Şimdi Ara

KONU KAPATILABİLİR (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
791
Cevap
2
Favori
57.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Endüstri meslek mezunuyum. puanım iyi değil fakındayım iyi diyede koymadım zaten

Bu sene yerleşmeliyim. Daha iyi bir tercih verebilirmiyim bu puanla ?

KONU KAPATILABİLİR
     KONU KAPATILABİLİR

• benim sormak istediğim ben düz lise mezunuyum.aşağıdaki resimde kare ile işaretlediğim yerde yeşil ile yazılanlar ygs ile almış,kırmızı ile yazanlar sınavsız geçiş hakkını kullanmış.mesela büro yönetimi bölümü 22 kişi sınavsız,18 kişi ygs puanıyla yerleşmiş.ben iki yıllık bölüm tercih ettim.şimdi önce meslek liseleri yerleştirilince boş yer kalırsa ben de yerleşebiliyorum.fakat diyelim ki meslekte elektrik okuyan biri büro yönetimi tercih etmek istedi ygs puanıyla fakat alan dışı olacak onunda.benim puanım ondan yüksek diyelim.yerleştirme önceliği ne olur ikimiz de eşit mi oluruz yoksa yine de o mu öncelikli olur.bunu söylerseniz çok sevinirim.çok lazım bu bilgi bana.

KONU KAPATILABİLİR

• sıralamam 19200 ve makina düşünüyorum sizce bilkent %50 burslu makina yazssam mı yoksa 1 sene daha mı beklesem.. kararsızlıktan kafayı yedim önerilerinizi bekliorm
  • merhaba. odtü kkk inşaat %50 burslu kaç binle kapatır sizce tahminde bulunurmusunuz ?
  • up
  • Merhabalar konu açıyorum kimse bakmıo,,,nolur bilir bi kişi yardım etsn

Sıralamam 14.500
    Hacettepe Tarih gecen sene en son 21.400 den almış
    Girebilme ihtimalim ne kadar ??

Noooooluur bişi diyiiiiiiiin
  • quote:

Orijinalden alıntı: mer_ays248

Merhabalar konu açıyorum kimse bakmıo,,,nolur bilir bi kişi yardım etsn

Sıralamam 14.500
    Hacettepe Tarih gecen sene en son 21.400 den almış
    Girebilme ihtimalim ne kadar ??

Noooooluur bişi diyiiiiiiiin

%99

• iki sorum olcak

1- 16.000 ile kapatan yere 16.9xx sıralamadaki birinin yerleşebilme şansı -mf

2- 115.000 ile kapatan yere 119.4xxx sıralamadaki birinin yerleşebilme şansı - tm
  • beyler sıralama şöyle tm 2 32 bin sayısalcıyım tercihin hukuktan yana olmadı iktisat

1.turgut özal hukuk tam burslu
    2.yıldırım beyazıt hukuk
    3.turgut özal %50 burslu hukuk
    4.tugut özal %25 burslu hukuk
    5.turgut özal hukuk paralı

evet ilk 5 tercihim böyle geri kalan yerler garanti olcak yerler ama çoğu kişi ilk 5 de girersin diyorlar sizin yorumunuz nedir acaba şimdiden çok teşekkür ederim herkese başarılar...
  • Arkadaşlar benm sıralamam 68binlerde tercih olarak kocaeli üniversitesi(iö) elektrik mühndsliğini yazcam 63binlerde almış ve sakarya (iö) bilgisayar mühendislği yazmayı düşünüyorum o da 65bnlerde almış. bunlardan biri gelir mi ?
  • kararsızlıktan öldüm gebercem ya...herkes farklı bişe söylüo..başta endüstri yazim gidim ama dedim.ama sektörün içindeki bi üstat aboo endüstri olanları işe alırken işletmeci gibi aliom filn dedi...endüstri müh tanıdıklarım da iidir yap dio..ünilere gelirsek gaziantep endüstri(ing), erciyes endüstri arasında, yada çü makine(ing), bi ihtimal eem başka mühendislikler olsun dersek biraz uzak şehirlerde olası ama ne yapcam cok kararsızım dedigim gibi herkes bişe dio doru düsgün yol gösteren yok...

antepde üni nasıl??ing egitimde mühendislik nasıl olur??yardımlarınızı bekliyorum...
  • beyler sıralama şöyle tm 2 32 bin sayısalcıyım tercihin hukuktan yana olmadı iktisat

1.turgut özal hukuk tam burslu
    2.yıldırım beyazıt hukuk
    3.turgut özal %50 burslu hukuk
    4.tugut özal %25 burslu hukuk
    5.turgut özal hukuk paralı

evet ilk 5 tercihim böyle geri kalan yerler garanti olcak yerler ama çoğu kişi ilk 5 de girersin diyorlar sizin yorumunuz nedir acaba şimdiden çok teşekkür ederim herkese başarılar...
  • TS 1 : 21,429
    TS 2 : 21,724

Coğrafya bölümü istiyorum sizce ilk 4'den biri gelir mi?

6.tercihten sonrası karışık biraz önemsiz yani.

KONU KAPATILABİLİR

görüşlerinizi bekliyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Fatih:

TS 1 : 21,429
    TS 2 : 21,724

Coğrafya bölümü istiyorum sizce ilk 4'den biri gelir mi?

6.tercihten sonrası karışık biraz önemsiz yani.

KONU KAPATILABİLİR

görüşlerinizi bekliyorum..

Sanki 4. tercih olabilir ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sencerbice

quote:

Orijinalden alıntı: nbakolikq7can

itü elektrik gelebilir mi ve siz hangi bölümleri önerirsiniz

KONU KAPATILABİLİR

İTÜ ELEKTRİK(İNG) ZOR GİBİ AMA TÜRKCE %80 GELİR KARDES.

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ Fizyoterapi ve Rehabilitasyon (Tam Burslu)(COK SAGLAM PARA KAZANIYOLAR Bİ ARKADASIM VAR BURDAN MEZUN 2,5'A İSE BASLADI)
    HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ Beslenme ve Diyetetik(DUSUNURSEN BURDAN MEZUN OLUP DİYETİSYEN OLURSUN E OBEZİTEDE ARTIYO SEN DUSUN KANKA

MARMARA ÜNİVERSİTESİ Endüstri Mühendisliği (İngilizce)
    YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Bilgisayar Mühendisliği
    İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İç Mimarlık

BUNLARI DUSUN KARDES BENCE BUNLARDA COK MANTIKLI.

merhaba bende başkent yazmayı düşünüorm ama bursumun kesilmemesi lazım oradan mezun arkadaşın burslumu kazandı çok zorlandımı :((

• hacettepe endüstri mühendisliği mi yoksa marmara ingilizce işletme mi??
    ne dersiniz yorumları alayım...
  • sıralamalar 5 bin kadar iner diyorlar doğru mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rbxx -- 3 Ağustos 2011; 22:58:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rbxx

sıralamalar 5 bin kadar iner diyorlar doğru mu?

değişir. 30bin bi yer 32bin olur mesala ama 35e düşmez. anca 100binler 105bin olabilir
  • TS 1 = 321.00 puan Sözel Düz Lise Mezunu İstanbulda üniversite okuyabilirmi okuyabilirse hangi bölümlerde okuyabilir ???
    sıralamada 120,000 ci ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: L.E.Y.L.İ

quote:

Orijinalden alıntı: rbxx

sıralamalar 5 bin kadar iner diyorlar doğru mu?

değişir. 30bin bi yer 32bin olur mesala ama 35e düşmez. anca 100binler 105bin olabilir

200.000 olan yer ne kadar geri gidebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.