Şimdi Ara

KONU KAPATILABİLİR (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
791
Cevap
2
Favori
57.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mf4 52000 otomotiv müh istiyorum uludağ otomotivi yazdım afyon ve süleyman demirel otomotiv hakkında bilgi verebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sencerbice

quote:

Orijinalden alıntı: Simon_Adebisi

tm1 11103
    tm2 10470
    tm3 10872

Gidebileceğim bölümler hangileri ? Marmara 2.öğretim hukuk düşünüyorum.

KARDES SEN MARMARA HUKUK YAZ HATTA İSTANBUL UNİ HUKUK'TA YAZ AMA TAVSİYEM KONYA AFYON ADYIN GİBİ SEHİRLERİN HUKUK FAKULTELERİNİDE YAZ CUNKU BİLİOSUN HUKUK COK RAABET GOREN Bİ BOLUM OLDUGU İCİN KONTENJANDA SIKINTI OLABİLİYOR.

iyi de arkadaşım afyon ve aydın'da hukuk yok ki

• http://i53.tinypic.com/1i0j5s.jpg

slm arkadaşlar benim puanlarımda yukarıda
    bu puanlara göre tercih edebileceğim örgün 4 yıllık lisans bölümleri neler? (sözel bölümler tercihimdir.)
    tşkler şimdiden
  • arkadaslar bi yarcımcı olun nolur ts1 alan dısı sıralamam 3369, anadolu üniversitesi geçen sene alandısında 7500 le kaptmıs bu sene girme sansım yüzde kaç ona göre tek tercih yapıcam nolur yardım edin..
  • tm 2 sıralamam 192 bin
    tm1 sıralamam 215 bin
    tm3 sıralamam 166 bin

çankırı ulus. 197 bin
    kırşehir ulus 198 bin
    ısparta kamu 206 bin
    dumlupınar kamu 227 bin
    dumlupınar işletme 236 bin
    garanti yerleşebilirmiyim yoksa biraz daha ineyim mi?
  • beyler sıralama şöyle tm 2 32 bin sayısalcıyım tercihin hukuktan yana olmadı iktisat

1.turgut özal hukuk tam burslu
    2.yıldırım beyazıt hukuk
    3.turgut özal %50 burslu hukuk
    4.tugut özal %25 burslu hukuk
    5.turgut özal hukuk paralı

evet ilk 5 tercihim böyle geri kalan yerler garanti olcak yerler ama çoğu kişi ilk 5 de girersin diyorlar sizin yorumunuz nedir acaba şimdiden çok teşekkür ederim herkese başarılar...
  • Üstadlar mf3 sıralamam 17670 Erzurum Atatürk eczacılık geeçen sene en son 17100 le kapatmış küçüklüğümden beride isterim eczacılık yeni tıplar fln açılmış sizce gelirmi yardım lütfen .....
  • Merhaba arkadaşım sıram 6100.
    1 yeditepe %50 7040 kontenjanı 10'dan 13 ' çıktı
    2 koç %50 6900 kontenjanı 20'den 10'a indi
    3 başkent %25 6040
    4 bezmi alem 8000 kontenjanı 8'den 16'ya çıktı.

Sence nereye yerleşirim kardeş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nimbreth

Merhaba arkadaşım sıram 6100.
    3 başkent %25 6040

yeditepe garanti gibi duruyor kardeş

yukarda bnm tercihler duruyor yorum yapın arkadaşlar nerde kaldı forumkardeşliği :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cezafeatmetal

quote:

Orijinalden alıntı: Nimbreth

Merhaba arkadaşım sıram 6100.
    3 başkent %25 6040

yeditepe garanti gibi duruyor kardeş

yukarda bnm tercihler duruyor yorum yapın arkadaşlar nerde kaldı forumkardeşliği :)

YEDİTEPE KESİN
  • quote:

Orijinalden alıntı: freeqin

Üstadlar mf3 sıralamam 17670 Erzurum Atatürk eczacılık geeçen sene en son 17100 le kapatmış küçüklüğümden beride isterim eczacılık yeni tıplar fln açılmış sizce gelirmi yardım lütfen .....

DİŞ VE TIP AÇILDI KATÜDE ECZ ACILDI ORAYIDA YAZSAYDN KEŞKE GELEBİLİR AMA YİNE DE :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: nadyaaa

quote:

Üstadlar mf3 sıralamam 17670 Erzurum Atatürk eczacılık geeçen sene en son 17100 le kapatmış küçüklüğümden beride isterim eczacılık yeni tıplar fln açılmış sizce gelirmi yardım lütfen .....

