Şimdi Ara

Konu kapanabilir. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
3
Favori
2.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: iste premier lig bu

Ekran kartı sayesinde x550jk büyük oranda ön plana çıkıyor.

Aleti tek cümleyle özetledin.

Ekran dandik, HDD dandik, işlemci desen yıl 2015 olmuş hala 47W'lık bir işlemci kullanılmış (yeni nesil Intel 15W) bir tek elle tutulur yani 850m kart ama o da DDR3. Şu aleti alacak olanlar bence bunları aklında bulundursun.
  • Dostlar ben dayanamadım sipraişi verdim pc depo dan inşllah hayırlısı olur.
  • :ArHaus: kullanıcısına yanıt
    Bilader çok iyi tespitin var kabul. ama 1650 tl ye Daha iyisini gösterir misin rica etsem ? hatta 2000tl ye gösterebilir misin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lokdai38 -- 29 Ocak 2015; 1:43:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Khal Drogo_

Dostlar ben dayanamadım sipraişi verdim pc depo dan inşllah hayırlısı olur.

hayırlı uğurlu olsun şuan 1651 tl tek çekim fiyatı var. kartım dönmedi dönse bende vercektim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lokdai38

Bilader çok iyi tespitin var kabul. ama 1650 tl ye Daha iyisini gösterir misin rica etsem ? hatta 2000tl ye gösterebilir misin ?

Victor g451 var full hd ekranlı açıkçası ben sıcak fırsatlara da konusunu açmıştım ama sanki victora kayıyor gibiyim bu makine hakkında çekincelerim var hayırlısı olur inşallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyin.exe

quote:

Orijinalden alıntı: lokdai38

Victor g451 var full hd ekranlı açıkçası ben sıcak fırsatlara da konusunu açmıştım ama sanki victora kayıyor gibiyim bu makine hakkında çekincelerim var hayırlısı olur inşallah

Vallaha bende şuan herşeye müsaitim. Bütçeyi 2400 liraya kadar artırdım fakat f/p olarak x550jk dan iyisini bulamadım
  • Bütçesi 2000 civarında olanlar victor yerine bunu mu tercih ediyor ?
    Bence Victor daha cazip .Garantiden yana bir sıkıntı mı var
  • dolar artıyor..zaman aleyhimize işliyor arkadaşlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yadigarocak42

dolar artıyor..zaman aleyhimize işliyor arkadaşlar :)

Aynen hocam. Tek care 14 subatta n11 cekleri falan kaldi

• n11 de bonus Kampanyasi ile 1560 civarına geliyor 4 gb olanı ama doların artması kötü oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: mussi47

n11 de bonus Kampanyasi ile 1560 civarına geliyor 4 gb olanı ama doların artması kötü oldu

Bonus sadece n11 de kullaniliyor birde sadece garanti bonus.

• Arkadaşlar 12 gb lik modelini 1919 tl ye aldim 6 taksit ile pc elime sorunsuz bi sekilde ulastigi anda size resimler araciligi ile siteyi onercem siz de alirsiniz 2 saat once siparis verdim bakalim haberdar ederim ;)

• Güncel
  • Herkese iyi günler. Hopkapida.com yönetimi olarak Asus X550JK modeli elimizde tükenmişti, Yoğun talep üzerine tekrar envanterimize aldık ve 12 saatlik bir kampanya başlattık.

1649 liradan 12 saat içinde alabilirsiniz. Peşin fiyatına 9 taksit, kargo bizden.

http://www.hopkapida.com/asus-x550jk-xo012d-core-i5-4200h-4gb-500gb-2gb-vga-gtx850m-15.6-free-dos.html

iyi alışverişler dileriz.

Hopkapida.com Yönetimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: :ArHaus:

quote:

Orijinalden alıntı: iste premier lig bu

Ekran kartı sayesinde x550jk büyük oranda ön plana çıkıyor.

Aleti tek cümleyle özetledin.

Ekran dandik, HDD dandik, işlemci desen yıl 2015 olmuş hala 47W'lık bir işlemci kullanılmış (yeni nesil Intel 15W) bir tek elle tutulur yani 850m kart ama o da DDR3. Şu aleti alacak olanlar bence bunları aklında bulundursun.

Ekran dandik derken, bu fiyatlarda Full HD ekran bulsan da hayır gelmez zaten,
    HDD dandik, buna ben de katılıyorum, ama o zaten değişebilir,
    "işlemci desen yıl 2015 olmuş hala 47W'lık bir işlemci kullanılmış (yeni nesil Intel 15W)" cık cık cık, i5-4200H yeni nesil değil zaten, değil mi? H serisi performans için üretilmiştir, bahsettiğin 15 Wattlık U serisi ise (i5-4200U örneğin) enerji tasarrufu için üretilmiştir. Performans olarak i5-4200U ile aralarında %32 oranında fark bulunmaktadır (cpubenchmark.net verilerine göre). Yoksa çıkış tarihleri arasında bir fark yoktur. Bu cihaz da GTX 850M ekran kartı sayesinde oyun performansı ile öne çıktığı için 4200U yerine 4200H kullanılması yerinde bir tercih olmuş.
    850M DDR3 olsa bile (ki GDDR5'leri 876 Mhz, DDR3'leri 936 Mhz'dır, yine de GDDR5'ler biraz daha fazla performans verecektir ama dağlar kadar fark görülmez) bu fiyatlara rakipleri üçte biri oranında performans sergileyen 820M içeren bilgisayarlar satmaya çalışmaktadır.

