Şimdi Ara

Konu siliinsin (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.503
Cevap
119
Favori
134.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forum harici size ulaşabileceğimiz ortak grup vs bir yer var mı ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telegram olayını tekrar düşünseniz hocam @por favor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • por favor kullanıcısına yanıt
    Sabırla bekledik meyvelerini görmeye başladık hocam teşekkürler paylaşımlarınız için

Hocam bekliyoruz yeni çalışmasınız dört gözle inşallah banlanmazsınız😬

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: por favor

Rtalb yerine henüz hisse almadık. Gözlemliyoruz.
    Kendi sepetime alım yaptığımda buradaki portföye de ilave edip paylaşacağım.

Tabi bu arada banlanmazsam.

Çünkü dün belhanda ya sığır diye yazdığım için sanırım avukatı olan (!) birisi şikayet etmiş 3.şahıslara hakaretten ceza talebi açılmış.
    Hocam buradan banlanırsanız size ulaşamıyoruz. Size ulaşabileceğimiz farklı bir platform (telegram vs.) olsa keşke :)

• Üstad kesinlikle telegram açma donanım ailesi dışındanda çok fazla gelen olur + kendi hisselerini aldırıp prim yapıyor diyen naylonda çok olur seni kaybetmek istemiyoruz🙏🏻

• Geniş kitle olursa kötü oluyor. Saçma insanlar geliyor en ufak bir düşüşte hemen laf çarpmaya çalışıyor. Buradan devam edin veya grup kuracaksanız forumdan ekleşerek küçük grup kuralım.

• 1 ceza puanı ile sıyırdık.

Arkadaşlar kendime bugün 5,74 den iztar aldım ve buraya da ilave edeceğim.

Ancak bu hisse tek fiyattan ve garip bir tek fiyattan işlem görüyor. Normalde tek fiyat günde 5 defa işlem görür ancak bu gelişen işletmeler piyasalar (gip) muhabbetinden işlem gördüğünden (emin değilim, araştıracağım) günde 10 defa işlem görüyor. her saat 55 geçe işlem görüyor.

ben 13:55'de kendime 5,74 tl den gerçekleşen fiyattan alı yaptım.
    Buraya ise ilk yeni saatte gerçekleşecek işlem fiyatından ekleme yapacağım.

Neden iztar ?
    detaylı paylaşacağım...
  • 5,74 den 6,10 tl ye zıpladı. keşke 1 saat önce yazsaydım buraya. neyse şu anlık fiyat neyse onu yazacağız maliyet olarak elbette.

İztar alış 10.198 lot x 6,10 tl : 62.208 tl
    6,10 TL fiyat girmeme rağmen alamadım. Akbank kullanıyorum. " Hisse senedi gün sonu işlemleri nedeniyle şu an hizmet veremiyoruz" diye hata verdi 14:55'te. Diğer hisselerin alımında sorun yok ama.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Ben de 5,74 'den talimat verdim ama almadı halen. Bekliyor öyle. Kötü oldu.
  • Aşağıya detaylı grafik ekliyorum. Çizdiğim kırmızı çizgilerdeki rakamlara dikkat.
    5,61 stop loss deriz (uzunda devam dersek altına gelse de beklenebilir ama beklemeyi göze almayan satabilir)
    Yukarıda ilk önemli eşik 6,31 tl, önemli direnç 7,68 ve sonrası olursa zaten kopar.
    Sığ bir tahta ve tek fiyat işlemi var. brüt ve kredili işlem yasağı, açığa satış yasağı zaten önceden vardı.

Neden İztar ?

gıda ve tarım sektörünün önemi malum ve teşvikler var.

çok büyük bir firma değil ama büyüyor. bedelli sermaye arttırım riski yok, yakın zamanda yapmış. ana geliri süt üretimi. ayrıca canlı hayvan satışı, gübre satışı, bitkisel yem üretimi, meyve üretimi, fidan yetiştiriciliği (elma ağırlıklı), depoculuk vs. diğer faaliyet alanları.

kayseri de epey yatırım yapmışlar ve bilançolar uzun süre zarar yazmış, ancak dönüşler ve karşılığı mutlaka zaman içinde olacaktır. yıl sonu borçların azalması ve daha iyi bilanço bekleniyor.

süt fiyatının artması, bedelliden gelen para ile borçların azaltılması, hal yasası pozitif beklentiler.

[simage]https://hizliresim.com/iJ6Knn]
    Konu siliinsin

6.20 den girebildim hocam ben de. #marka hissesi güzel sevindirdi bu da sevindirir inşallah beni hayvancılık tarım güzel sektör sağolun hocam.

• alamıyoruz maalesef sırada bekleyen emir çok
  • Takip ediyorum, güzel gidiyorsunuz. Gübre son pikini yapsın, satıp sizden devam edeceğim

NATEN hakkında düşünceniz nedir bir türlü yükselemiyor
    Sizce orta-uzun vade için tutulmalı mı ?

hocam rtalp covid ile ilgili bir test kitine amerika dan onay aldı. Bugun tavan yaptı. pozitifimidir sizce bundan sonras?
  • bir telegram grubu oluşturulursa çok daha hızlı reaksiyon alabiliriz diye düşünüyorum. her ne kadar bildirimleri açsamda gelmedi. iztar almaya niyetliydim cesaret edemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snow' -- 16 Haziran 2020; 1:36:47 >
  • Merhaba, bir hisseye Limit Fiyatlı Emir verdim akşam. Sabah, belirlenen fiyatın üzerinde bir açılış oldu. Bu emri, kendim mi iptal etmeliyim? (Ücreti var mı?) Yoksa, sistem belli bir saat içinde gerçekleşmeyen emirleri kendi mi iptal ediyor?
  • dangerous kullanıcısına yanıt
    kendide iptal eder gün sonunda, sizde iptal edebilirsiniz.

teklif verirken aldığı belirli bir komisyon(teklif verdikten sonra onay ekranında yazar) var o içeride kalır.
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.