Şimdi Ara

Konu kilit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Konu kilit



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STEWARTORG -- 21 Mart 2018; 14:5:0 >



  • Çok fazla ayrıntı yok. Sen ne yapacaksın ki bunu? Eğer alacaksan ve senin değilse de insan başka açılardan da çeker yani. Neyse, tahmini olarak yeni çıkan modele benzettim. Fotoğraf ne zaman çekildi bilmiyorum ama linkini koyarım. Alacaksan da önerilen kulaklıklar arasında öneririm.

    https://www.bose.com/en_us/products/headphones/over_ear_headphones/quietcomfort-35-wireless-ii.html#v=qc35_ii_black

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam şöyle kulaklık Çin'de olan bir tanıdığım tarafından hediye tarafıma. Fakat haberimin olmaması gerek sonuçta sürpriz ama benim bir şekilde haberim oldu. E öyle olunca adama da modelini soramıyorum. Ben de elimdeki tek fotoğrafla burada araştırmak istedim. QC35 ise gerçekten çok pahalı bir ürün. Hediyeyi alan kişi de pek techten anlamaz, malum bi de Çin'de. İnşallah emitasyon değildir diyorum qc35 ise

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş Bose'nin orjinal kulaklıklarına benzemiyor yanlış anlama ama. Diğer açılardan da görmeden tam bir şey diyemiyorum ama şunu söyleyebilirim; Bose'nin qc35 dışında kulaklık ve kafa pedlerinin beyaz olduğu bir model görmedim (bej rengi olur). Hediye hediyedir. Kalite önemli değil, önemli olan seni düşünmüş olması.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kankixx123

    Kardeş Bose'nin orjinal kulaklıklarına benzemiyor yanlış anlama ama. Diğer açılardan da görmeden tam bir şey diyemiyorum ama şunu söyleyebilirim; Bose'nin qc35 dışında kulaklık ve kafa pedlerinin beyaz olduğu bir model görmedim (bej rengi olur). Hediye hediyedir. Kalite önemli değil, önemli olan seni düşünmüş olması.

    Hocam inşallah emitasyon değildir ya acayip tadım kaçar yoksa :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.