Bırakın bu fiyatları, 400-500 TL üstüne anca daha kaliteli bir cihaz bulunabilir. Tabi cihazın ASUS olduğu gerçeğini de unutmamak gerekir. Bence cihazı alacak olanlar bunları da aklında bulundursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 2 Şubat 2015; 14:16:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bloodin

Ekran dandik derken, bu fiyatlarda Full HD ekran bulsan da hayır gelmez zaten,
    HDD dandik, buna ben de katılıyorum, ama o zaten değişebilir,
    "işlemci desen yıl 2015 olmuş hala 47W'lık bir işlemci kullanılmış (yeni nesil Intel 15W)" cık cık cık, i5-4200H yeni nesil değil zaten, değil mi? H serisi performans için üretilmiştir, bahsettiğin 15 Wattlık U serisi ise (i5-4200U örneğin) enerji tasarrufu için üretilmiştir. Performans olarak i5-4200U ile aralarında %32 oranında fark bulunmaktadır (cpubenchmark.net verilerine göre). Yoksa çıkış tarihleri arasında bir fark yoktur. Bu cihaz da GTX 850M ekran kartı sayesinde oyun performansı ile öne çıktığı için 4200U yerine 4200H kullanılması yerinde bir tercih olmuş.
    850M DDR3 olsa bile (ki GDDR5'leri 876 Mhz, DDR3'leri 936 Mhz'dır, yine de GDDR5'ler biraz daha fazla performans verecektir ama dağlar kadar fark görülmez) bu fiyatlara rakipleri üçte biri oranında performans sergileyen 820M içeren bilgisayarlar satmaya çalışmaktadır.

Bırakın bu fiyatları, 400-500 TL üstüne anca daha kaliteli bir cihaz bulunabilir. Tabi cihazın ASUS olduğu gerçeğini de unutmamak gerekir. Bence cihazı alacak olanlar bunları da aklında bulundursun.

Ekran dandik derken pixel sayısından bahsetmiyordum baya bildiğin piyasadaki en dandik panel kullanılmış. Millet renkler biraz daha canlı görünsün diye rgb, gamma ayarlarında kırk takla atıyor.

İkincisi, 4200H işlemciyi gidip neden 4200U işlemi ile karşılaştırıyorsun ki? İkisinin muadil olduğunu söyleyen olmadı ki? İşlemci karşılaştırılırken tutup ta modelindeki rakamlar karşılaştırılmaz..

Örneğin aradığın hız 2.4-2.8 Ghz'dir gider bu aralıkta performans gösteren U ve H işlemcileri karşılaştırırsın. Karşılaştırma dediğin böyle olur.

Ben de ikisinin muadil olmadığını söylemeye çalışıyorum zaten, ikisi de yeni nesil olmasına rağmen muadil olmadığını söylemeye çalışıyorum. Sonuçta ikisi de 4. nesil işlemci, siz sanki yeni nesil intel işlemcilerin hepsi 15 watt'mış gibi yazmışsınız, 4. nesil bir işlemci 47 watt kullanıyorsa vardır bir nedeni, he ne yapılırdı: i7-4510U kullanılabilirdi (ki zaten U serisinde 2.4 Ghz gibi bir hız görülmemiştir, en yaklaşan 2.0 Ghz ile 4510U'dur), bu sefer de fiyat artardı. Bu yüzden i5-4200H fiyat/performans cihazı için seçilebilecek en iyi işlemcidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloodin
    (ki zaten U serisinde 2.4 Ghz gibi bir hız görülmemiştir, en yaklaşan 2.0 Ghz ile 4510U'dur)

U serisinde 2.4 Ghz gibi bir hız görülmemiş mi?

Core i5 4308U 2.8 Ghz
    Core i5 5257U 2.7 Ghz
    Core i7 4558U 2.8 Ghz
    Core i7 4578U 3.0 Ghz
    Core i7 5557U 3.1 Ghz
    Core i7 5500U 2.4 Ghz
    Core i7 5600U 2.6 Ghz
    Core i3 5157U 2.5 Ghz
    Core i5 5287U 2.9 Ghz

Bu işlemcilerin hepsi 15W olmasa da yine H işlemciden ortalama 2 kat daha az güç tüketiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :ArHaus: -- 3 Şubat 2015; 15:33:18 >
  • Dolar şu an 2.39 bu hafta dahada düşmesini bekleyip alıcam
    Bu işlemcilerin hangilerini Türkiye'de bulabiliriz? Bulsak da taşıyan bilgisayarların fiyatları ne olur?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.