Şimdi Ara

Konu kapandı SİLİNEBİLİR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar takasla elime bu silah geçti. Fakat üstünde çok iyi bir sticker var.Yabancılara gitsin istemiyorum.

Silah için fikirlerinizi yazarsanız sevinirim. Almak isteyen arkadaşlar da PM atabilirler.Kullanmayacağım için vermek istiyorum.

[simage]
     Konu kapandı SİLİNEBİLİR
    [/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarjiNaL.myth -- 29 Haziran 2015; 16:51:10 >

• 6 lıraya yakın fıyatı var markette.Olursa 7-8 lıra anca gıdebılır dıyorum boylesıne bı ıtem ıcın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: n201

6 lıraya yakın fıyatı var markette.Olursa 7-8 lıra anca gıdebılır dıyorum boylesıne bı ıtem ıcın.
    silahın renklerinede yakışan bir sticker olduğu için bence 15 lira falan eder.
  • O normal fiyatı fakat üzerindeki sticker markette 244 lira.Fiyatını arttıracak olan sticker.

Sticker yapıştırıldığı zaman değeri market fiyatı ile ölçülmez.Fakat bu sticker da 3-5 liralık sticker degilki Kan kaplanını market fiyatından sayalım.

Silaha değil bu sticker yapıştırılınca sticker fiyatı ne oluyor.Silahta ne kadar oynatır bunu öğrenmek istiyorum.Kalkıpta bu silaha 250 lira istemeyeceğini herkes bilir.
  • Ederinin üstüne 5-10 arası bişi konularak satılabilir tahminimce. Bende ak redline ft vardı üstünde tutma yerinde ibp katowice 2014 vardı usp-s orion fn+glock-18 yeraltı mezarlığı almıştım sizin silahınızdaki howling dawn da kesinlikle etkiler ama 5-10 aralığını geçeceğini düşünmemekteyim denk gelirse neden olmasın. Tabiki benim düşüncem bu satış fiyat size kalmış iyi satışlar dilerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Plips06

Ederinin üstüne 5-10 arası bişi konularak satılabilir tahminimce. Bende ak redline ft vardı üstünde tutma yerinde ibp katowice 2014 vardı usp-s orion fn+glock-18 yeraltı mezarlığı almıştım sizin silahınızdaki howling dawn da kesinlikle etkiler ama 5-10 aralığını geçeceğini düşünmemekteyim denk gelirse neden olmasın. Tabiki benim düşüncem bu satış fiyat size kalmış iyi satışlar dilerim
    10 lirayami vereyim yani.CS lounge a koysam daha çok eder.10 lira bence komik bir rakam olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarjiNaL.myth

10 lirayami vereyim yani.CS lounge a koysam daha çok eder.10 lira bence komik bir rakam olmuş.

Alıntıları Göster
    Cok degerli bir sticker ucuza verme
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackwar19

Cok degerli bir sticker ucuza verme

Alıntıları Göster
    http://csgolounge.com/trade?t=83230793

http://steamcommunity.com/id/marjinal-myth

Profilimi itemi ve sticker incelemek isteyen olursa diye veriyorum.

Tamam Bizden birisine gitsin dedimde 10 liraya vermekte saçma kusura bakmayın. İTEM bende arkadaşlar. PM atabilirsiniz.Sabaha kadar isteyim. Ara ara cevap satabilirim.

Hepinize iyi geceler....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarjiNaL.myth -- 28 Haziran 2015; 3:29:07 >

• Sticker gerçekten çok etkilemiyor dostum :) delisini bulamazsan tabii
  • Cellamo kullanıcısına yanıt
    Çok etkilemediğini bende biliyorum.Zaten çok para falanda istemedim ki :)
    A 10 liraya vereceğime Hiç satmam ondan iyi.Maçta vs denk gelir bir hastası önemli değil.
  • quote:

Arkadaşlar takasla elime bu silah geçti. Fakat üstünde çok iyi bir sticker var.Yabancılara gitsin istemiyorum.

Silah için fikirlerinizi yazarsanız sevinirim. Almak isteyen arkadaşlar da PM atabilirler.Kullanmayacağım için vermek istiyorum.

[simage]
     Konu kapandı SİLİNEBİLİR
    [/simage]

dostum sana kalmış. uğraşırsan biraz takasla 50 liralık bir skin alabilirsin. 3 hafta önce falan nemde m4a1s nitro eskimişte aynı sticker vardı. takasla awp redline az aşınmış ve 5 tane sticker aldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: caneer93

quote:

Arkadaşlar takasla elime bu silah geçti. Fakat üstünde çok iyi bir sticker var.Yabancılara gitsin istemiyorum.

