Şimdi Ara

Konu siliinsin (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.503
Cevap
119
Favori
134.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • rygyo ve prkab dikkat. hafta sonu bunları teknik olarak çalışacağım. grupta güzel şeyler söylediler. duruma göre haftaya bunlardan alım yapabiliriz.
  • por favor kullanıcısına yanıt
    Ben riski mecbur aldım zarar etmemek için hisseler kendini baya topladı bugün ki düşüşe göre tekrar cikcagini umut ediyorum. Birde teşekkürler takımımı desteklediginiz için 😁

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: por favor

rygyo ve prkab dikkat. hafta sonu bunları teknik olarak çalışacağım. grupta güzel şeyler söylediler. duruma göre haftaya bunlardan alım yapabiliriz.
    Sayın reisim isleriniz nasıl gidiyor pek takip edemedim bu ara

Finans bilgimi bir turlu artiramiyorum sizin bir tavsiyeniz olur mu ne yapayim nasil yapayim?

Merhaba hocam, tahminleriniz çok başarılı tebrikler.
    Devamlı paylaşım yaptıgınız twitter, telegram vs. adresiniz var mı ?
    Ben de pazatesi biraz Ostim , Naten, Deras almayı planlıyorum. Buralarda tavsiye eder misin ?
    Son olarak RYgyo ve prkab inceleyebildiniz mi hafta sonu ?
    Teşekkürler
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    yadi.sk
    Borsa — Yandex.Disk
    https://yadi.sk/d/cYBORwZTJvbYCA

Teknik analiz öğrenmek isteyen varsa linkten notları indirebilir.
  • quote:

rygyo ve prkab dikkat. hafta sonu bunları teknik olarak çalışacağım. grupta güzel şeyler söylediler. duruma göre haftaya bunlardan alım yapabiliriz.
    Hocam bi Telegram hesabı açar mısınız?

Ordan takip edelim sizi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwsehmus

Hocam bi Telegram hesabı açar mısınız?

Ordan takip edelim sizi?

Alıntıları Göster
    Telegram var zaten ancak 5 kişiyle sınırlıyız ve çok uzun süredir birbirimizi tanıyan, yüklü alım satan yapan kişileriz. Başka kişi dahil etmeyeceğiz.
    Ben zaten vaktim oldukça burada paylaşım yapıyorum.
  • Hafta sonu prkab, rygyo filan hep baktım ancak şu virüs olayları birazcık pozitife dönmeden artık alım yapmayacağım.
    Bu konuda paylaşım yaptığım hisseleri orta uzun vade taşıyalım.
    Yakında kar/zarar güncellemesi yaparım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerasuslu

https://yadi.sk/d/cYBORwZTJvbYCA

Teknik analiz öğrenmek isteyen varsa linkten notları indirebilir.
    İndirdim hocam saol

Hocam bir şeyi merak ediyorum. Mesela siz 5 kişi yüklü miktarda alım yapıyorsunuz, OSTİM 2.20'den 5 kişi bayağı yüklü miktarda alsa acaba hisse değerine etki eder mi bu yüklü alım. Yani siz aldıktan sonra 2.40 vs olur mu? Bir yerde görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam grup halinde böyle yapıyorlardı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Telegram var zaten ancak 5 kişiyle sınırlıyız ve çok uzun süredir birbirimizi tanıyan, yüklü alım satan yapan kişileriz. Başka kişi dahil etmeyeceğiz.
    Ben zaten vaktim oldukça burada paylaşım yapıyorum.

Alıntıları Göster
    Hocam o zaman ayrıca Telegram kanalı açım yani yoruma kapalı olsun sadece sizin mesajlarınını okuyalım. Burdan takip zor oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Levenbreh

Hocam bir şeyi merak ediyorum. Mesela siz 5 kişi yüklü miktarda alım yapıyorsunuz, OSTİM 2.20'den 5 kişi bayağı yüklü miktarda alsa acaba hisse değerine etki eder mi bu yüklü alım. Yani siz aldıktan sonra 2.40 vs olur mu? Bir yerde görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam grup halinde böyle yapıyorlardı
    Çok çok zor tahtaya yön vermek. Ancak halka açıklığı çok sığ tahtalarda yapılabilir. Ostim de mesela bizim gibiler yapamaz. Beşimizi toplasan günlük hacmimiz bir milyon tl yi ancak bulur. Çoğu zaman bu tutar ancak bir kademe kaldırabilirsin.
    Bizim yaptığımız tamamen tekniğe, grafiğe dayalı şeyler. Tekniğe göre al ve stop loss noktalarını belirleriz ona göre ayırdığımız bütçelerle senkron halinde hem günlük trade hem de orta ve uzun vadeli hareketler yapıyoruz. Tabi yapabildiğimiz kadar. Çünkü hepimiz çalışan insanlarız.

• quote:

Orijinalden alıntı: qwsehmus

Hocam o zaman ayrıca Telegram kanalı açım yani yoruma kapalı olsun sadece sizin mesajlarınını okuyalım. Burdan takip zor oluyor.

Alıntıları Göster
    Hacı çalışan biriyim. Gruba yaz, buraya yaz, oraya yaz. Hayatım hisselerden ibaret değil. Zaten buraya yazabildiğim kadar yazıyorum. Özellikle günlük trade yazmıyorum çünkü burada anlık hareket imkanı olamaz. İnsanların zarar etmesini istemem bakın ne güzel takip edenler olduysa iki aydan kısa sürede %50 civarında kazandık.

• cuma günü tabana yakın 5,10 dan aslında günlük trade için aldığım trabzon hisselerini az önce 6,55 den sattım. hiç tahmin etmediğim ama çok büyük kazanç oldu.
    normalde spor kulüpleri hisselerinden uzak dururum ama amaç tabana yakın görüp tepkide satmaktı ama hissenin brütte olduğunu unutmuşum, hayırlı da oldu.
    elinde spor kulübü hisseleri olanlar, özellikle Galatasaray ve Trabzonspor dikkatli olsunlar. Borsada malum beklenti satın alınır, gerçekleşince aşağı gider. Yani şampiyonluktan sonra sert aşağı gidiş olacaktır. yani satış zamanlamasına dikkat.
    yarın kar/zarar tablosu güncelleyeceğim. deras bugün şık gidiyor.

Oyayo da iyi gitti

• Gerçi Oyayo dan çıkmıştınız

• ocakb O kullanıcısına yanıt
    aynen ama daha önce satmıştım. yani burada da kendi portföyümde de aynı anda elden çıkarmıştım.
    oyak'a m oil ve total satışları kesinleşiyor gibi. gerçi oyayo ile bunun direkt bilanço ilişkisi yok.
  • Aselsan temuttu ve 100,%100 bedelli acikladi. Yarin ne olur

• quote:

Orijinalden alıntı: classlord

Aselsan temuttu ve 100,%100 bedelli acikladi. Yarin ne olur
    Bedelli diyemeyiz. Temettü ve bedelsiz artma söz konusu.
    Okuyup benim anladığım şu.
    Bir lot olur iki lot. Fiyatlama ikiye bölünür. Sonra temettü için 0,24 ile çarpın. Temettüyü de 3 taksitte ödeyecekmiş.

Ama bu yönetim kurulu kararı. Nihai karar genel kurulda olur. Sonra da spk onayı var tabi.

Hocam Petkim ile ilgili yorumunuz nedir? Bu arada takip ettiğiniz hisseler çok güzel. Ara ara ilk mesajda güncellemeleri yapsanız aslında takip daha kolay olur. Teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.