Şimdi Ara

KONU DIŞI BÖLÜMÜ YASAĞI HAKKINDA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YİNE ADMIN DENILEN ZALIMLERIN HIŞMINA UĞRADIM YARIN BU FORUM NASIL KAPATTIRILIYOR SEYREYLEYIN.

UYARI VERMIŞLER TAMAM AÇMIYCAM BIR DAHA DEDIM YINEDE YASAKLAMIŞ ZALIMLER

yarın sabah 9 da savcılıkdayım bakalım nasıl kurtaracaklar kendilerini bu forumun son günleridir.

adminlik adı altında padişahlık var resmen daha öncedende 30 gün ceza verilmişti ses etmedim bu bıçak kemiğe dayanmıştır kanunla olmaz sada orman kanunuyla hade bakalım gücü gücü yetene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tornadoksk -- 17 Mart 2013; 10:11:14 >

• avukat lazımsa pm.
  • Avukat bir arkadaş var. PMden atarım. Ama adminler harbiden biraz abartıyor konu dışı engellemelerini.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öyle bir şey buldumki forumda bu sefer değil avukat baro bile kurtaramayacak bu sefer işleri bitti...

adminler zalim ve acımasız bir knu açtım baktınki tartışmaya dönüştü sil konuyu gitsin 30 günde ceza verdiler sebepsiz yere bu kadar gaddarlık olmaz mademki gaddarlık geçiyor ben hepsinden gaddarımhadi bakalım hemde bütün adminler ve mesut çevik dahil topun ağzındalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tornadoksk

öyle bir şey buldumki forumda bu sefer değil avukat baro bile kurtaramayacak bu sefer işleri bitti...

adminler zalim ve acımasız bir knu açtım baktınki tartışmaya dönüştü sil konuyu gitsin 30 günde ceza verdiler sebepsiz yere bu kadar gaddarlık olmaz mademki gaddarlık geçiyor ben hepsinden gaddarımhadi bakalım hemde bütün adminler ve mesut çevik dahil topun ağzındalar.

• he mağdur olan ben oluyom bak yarın kimler ipe dizilecekler.

Boncuk gibi dizicem hepsini hakimin karşısına hemde

Tekrar ceza yada bu hesabı kapatma versinler bak bakalım bu forumu 3 günde tarih etmzsem bende en adiyim
    hayde bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tornadoksk -- 17 Mart 2013; 13:48:40 >
  • seni destekleyecek olan kullanıcı çok. ama bakalım başarabilicek misin?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    konu dışı bir soru
    12 yıl önce açıldı
    Konu dışı bitmiş
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • elmi yaman beymi yaman görücez bakalım.
  • Hayırlısı.
  • Sen ne zannediyorsun, bi' suç duyurusuyla Türkiye'nin en büyük forumlarından birinin kapanabileceğini mi düşünüyorsun? Sanki adam pazarlıyorlar burada.
  • eğer başarabilirsen yüzlerce hatta binlerce gencimiz asosyallikten kurtulabilecek.
    yürü bee

ama böyle birşey olamayacak.

Konudışı forumun kalbidir.Forumun kalbini alıp sökmek istiyorlar.Bizi biz yapan değerlerle oynuyorlar.Bizi hayata geri kazandırmak istiyorlar.
  • YAV HE HE!
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoRe`i
    Konudışı forumun kalbidir.Forumun kalbini alıp sökmek istiyorlar.Bizi biz yapan değerlerle oynuyorlar.Bizi hayata geri kazandırmak istiyorlar.

Okurken fon müziği kafamada kendisi oluştu.
  • Hayırlısı be gülüm

• quote:

Orijinalden alıntı: (eren)

Sen ne zannediyorsun, bi' suç duyurusuyla Türkiye'nin en büyük forumlarından birinin kapanabileceğini mi düşünüyorsun? Sanki adam pazarlıyorlar burada.

işte bir yalaka daha onların yandaşı görücez bakalım bilmemkaçıncı forum olursa olsun bakbakalım ne biçim darbe yiyecekler
  • quote:

Orijinalden alıntı: tornadoksk

quote:

Orijinalden alıntı: (eren)

Sen ne zannediyorsun, bi' suç duyurusuyla Türkiye'nin en büyük forumlarından birinin kapanabileceğini mi düşünüyorsun? Sanki adam pazarlıyorlar burada.

işte bir yalaka daha onların yandaşı görücez bakalım bilmemkaçıncı forum olursa olsun bakbakalım ne biçim darbe yiyecekler

Babamın oğlumu bunlar yalakalık yapayım? Bana para mı verecek?!
    Yok nasıl bir darbe yiyecekmiş de yok şöylede yok böylede... Dilekçeyi vermeden önce buraya yaz da bakalım neyle suçlayacaksın forumu (!).
    Lafla peynir gemisi yürümez!
  • SUÇ DUYURUSUNDA BULUNULDU SAVCI İLE GÖRÜŞÜLDÜ

ÖN İNCELEME SONRASINDA MAHKEMEYE SEVK EDİLECEK VE İDARİ TEDBİR KARARI ÇIKARTILARAK HİÇ BİR PROXY VE DNS KULLANILARAK SİTEYE ERİŞİMİN DURDURULMASI KARARI ÇIKARTILACAK VE MESUT ÇEVİK TOPUN AĞZINDA MESUL KİŞİ OLARAK.

SON GÜNLERİN TADINI ÇIKARTIN

SON GÜLEN İYİ GÜLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tornadoksk -- 19 Mart 2013; 9:09:05 >
  • dinle alakalı bir kelime içeren konu açılsa hemen yok yasak 15 gün iyice saçmalandı bence
    dünyanın neresinde bu var saddam rejimi gibi şurda kuran cami hoca demek neden yasak anlamadım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.