[simage]
     Konu kapandı SİLİNEBİLİR
    [/simage]

dostum sana kalmış. uğraşırsan biraz takasla 50 liralık bir skin alabilirsin. 3 hafta önce falan nemde m4a1s nitro eskimişte aynı sticker vardı. takasla awp redline az aşınmış ve 5 tane sticker aldım.
    Kardeş sticker efsane silah dandik ötesi ben yapıştırdım deme sakın
    fiyatını sadece biraz artırır astronomik rakamlar bekleme sakın.

• Connor241 kullanıcısına yanıt
    O sticker bende olsa hiç bir silaha yapıştırmazdım Key ile falan takas yapıp item alırdım O ne laa 250 liralık stickermı yapışır silaha
    dediğim gibi 10 liraya satacaksam hiç satmam

Birde bu sticker Var.Buna para verenin aklından zoru vardır bence

http://steamcommunity.com/market/listings/730/Sticker%20%7C%20iBUYPOWER%20%28Holo%29%20%7C%20Katowice%202014

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarjiNaL.myth -- 28 Haziran 2015; 9:13:11 >

• quote:

O sticker bende olsa hiç bir silaha yapıştırmazdım Key ile falan takas yapıp item alırdım O ne laa 250 liralık stickermı yapışır silaha
    dediğim gibi 10 liraya satacaksam hiç satmam

Birde bu sticker Var.Buna para verenin aklından zoru vardır bence

http://steamcommunity.com/market/listings/730/Sticker%20%7C%20iBUYPOWER%20%28Holo%29%20%7C%20Katowice%202014
    benimde elime dün cyrex FN geçmişti üzerinde 40€ falan sticker vardı, 3-4 key fazlaya gitti
    o m4 den cok kâr edebilcegini düsünmüyorum, silah üzerinde cok etkisi yok stickerın

• quote:

Orijinalden alıntı: Mânâlùx Râpérâ

benimde elime dün cyrex FN geçmişti üzerinde 40€ falan sticker vardı, 3-4 key fazlaya gitti
    o m4 den cok kâr edebilcegini düsünmüyorum, silah üzerinde cok etkisi yok stickerın

Alıntıları Göster
    Üstündeki stickerın fiyatı ne olursa olsun öyle bir silahın üstünde +20 TL falan etçeğini sanma kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: b00mbastic

Üstündeki stickerın fiyatı ne olursa olsun öyle bir silahın üstünde +20 TL falan etçeğini sanma kardeşim

Alıntıları Göster
    betten 1.5$lık skin kazanıp, 50$'a itelemeye çalışıp üstüne üstlük densiz densiz cevaplar veriyorsun. afferin canım kardeşim. skin'in ederini söylemişler, beğenmediysen gider seninde dediğin gibi csgolounge'da trade açar işine bakarsın. hadi eyvallah

• quote:

Orijinalden alıntı: Tufty TheSINGER

betten 1.5$lık skin kazanıp, 50$'a itelemeye çalışıp üstüne üstlük densiz densiz cevaplar veriyorsun. afferin canım kardeşim. skin'in ederini söylemişler, beğenmediysen gider seninde dediğin gibi csgolounge'da trade açar işine bakarsın. hadi eyvallah

Alıntıları Göster
    https://steamcommunity.com/market/listings/730/M4A1-S%20%7C%20Blood%20Tiger%20%28Factory%20New%29?filter=howling

markette 19 TL ye satılıyor üstünde bu sticker olanlar , yani burda 15 TL eder.

• quote:

Orijinalden alıntı: _Perseus_

https://steamcommunity.com/market/listings/730/M4A1-S%20%7C%20Blood%20Tiger%20%28Factory%20New%29?filter=howling

markette 19 TL ye satılıyor üstünde bu sticker olanlar , yani burda 15 TL eder.

Alıntıları Göster
    Sticker değerli fakat silah değersiz olduğu için kayde değer bir fiyat artışı olacağını sanmıyorum.Bu tarz stickerlar daha güzel ve daha çok tercih edilen skinlerde fiyat artışı yapıyor diye biliyorum.

• Tufty TheSINGER kullanıcısına yanıt
    Densiz densiz konuşan sensin burada.Tribüne oynayıp eline birşey geçmez birader.O item BET ten gelmedi. Hayatımda BET yapmadım.kendin gibi herkesi kumarbaz zannetme.O itemi zaten birisine hediye ettim.3-5 liranın peşinde koşmam senin gibi.Veririm gider önemli değil.
    Ben nerede 50usd falan yazmışım merak ettim.
    Kendini bilmez çok burada.
  • Tufty TheSINGER kullanıcısına yanıt
    Bak bakalım ilanı en son ne zaman güncellenmiş.envanterime bakarsan zaten o silahla oynamayacağı mı anlardın.

http://csgolounge.com/trade?t=83230793
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.