım yerden devam ediyorum sadece pek fazla oynayamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: saintTR1

:)))))) bence türk takımlarına denk geldiğimizde o dediklerin olabilir kale arkası trübünden çakmak su şişesi para :) vs vs . atılabilir

Seni Mülakaat la mı aldılar kardeş
  • BRLSMHMT

Yaz Tarıkcım
    @Fifaz
  • Ps3 deki fifa 14 ü PS4 e geçirebiliyormuyuz hala arkadaşlar bilgisi olan varmı ? Yapılıyorsa nasıl yapılıyor bi yardımcı olabilecek varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barlas_

BRLSMHMT

Yaz Tarıkcım
    @Fifaz

Vaay hayırlısı olsun diyelim artık
  • Barlas_ kullanıcısına yanıt
    hâlâ mümkün mü bilmiyorum, ama ben PS4 için FIFA 14 alıp kurduğumda oyunu açar açmaz bilgilendirdi, işte kadrolar coinler squadlar vs hepsi ortak olacak istersen fifa pointlerini bir seferliğine taşıyalım falan.. tabi FP olmadığı için gerek duymadım.. ben şubatta yaptığımda otomatik olarak olmuştu.. devam ediyor mu bilmiyorum
  • Barlas_ kullanıcısına yanıt
    Herhangi bişey yapman gerekmiyor diye biliyorum sadece ps4 teki oyunu alman yeterli herşeyin coins vs. oraya transfer oluyor , bu sene hem ps3 hem ps4 te oynadım çünkü oyunu

İlla oyunu alacağım diyorsan şu an kardeşlik zor ama sahibindende 2. el alabilirsin ben öyle yaptım 60 liraya mal oldu , 15 çıkıncada satacağım 14 ü en kötü 10-20 tl yada hiç zarar etmem takasta kullanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fifaz -- 5 Eylül 2014; 13:06:02 >
  • Teşekkürler arkadaşlar @aragorn1905 @Fifaz

• İzmirden Yücel ben. Eklerseniz memnun olurum. 1979 doğumluyum.

Psn: Yucel_1905_

• Fifaz kullanıcısına yanıt
    Oyun takas bölümünde kardeşlik aldım ps4 için 20 tl orada satanlar var almak isteyen varsa oraya bakabilir.
  • Executor1905 kullanıcısına yanıt
    Hoşgeldin dostum
  • 
Sayfa: önceki 508509510511512
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.