Şimdi Ara

Konu Sigortası Hakkında Bilgi Talebi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar ,


    7 Yıl kadar Dask+ Full konut sigortası yaptırdım farklı firmadan "Firmanın Basiretsizliği" yüzünden sigortaya olan güvenim kalmadı. Bununla ilgili görüşmelerim kısaca oldu lakin yalansız bir açıklama istiyorum. Daha öncede buradan yayınlayıp yardım istedim ve hüsrana uğradım. Görev ve sorumluluklarından kaçınma halleri beni bir hayli sinir etmiş durumda masraf ne oluyorsa kendim yapıyorum bu ufak tefek ama neden sigorta yaptırıyorum un sorusu geliyor aklıma...


    Etrafımda bir komşum var duyunca çılgına döndüm hangi firma ile çalıştığını yakında paylaşıcam şuan memleketinde covitten dolayı gelene kadar (poliçemin bitişine 6 ay gibi zaman var)"Evindeki ampulleri bile sigortadan aldığını" söyledi o an beynime kan sıçradı basitte olsa diğer yaşanan doğal hasarlar karşılamayıp kaçan firma aklıma geldi.


    İşini düzgün layıkıyla yapan firma isimlerini ve deneyimlerinizi paylaşabilirmisiniz. Özelden veya buraya yazarak


    Şuan görüştüğüm bir firma var ama yinede bilgi almak istiyorum. Güven olayı 0 bende !!! O yüzden vicdani cevap vermenizi rica ediyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carso -- 6 Kasım 2020; 11:26:9 >







  • Merhaba malesef basiretsiz insanlar yuzunden cogu zaman insanlarin her konuda guveni kayboluyor. Hizmet sektorunde memnuniyet yaratmak cok kolay degil. Bu zincirleme gelisen bir olaydir. oncelikle sigortali ile baslar . ihtiyaclarini iyi belirleyerek bu dogrultuda dogru beyanlar ve dogru bilgi vermesi gerekir devaminda acente konunun uzmani olmalidir gelen kisinin parasini nasil alabilirim degil. gelen musteriye nasil yardimci olabilirim , nelere ihtiyaci var gerekli veya gereksiz seyler nelerdir zihniyetinde olup gerek gordugu taktirde policeyi yapmamasi ve uyarmasi gerekir. inanin bana bu belirttigim husus dogru oldugu taktirde hic bir sigorta sirketinde sorun yasamazsiniz. onemle belirtmek isterimki full teminat diye birsey yoktur bu artik halk efsanesi olmus bir soylem. her police genel ve ozel sartlar ile sinirlandirilir genel sartlar mevcut kanunlar ile belirlenir ve sigorta sirketleri buna mudahale edemez . ozel sartlar ise sirketler tarafindan belirlenebilir . policede sonucta iki tarafli bir anlasmadir. hangi durumlarin hasar sayildigi, hangi durumlarda odeme yapilmayacagi veya kesinti yapilacagi policelerde belirtilmektedir. bence sizin icin en iyi tercih biraz arastirma yapip sektorde tecrubeli bir acente bulmaniz ve kafanizdaki tum sorulari sormaniz olacaktir.




  • Evin tavanı sıvası düştü ve eşyalarım bir kısmı düşme nedeniyle zarar gördü ama konut siğortası bunu karşılamam diyor hanği kategoriye sokayım diyor anlamadım ne yapabiliriz
    Konu Sigortası Hakkında Bilgi Talebi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapabilecek bi sey yok gibi uzman arkadaşlar nerdde


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.