Şimdi Ara

KONU KAPATILABİLİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi id_spidey -- 29 Ağustos 2012; 22:57:40 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Getle, kapıda ödeme ile satış yapmıyorum. Referansı benden az olan arkadaşlardan önce ürün-sonra havale şeklinde alışveriş yapıyorum. 250' e yakın sorunsuz alışverişten sonra bunu istemeye hakkım olduğunu düşünüyorum.

• pm.
    Alışveriş kısmına ismini yazamadığım arkadaşlardan özür dilerim.
  • P.M.
    refarans olumlu alışveriş:@salom(xbox360 ps3 takasladım) @corvus_corvusan(dreamcast,xbox,gba-pc takasladım)@aftermath666(xbox360 aldım) @free-4(psp aldım) @cahitdikici(ps2-nintendo ds takasladım,ps1 sattım)@ilkbilir(xbox aldım,oyun aldım,god of war3-uncharted takasladım)@ fred78(birçok alışveriş)@yurt(psp sattım)@SonyPSP(dsLite sattım) @timefreezer(gamecube sattım)@recepyarmali(ps3 oyunları sattım)@mehmetazz(5800 sattım)@nuribaras(blu-ray film sattım(2012)@bestnewyorker(ps2 sattım)@berkem89(IpodTouch sattım)@m.kutsal(xbox360 sattım),@Nosferatu`(ps3 sattım)ve birçok unuttuğum alışveriş...
  • Tplink Access Point TL-WA701ND 'e satılmadıysa talibim :D pmden mesaj atarsan fiyatı konuşuruz.
    Konu kapanmıştır
    5 yıl önce açıldı
    Bu konu silinebilir.
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.