Adam diyor ki ben fakirim benden ne olur. Diyorum ki "Aziz Sancar'ın 8 kardeşi vardı" diyorum. Sonra vay efendim bir Aziz Sancar 1000 kişiden 1 kişide çıkıyormuş. Yok öyle Dünya! Yok Aziz Sancar süper zekaymışmış. Al kendi ağzından dediğini atıyorum. Tekirdağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, başarılı olmanın yolunun çok çalışmaktan geçtiğin vurgulayarak katılımcılara Nobel ödüllü bilim insanı Prof. Dr. Aziz Sancar'ı örnek gösterdi. Sancar'ın günde 18 saat çalıştığını anlatan Murat, "Hiçbir başarı tesadüf değildir, Aziz Sancar günde 18 saat çalışıyor. Aziz Sancar'ı bir gün üniversitemizde misafir ettiğimizde, başarısının sırrını sorduk, 'Çok mu zekisiniz' diye sorduk? Bize 'Ben çok zeki bir insan değilim, günde 18 saat çalışıyorum. Aylarca laboratuvarlarda yattım kalktım. Ama şimdi sağlık sorunlarım nedeniyle çalışmayı azalttım. Şu anda günde 12 saat çalışıyorum' dedi. Büyük başarıların arkasında gayretli çalışmak gelir." şeklinde konuştu. Bre densiz adam sen günde 6 saat çalıştın mı? -Yok Yahu adam İstanbul'da okumuş ama "Ben İstanbul'u bilmeden, gezmeden okudum"diyor. Sen uyuyup biryerlerini kaşıyorsun. Ondan sonra ülkede neden zeki adam çıkmıyor. Adam 18 saat çalışıp Nobel aldı, yattığın yerden Nobel alabilseydin herkes "SÜPER ZEKA" olurdu. Bilmem anlatabildim mi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E68E7D09F -- 1 Kasım 2020; 15:18:16 > |
Bildirim