Şimdi Ara

KONU KAPATILABİLİR (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
791
Cevap
2
Favori
57.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sound of Freedom

tm3 38002 ye tam burslu veya devlette sosyal hizmet gelme iht var mi

KARDESİM PUANSIZ YERLERİ YAZ MESELA İSTABUL UNİ VE KOCAELİ UNİ GİBİ.

MALTEPE UNİ-SOSYAL HİZMET(TAM BURSLU)
    YALOVA UNİ-SOSYAL HİZMET(İÖ)

BURALARA BAKABİLİRSİN KARDESİM.
  • quote:

Orijinalden alıntı: embes00

KONU KAPATILABİLİR

arkadaşlar boğaziçi BÖTE(bilgisayar öğretmenliği) veya ODTÜ BÖTEnin geleceği garantimi?. Kesin yerleşirmiyim Boğaziçi yada ODTÜye. özellikle Boğaziçi BÖTE gelirmi?

geçen yıl boğaziçi 171 ek puanlı sıralamayla almış mesala. benim sıralamam yeterlimi?

KARDESİM %90 YERLESİRSİN SENİN SIRALAMAN BAYA İYİ. GELECEGİN GARANTİ Mİ İSTE O KENDİNİ GELİSTİRMENE BAGLI ORDAN MEZUN OLUNCA ÖGRETMENDE OLABİLİRSİN Bİ SİRKETE YAZILIMCI DA OLABİLİRSİN VEYA WEB TASARIMCISI DA OLABİLİRSİN SENİN O KONU USTUNE YOGUNLASIP KENDİNİ GELİSTİRMEN BUNDA ETKEN OLACAKTIR.

• Bende Meslek lisesi öğrencisiyim
    YGS6 EK PUANLI SIRALAMAM 22700
    İstedigim bölüm Yönetim bilişim sistemleri 20300 ile kapatmış .

YGS1 EK PUANLI 4641
    2. istedigim yer 3174 ile kapatmış

Gelme ihtimali varmı yoksa hiç ümit etmiyim mi TEŞEKKÜRLER.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cn39

TS 1:337 101.033
    TS 2:346 116.845

Hocam Halkla ilişkilerde ne yapabilirim?

KARDESİM O SIRALAMA İLE DEVLET ZOR GİBİ AMA ÖZELDE

BAHCESEHİR UNİ-Halkla ilişkiler(%50 BURSLU)
    AREL UNİ-Halkla ilişkiler VE REKLAMCILIK(%50 BURSLU)
    OKAN UNİ-Halkla ilişkiler VE REKLAMCILIK(%50 BURSLU)
    YEDİTEPE UNİ-HALKLA İLİŞKİLER VE TANITIM(%50 BURSLU)

BURALAR OLABİLİR KARDES.
  •  KONU KAPATILABİLİR

sencerbice sonucum bu.EEM, bilgisayar makine, ve olabilirse elektronik haberleşme istiyorum . Şehir olarak da istanbul ve çevresi bursa da olabilir.
    --------------------------------------------------------------
    Biz şu anda hangi tercih listesine göre tercih yapcaz ya da siz tahminlerinizş hangi listeye göre yapıyorsunuz? Bir de şu an sıralam 48218 benim 45-46 bin sıralamadaki üniversitelere girme şansım nedir? Yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9312 -- 25 Temmuz 2011; 15:03:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SemolicK

Ek puanlar ile meslek liseleri nerelere girebilir tablo gibi bişey varmıdır acaba?

Bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NHC

mf3 sıralamam 8800 mf4 sıralamam 9600 itü elektronik türkçe veya itü bilgisayar türkçe ihtimalim var mı?

diş hekimliği?

İTÜ BİLGİSAYAR OLABİLİR HATTA BENCE %70 OLUR AMA ELEKTRONİK OLMAZ GİBİ GELDİ BANA ONUN YERİNE ELEKTRİK MUH VAR İTU'DE ONU DUSUNEBİLİRSİN ORASI % 99 OLUR. VEYA İLLA ELEKTRONİK İSTİOSAN YILDIZ TEKNİK %99 OLUR KARDES.

