yapamıyacagın işlerin altına girme be usta. 100 kişi sormus 1 cevap yok milletide heveslendiriyorsun
quote:
Orijinalden alıntı: Laurent
quote:
Orijinalden alıntı: excolizma
quote:
Orijinalden alıntı: excolizma
Y-TS-2 304,006 0217694 Merhaba ben sozel ogrencisiyim bu puan ve siralamayla dort yillik bir bolum okuyabilir miyim?simdiden tesekkur ederim.
arkadaslar ilgilenen yok mu?:/
Devlet düşünüyorsanız çok zor. TS-2'de bölüm pek fazla değil zaten. Vakıflara bakabilirsiniz. İstanbul Arel, Fatih, Bilgi, Beytepe. Ancak burs olanağı da zor.
gecen sene de ayni bu puani almistim off of..cok sag ol laurent
Arkadaşlar MF1 ekli Puanı 395-405 veya YGS 5 ekli Puanı 415-425 arasında olan sayısalcı arkadaşlar varsa sıralamalarını yazabilirler mi? Benim puanım bu aralıkta ama sıralamam yazmıyor çünkü öğretmen lisesi mezunuyum sadece öğretmen liseleri içindeki sıralamam mevcut benim için hayati derecede önemli yardımlarınızıbekliyorum.
Not:Yaklaşık 12 saattir şu koskoca sanal alemde bu sorumun cevabını bulamadım.Lütfen bir hayırsever yardım etsin
geçen yıl tm1 313bin le kapatmış bir bölüm benim tm1 sıralamam 263bin bu bölüme girememe şansım varmıdır sizce yani en sona yazsam bu bölümü açıkta kalmam değil mi ?
quote:
Orijinalden alıntı: emrebuyuk
geçen yıl tm1 313bin le kapatmış bir bölüm benim tm1 sıralamam 263bin bu bölüme girememe şansım varmıdır sizce yani en sona yazsam bu bölümü açıkta kalmam değil mi ?
Bir anda herkes malum bölüme saldırmazsa elbette kalmazsın, 50 bin farkla istesen de kalamazsın.
BEN ŞİMDİ NE YAPACAM PEKİ!!! FFFFFF
MF-4 puan 434,558 sıralama 47498
arkadaşlar bilgisayar mühendisliği okumak istiyorum bu sıralamamla tercih edebileceğim en iyi alternatifler nelerdir? (bu sene kesin tercih yapacağım)
Ygs 5 ekli puanı 415-425 arasında olan sayısalcılar aranıyor
arkadaşlar mf-4 sıralamam 155.482 harita mühendisliği düşünüyorum ama nereyi yazabilirm yardımcı olur musunuz hangi üniversiteleri yazabilirim
TS 1 sıralama 0147971 alan dışı sıralama 0179133 TS 2 sıralama 0171111 alan dışı sıralama 0208075
TM öğrencisiyim ama sözelden tercih yapmak istiyorum bu sıralamalarla nereleri yazabilirim yardımcı olabilirseniz sevinirim.
marmara iktisat 69000 istanbul iktisat(iö) 97000 marmara iktisat(iö) 102000
sizce hangisi gelir? herhangi birinin gelmeme durumu var mıdır?
quote:
Orijinalden alıntı: geno29
öncelikle herkese başarılar ve cevaplayan arkadaşa da kolay gelsin diyerek yazıma başlıyorum. şimdi ben sözel ögrencisiyim.puanlarım aşagıdadır.benim istegim türk dili ve edebiyatı ya da tarih.ama ben tarihi baya bir araştırdım hala da araştırıyorum.ve tarihi ingilizce veren bir üniversiteye girmeyi hedefliyorum.bana nereleri önerirsiniz. odtü yada ist. tarih ingilizce egitim veren okullar tutar mı? şimdiden teşekkür ederim ilginiz için.
öncelikle herkese başarılar ve cevaplayan arkadaşa da kolay gelsin diyerek yazıma başlıyorum. şimdi ben sözel ögrencisiyim.puanlarım aşagıdadır.benim istegim türk dili ve edebiyatı ya da tarih.ama ben tarihi baya bir araştırdım hala da araştırıyorum.ve tarihi ingilizce veren bir üniversiteye girmeyi hedefliyorum.bana nereleri önerirsiniz. odtü yada ist. tarih ingilizce egitim veren okullar tutar mı? şimdiden teşekkür ederim ilginiz için.
meraba ben tmyim ve hukuk istiyorum tm 2 sıralamam:7040 1.Gazi hukuk (5260) 2.Başkent hukuk burslu (8240) 3.İstanbul hukuk İÖ (9200) 4.Marmara Hukuk İÖ (10900) sizce bu hukuklardan bırını tuttururmuyum ?
Dokuz Eylül olabilir endüstri için. Farklı mühendislikler için ise yelpaze çok daha genişler.
Merhaba. tm1 puanım 21.200 istanbul ing. işletme (20.200) ve ingilizce iktisat (23.800) yazacağım, açıkta kalma ihtimalim var mıdır ?
Özelden cevap yazmıyorum,soruna buradan cevap yazıyorum. Gördüğüm kadarıyla puana göre tercih yapmışsın. itü metaluji ve ytü endüstri bölümleri iyi ancak imalat'ı tavsiye etmiyorum. benim kardeşim de imalatı düşünmüştü hatta ben itüden bir doçent ile görüştüm,tatmin olamadım ve sonunda kardeşimi 9 Eylül Endüstriye gönderdik.
Bence tercihin ytü endüstri-ytü makine-itü metalurji yönünde olsun.