Şimdi Ara

konu kapansın (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
373
Cevap
24
Favori
27.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: root_echo

quote:

Orijinalden alıntı: Anubis59

adamın dolandırıldığına üzülmeyin beyler kendisi zengin bir şahıs zaten

eğerki zenginse dolandırmak hak mı oluyor yani onu dolandıran iyi mi yapmış oluyor? "dolandırıldıysa iyi olmuş" niye? "cünkü sen zengınsiiiiin ehü ehü"
    aç kal

Admine sordum garibim şimdiden yeni nik almış muhahahaha.gif

Bu arada dolandırıcının ailesine ulaştım garibime selamları var:

konu kapansın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iphoneuss187 -- 25 Ocak 2013; 9:55:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aman diyim ben van kedisi aldım şiveli miyavlıyor molotof atmaya çalışıyor dikkat edin
  • very big cat maşşallah
  • bunu beslemek yürek ister

• Efsane güçlenerek
    gelirken; düşmanlar
    kinlerinden, hırslarından zehirli
    kusmuklarını köpürterek etrafa
    saçmaya başladılar.

• * Arkadaş ayıktı mı acaba dolandırıldığına artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: darknesss45

Efsane güçlenerek
    gelirken; düşmanlar
    kinlerinden, hırslarından zehirli
    kusmuklarını köpürterek etrafa
    saçmaya başladılar.

hacı, konuyu açanla beraber o kusmukta boğulmayın sakın :D

çünlü ağır DOLANDIRILMIŞ!!!

sazan.avi deseniz de inanmam artık çünkü bildiğin derin araştırmalar yapmış bu kediyle ilgili inanmış yani :D
  • Beyler kedi gelmiyormuş. Uçuş planı Kamerundan Belçikaya, oradan New Jersey'e sonra da Istanbul'a olacaktı. Firma beni sabah 9 da arayıp 350 dollar vermemi çünkü New Jersey'de havanın şu anda -18 derecede olduğunu ve kedinin kargo bölümünde sağlığı için elektronik kutu almamı gerektirdiğini bildirdiler fakat ben anlaşmamız 175€ olduğundan dolayı bunu kabul etmeyeceğimi o vaziyette paramı geri vereceklerini bildirdim. Şimdi Western Union'dan aradılar paramı geri yollamışlar. 350 USD çok ciddi bir para olduğundan ve daha fazla vermek istemediğimden dolayı kediyi geri aldılar ben de paramı geri aldım. Artık Türkiye içinden bir kedi seçeceğiz.
  • Kadını kandırıp 170 dolara aldığın kediyi 3000 dolara satacaksın ama o paradan hayır gelmez.
  • * Bu arada günümüzde google efendi mahalle bakkalı Muhittin Amcayla ilgili bile 3-5 kelime bir şeyler söyleyebilirken ne hikmetse arama çubuğuna arkadaşın ödeme yaptığı sözde kıtalar arası taşımacılık şirketi "Express Mail Services Delivery Agency" yazdığınızda google sessiz kalıyor

* Bunun yanında ilk mesajından anladığımız kadarıyla DamonSalvatore yani müstakbel mağdurumuz, çatır çatır İngilizce konuşabilmesine rağmen Express Mail Services Delivery Agency diye bir taşıma şirketi ismi olamayacağını yani sadece bu ismin bile "Birader dolandırılıyorsun, aman ha!" diye bas bas bağırdığını görememiş, duyamamış maalesef, yazık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DamonSalvatore

Beyler kedi gelmiyormuş. Uçuş planı Kamerundan Belçikaya, oradan New Jersey'e sonra da Istanbul'a olacaktı. Firma beni sabah 9 da arayıp 350 dollar vermemi çünkü New Jersey'de havanın şu anda -18 derecede olduğunu ve kedinin kargo bölümünde sağlığı için elektronik kutu almamı gerektirdiğini bildirdiler fakat ben anlaşmamız 175€ olduğundan dolayı bunu kabul etmeyeceğimi o vaziyette paramı geri vereceklerini bildirdim. Şimdi Western Union'dan aradılar paramı geri yollamışlar. 350 USD çok ciddi bir para olduğundan ve daha fazla vermek istemediğimden dolayı kediyi geri aldılar ben de paramı geri aldım. Artık Türkiye içinden bir kedi seçeceğiz.

* Boş versene o parayı geri alamadığını ve asla alamayacağını hepimiz biliyoruz.

• Parayı geri aldım diyede rezilliği örtmeye çalışıyor. İşin en güzel tarafıda zaten Avrupaya gelmiş kediyi Amerikaya götürüp oradan Türkiyeye getirme.
  • Kara kedi resmi çıkacak herhalde diye açtım konuyu, Allah'a şükür öyle bir espri değişmiş
  •  konu kapansın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İrfan -- 25 Ocak 2013; 12:28:04 >
  • bak adım adım dediklerimiz olmuş senden daha fazla para istemişler

FAKAT

PARAMI GERİ YOLLADILAR DİYİP DE BİZİ YEME HACIIII
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şifalı Bitki

quote:

Beyler kedi gelmiyormuş. Uçuş planı Kamerundan Belçikaya, oradan New Jersey'e sonra da Istanbul'a olacaktı. Firma beni sabah 9 da arayıp 350 dollar vermemi çünkü New Jersey'de havanın şu anda -18 derecede olduğunu ve kedinin kargo bölümünde sağlığı için elektronik kutu almamı gerektirdiğini bildirdiler fakat ben anlaşmamız 175€ olduğundan dolayı bunu kabul etmeyeceğimi o vaziyette paramı geri vereceklerini bildirdim. Şimdi Western Union'dan aradılar paramı geri yollamışlar. 350 USD çok ciddi bir para olduğundan ve daha fazla vermek istemediğimden dolayı kediyi geri aldılar ben de paramı geri aldım. Artık Türkiye içinden bir kedi seçeceğiz.

* Boş versene o parayı geri alamadığını ve asla alamayacağını hepimiz biliyoruz.

new jersey de havanın -18 olması ne farkeder, zaten kargo bölümü havada her yerde soğuk olur.. para gelmese bile ucuz atlatmışsın...

bu arada 175 € nun geri geliş makbuzunu görmek istiyor DH ekibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sg888 -- 25 Ocak 2013; 12:32:32 >

• Vay be,tüm sayfaları okudum kedi hakkında bilgim yoktu ama 10bin dolarlık kediyi,kargo ücreti vererek sana vereceğini düşünmek zaten büyük bir hata ve kedi fotosu 2008'e ait çıkıyor,insanlar hiç araştırmadan bi kaç söze güveniyorlar.Bu yetmezmiş gibi giden para büyük değil çok şükür ki yoksa dahada üzmek için yazmazdım,dolandırıldıgını bile kabul etmiyor,paranın geri gönderildiğini söylüyor işte bu daha kötüsü.Yenilgiyi bile kabul edemiyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sg888

quote:

Orijinalden alıntı: Şifalı Bitki

quote:

new jersey de havanın -18 olması ne farkeder, zaten kargo bölümü havada her yerde soğuk olur.. para gelmese bile ucuz atlatmışsın...

bu arada 175 € nun geri geliş makbuzunu görmek istiyor DH ekibi...

Aynen uçakta zaten hava eksilerde sürekli .Bende bekliyorum makbuzu yazık oldu çocuğa dolandırıldı.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.