DİS HEKİMLİGİ İCİN DE

ABANT İZZET BAYSAL UNİ-DİS HEKM (PUANI YOK AMA %90 OLUR SENİN)
    ANKARA UNİ-DİS HEKM
    EGE UNİ-DİS HEKM(TAVSİYEMDİR %90 OLUR OKUL VE BOLUMDE GAYET İYİ SEHİRDE GUZEL OHH MİSS)
    GAZİ UNİ-DİS HEKM
    HACETTEPE-DIS HEKM(TAVSİYEMDİR %85 OLUR TÜRKİYENİN EN İYİ TIP FAKULTESİNE SAHİP OKULDUR DİPLOMASI COK DEGERLİDİR)
    İSTANBUL UNİ-DİS HEKM
    MARMARA UNİ-DİS HEKM

AMA EGER BENİM TAVSİYEMİ SORARSAN BEN SANA TEK BİR YER ONERİRİM O DA İTÜ UÇAK MÜHENDİSLİGİ GERİSİNİ DUSUNMEM BİLE BİDE SENİN SIRALAMANLA %90 OLUR. MAASLARI COK İYİ İŞSİZ KALMA DİYE BİSEY YOK BENİM Bİ ARKADASIM VAR BURDAN MEZUN GERCİ ARTIK AMERİKADA YASIO ORDA ALDIGI MAAS SUANDA 8000$ GERİSİNİ SEN DUSUN

• ARKADASLAR KULLANDIGIM KILAVUZ OSYM'NİN KILAVUZUDUR VE LİNKİNİ VERİYORUM KENDİNİZDE BAKIN FİKRİNİZ OLSUN

http://www.osym.gov.tr/dosya/1-57952/h/2011tablo4-2172011.pdf
  • ts 1 358 ts2 366 nereler olur
  • Tüühhh gene kaçırdık. Neyse Seneye. Bölüm Kapanmış =)
  • Marmara Almanca işletmeyi tavsiye edermisiniz arkadaslar
  • quote:

Orijinalden alıntı: cago34

ts-1 329
    ts-2 335

herhangi bir dört yıllık gelirmi tercih yapmaya deger mi

bu verdigin sıralama mı puan mı arkadasım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WonderK

mf-4 23.600 yıldz teknik iö endüstri müh. girebilrmym.geçen sene 22.200 le kapatmış

KARDES %60 GİRERSİM DİYORUM BEN SIRALAMALARIN BİRAZ ARTCAGİNİ DUSUNDUGUM İCİN BUNU SOYLUORUM AMA SEN BASKA UNİVERSİTELERE DE BAK BENCE SIKINTI OLMASIN...
  • Gelişim üniversitesi dış ticaret - bankaclık ve finans bölümleri hakkında anlamadığım bir nokta var

Dış Ticaret (Tam Burslu) YGS-6 5 185.704(En küçük puan -obp) 2010,2,İ,90(yerleştirme öncelikleri)

Benim sonuç sayfamda ise ORTAÖĞRETİM BAŞARI PUANI 120,360 yazıyor şimdi ben burayı tercih etmek istesem tam burslu gelmez mi ? Yoksa aobp mi bakmam gerekiyor ? Ya da Y-YGS6 puanıma mı bakmam gerekiyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sencerbice

quote:

Orijinalden alıntı: cago34

ts-1 329
    ts-2 335

herhangi bir dört yıllık gelirmi tercih yapmaya deger mi

bu verdigin sıralama mı puan mı arkadasım?

Hocam sıra ne zaman bize gelecek ayıptır söylemesi ? Dün ve önceki gün hiç uyumadım resmen tercih klavuzunu hatim ettim. Çok kararsızım ve ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmet_999

ben sağlık meslek lisesinden mezun oldum
    okul başarı puanım 303
    aob-söz 360
    aob-say 341
    aob-ea 354

acil tıp teknisyeni okudum şimdi 2 yıllık ilk ve acil yardım bölümüne gitmek istiyorum yatay geçişle sizce olurmu.ankara tercihim

KARDESİM YATAY GECİS SİSTEMİNİ PEK BİLMİYORUM BU YUZDEN BİLGİ VEREMİYCEM KUSURA BAKMA.
  • Dokuz eylül için kötü şeyler duyan arkadş duyumun ne ?
    bende yazmayı düşünüyorum tercihlerime
  • Iyte hakkında sorusu olana burdan ya da ozelden cevap verebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesemih

Iyte hakkında sorusu olana burdan ya da ozelden cevap verebilirim.

Üniversite aldığı projeler neler? Bir de ortalama yapmak için hocalar müsait mi yani uyuz hocalar falan yok deme?Mesela (ytü için söylemiyorum) araba alacam diye öğrencileri yaz okuluna bırakan insanların olduğunu söylemiştim arkadaşım.

Bu arada sencerbice kılavuz için teşekkürler

• mf-4 8300

geçen yıl 7480 ile almış itü haberleşme mühendisliği bu sene kontenjanı 20 artmış
    bilkent makine geçen yıl 6500 ile almış kontenjan değişmemiş.

buraların olma olasılıklarını yazar mısınız ?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.