DİŞ VE TIP AÇILDI KATÜDE ECZ ACILDI ORAYIDA YAZSAYDN KEŞKE GELEBİLİR AMA YİNE DE :)

Yazdım aslında neredeyse tüm eczacılıkları sıraladım ama gelmezse çok üzülcem inşallah gelir 570 kişilik kontenjana ihtiyacım var yoksa ygs2 den fizik tedavi gelcek fizik tedavi hakında da pek bilgim yok babamın zoruyla yazdım

• tm 2 sıralamam 192 bin
    tm1 sıralamam 215 bin
    tm3 sıralamam 166 bin

çankırı ulus. 197 bin
    kırşehir ulus 198 bin
    ısparta kamu 206 bin
    inönü kamu 207 bin
    dumlupınar kamu 227 bin
    dumlupınar işletme 236 bin
    garanti yerleşebilirmiyim yoksa biraz daha ineyim mi?

şuna bi el atın forumdaşlar :)
  • Arkadaşlar mf4 sıralamam 24853
    TOBB ee 29100
    TOBB makine 38900
    İTÜ inşaat 18 000
    Yıldız makine 24 000
    TOBB %50 burslu yazdım ancak bu uygulama ilk kez geçen yıl başlatıldı ve sadece 20 öğrenci alıyorlar .Bu yıl tercihlerime göre sizce nerede olurum . Bunların altında da marmara var ve oraya da pek kalmak istemiyorum . Bunlardan birine yerleşebilir miyim????
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogulcangcm

Arkadaşlar mf4 sıralamam 24853
    TOBB ee 29100
    TOBB makine 38900
    İTÜ inşaat 18 000
    Yıldız makine 24 000
    TOBB %50 burslu yazdım ancak bu uygulama ilk kez geçen yıl başlatıldı ve sadece 20 öğrenci alıyorlar .Bu yıl tercihlerime göre sizce nerede olurum . Bunların altında da marmara var ve oraya da pek kalmak istemiyorum . Bunlardan birine yerleşebilir miyim????

Yıldız makine olmaz gibi ancak imkansız değil büyük ihtimal tobb dasın
  • TOBB da ilk kez geçen yıl %50 aldı bu yıl çok fazla oynama olursa diye korkuyorum . TOBB u istiyorum zaten ama olmazsa da yıldız istiyorum . Pek marmara ya kalmak istemiyorum ondan korkuyorum biraz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freeuser730

http://i53.tinypic.com/1i0j5s.jpg

slm arkadaşlar benim puanlarımda yukarıda
    bu puanlara göre tercih edebileceğim örgün 4 yıllık lisans bölümleri neler? (sözel bölümler tercihimdir.)
    tşkler şimdiden

hiçbir devlet üniversitesien giremezsin 4 yıllık sözel o puanla anca paralı sözel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the gamers -- 8 Ağustos 2011; 3:06:16 >
  • tm1 263 bindeyim
    geçen yıl 313 binle kapamış iktisat i.ö yazdım en başa tutma ihtimali nedir?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nadyaaa

quote:

Yazdım aslında neredeyse tüm eczacılıkları sıraladım ama gelmezse çok üzülcem inşallah gelir 570 kişilik kontenjana ihtiyacım var yoksa ygs2 den fizik tedavi gelcek fizik tedavi hakında da pek bilgim yok babamın zoruyla yazdım

fizik tedavi de güzel bölüm. bende gecen yıl aile zoruyla ecz yazıyordum ama tıp için bir yıl daha kaldm olcak bu yıl inş :) umarım seninde olur ki bence olur. hayırlısı olsn inş.

• quote:

Orijinalden alıntı: srdrrrrr

quote:

Orijinalden alıntı: srdrrrrr

Merhaba ben de tercihlerimi yaptım ama riskli bir tercih olduğunu söyleyenler var. Açıkta kalmaktan çok korkuyorum. benim ts2 puanım 417 sıralamam da 20.498.
    7 terch yaptım sadece edebiyat bölümü yazdım ve bunlardan ilk 4 tanesi benim sıralamamdan daha basarılı.
    5. tercihm trakya üni. 21.100 le kapamıs.
    6.tercihim tekirdag namık kemal 23.900 le kapamıs.
    ve son tercihim de kütahya dumlupınar 22.800 le kapamıs.
    tekirdagın sıralaması daha basarısız olmasına ragmen onu daha cok istedigim için kütahyadan önceye yazdım.
    sizce acıkta kalır mıyım ?

Şu mesajıma cevap verecek biri yok mu :(

bence girme ihtimalin yüksek ama kimse kesin bişey söyleyemyr şu durumda hayırlısı olsun inş ;)

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.