Şimdi Ara

Konu Dışına Özel Mini Chat Uygulaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Konu Dışına Özel Mini Chat Uygulaması

(En Son Oy Tarihi: 10.10.2011)
Giriş
  • Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz kısmına açmayı düşünüyordum ama hem az kişi olmasından hem de eğer gelebilme imkanı olursa sahip olacağı plantformun da görüşlerini almak istediğimden dolayı buraya açıyorum, silinmezse veya taşınmazsa iyi olur.

Çoğumuz biliyoruz ki bazı sitelerde bu uygulma mevcut. (Anlamışsınızdır siz .) O sitelerde kullanım amacı biraz daha farklı olsada azıcık modifiye edilmiş haliyle donanımhaberimize bu uygulamayı getirebiliriz diye düşünüyorum. Mesela 5 dakikalık bir düşünce sonucunda aklıma gelen getirilebilecek kurallar ve işleyişten, yararlardan bahsedeyim.

Kurallar ve işleyiş:

* Konu Dışı forumuna ait bütün kurallar geçerli (Aramaymış, elimize dolanmış maskot cümlelerimizin kullanılmamasıymış ve bunun gibi mini için gereksiz kurallar hariç. Çünkü mini chat dediğimiz olay anlık mesajlaşma mantığıyla yürüdüğünden, konu dışının nüfusu ve bu uygulamadan yararlanabilecek kişiler olaya katılırsa bu tür şeyler arada kaynar sorun çıkmadan.)
    * Bu uygulamadan belirli bir tarihlerden ÖNCE kayıt olmuş kişiler yararlanabilecek (Örn: 1 Ocak 2008)
    * Foruma yine belli bir tarihten önce kaydolmuş kişiler ve en az yarbay rütbesine sahip kişiler otomatikman mini modu olacaklar, ayrıca adminler ve yöneticilerin belirlediği spesifik kişilerin minide mod olması/olamaması. (mesaj silme, mute özellikleri.)
    * Mininin olmazsa olmaz kuralı, spam ve reklam içerikli mesajlar otomatikman sistem tarafından silinecek veya minide yer almayacak. (Gelişmiş filitre yöntemi ve bir mesaj attıktan sonra aynı içerikli mesajı atma süresi gibi şeyler bu düzeni sağlayabilir gibime geliyor. Ama tabi "gelişmiş" düzeyine gelene kadar ne canlar yanar tahmin bile edemiyorum , yenilik yapıyoruz boru değil)

Yararlar:

* Daha hızlı bilgi alış-verişi
    * Daha özgür bir platform
    * Daha çok Muhabbet, gırgır şamata.

Bunlar 5 dakikalık düşüncede çıkmış belki kıytırıkyen ama etkili şeyler. Bu işin eğitimini almış kişiler (bkz. çiti) hayal bile edemeyeceğim bi çok ekstra(lar) getirebilir.

Daha özgür ve sık sık güncellenen haber sitesi olma lakabını çoktan haketi bence DEHA.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stay Away From Me -- 10 Ekim 2011; 20:39:20 >

• böyle birşey olmıyacak. olsa bile çoluk çocuk yarbaylar var, onlar mı modluk yapıcak. geçiniz
  • bunlar çok gündeme geldi ancak dh olarak bir reklam sitesinin dışına hiçbirzaman çıkamadık. burası teknoloji veya forum sitesi değil en baba reklam sitesi. burdan yetkili abileri esefle kınıyorum. reklamları kaldırın yerine dergi çıkarın kârınız daha fazla olur. beyin bedava .
  • yolla panpa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaFortune

böyle birşey olmıyacak. olsa bile çoluk çocuk yarbaylar var, onlar mı modluk yapıcak. geçiniz

Sadece yarbaylar olmayacak zaten. Belli bir tarihten önce kayıt olmuş ve en az yarbay rütbesine erişebilmiş kişiler olacak.

Mesela ben, 2007'de 15 yaşındayken kayıt olmuşum; şuan 19 yaşındayım ve internet dediğimiz ortam çoğunlukla yeni nesil için. 19 yaş kafidir bence. Kaldı ki bu tür şeyleri yaşla ölçmek başlı başına yapılan bi hatadan öte gidemez benim için...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stay Away From Me

quote:

Orijinalden alıntı: LaFortune

böyle birşey olmıyacak. olsa bile çoluk çocuk yarbaylar var, onlar mı modluk yapıcak. geçiniz

Sadece yarbaylar olmayacak zaten. Belli bir tarihten önce kayıt olmuş ve en az yarbay rütbesine erişebilmiş kişiler olacak.

Mesela ben, 2007'de 15 yaşındayken kayıt olmuşum; şuan 19 yaşındayım ve internet dediğimiz ortam çoğunlukla yeni nesil için. 19 yaş kafidir bence. Kaldı ki bu tür şeyleri yaşla ölçmek başlı başına yapılan bi hatadan öte gidemez benim için...

pardon yanlış anlaşılma varsa, bende 2008'de 16 yaşındayken üye olmuştum. aslında meraklanmadım değil, olabilir belkide.

• olmaz..anlık olacağı için millet küfür etmek için bir sürü fake falan alır söver söver iyice bozulur forum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • adamlar reklam almış cimri diye sen çıkmış ne diyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk_mehmet

olmaz..anlık olacağı için millet küfür etmek için bir sürü fake falan alır söver söver iyice bozulur forum

Konunun içeriğini okudun mu?
  • bulunsun
  • Fikir olarak mantıklı olsada gelmesi gereken yer kesinlikle konu dışı değil. Daha ciddi bölümlere gelmesinde fayda var. Konu Dışı'nda ne gibi bir bilgi alışverişi olabilir ki ? Donanım bölümlerinde, Dijital Fotoğraf -Baskı gibi bölümlerde olması daha yararlı olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.