Şimdi Ara

'Konu dışı'da ban aldığım günden beri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ölüm gibiydi , yemek yerken Konu açmak üzere iken ban aldığımı gördüğümde iştahım kapandı ,kilo verdim.Kendimi oyunu izleyen ama alınmayan çocuklar gibi hissediyordum.

Şimdi banım açıldı , ve hayata döndüm geröek dostluklara...karşılıksız yardımlara.
    Csb leri bile özledim...

Suçum İHK nın uzatılmışını yazmamdı.Daha da birşey yapmam yazmam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hosgeldin arkadasim

• kim csb yazıyor da özledin?
  • Konu disinin nacizane profesyonel adminleri nereden Ban vereceği belli olmuyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arakadaşlar anlamıyorum okadar gefeksiz banlar yedim ki... neyse size kavuşmak güzel.

• hoşgeldin arkadaşım

• İhk nedir

• Cezalar işe yarıyor demek ki

• vaktinizden almış olmiyim video çekmeye başlıyorumda türkiyedeki tarihi yerleri ele aldım bu videomda zamanınızı çaldıyorsam özür dilerim videomun linki burda arkadaşlar iyi seyirler iyi günlerhttps://youtu.be/EB6v24e1faw
  • Sevgili admin , ban atmadan once elini vicdanina kiy.Gercek sirlarini buraya guvenle yazan , hayatin stresini azda olsa atmak isteyenler konu disina geliyor.

• toplamda 11 ay denk gelecek kadar ban almışım. 10 yıllık üyeliğin 1 yılı banlı geçmiş.

Bir kere kafadan 3 defa 4 ay ban sadece Ülke Gündeminden vermişler. Sadece orası 12 ay eder.
  • Treth kullanıcısına yanıt
    allah muhafaza müebbetTen af almış gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fromhellhound

allah muhafaza müebbetTen af almış gibi.

Ülke gündeminde yazdığın her bir harf için ceza alma ihtimalin var. Ben aynı mesaja 3 defa uyarı verilerek uyarı puanları tamamlanıp banlandığımı biliyorum .

Kısacası orada aldığımız banların %80 i sırf siyasi görüşlerimizle alakalı. Ters görüşten bir yöneticiye denk gelirse mesajın direk kitliyorlar. O kadar çok mesaj atıplıp ceza veriliyor ki özellikle itiraz etmediğin sürece bandan kurtulamıyorsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.