Şimdi Ara

Konu dinlemeden Full soru çözmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bende şimdi 345 ayt kimya ve ayt fizik var ikisi de konu özetli ben konu dinlemeden burdan çözsem bişey kaybeder miyim sizce direkt okuyup çözen varmı
    Deneme amaçlı çözdüm kimyanın ilk 3 test bitti

Bide biyolojide de apotemi sistemler + modern biyoloji var konu anlatımlı

Sadece matta konu dinlicem yapan varmı bunu tavsiye eder mi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• klmya biyoloji sıkıntı olmaz da flzlk lcln lazim bence konu anlatimi

• dene gör müneccim miyiz senin anlayıp anlamayacağını nerden bilelim

• biyoda videoya gerek yok okuyup çözülüyor ama fizikte Özcan Aykın gibi bi nimet varken dinle bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dinlemeden soru çözmek mallık 10 ögrenciden 9u yapıyor 8inin yeterli seviyesi yok 1i dogru yapip ben böyle yaptım diyor döngü devam ediyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben hiç video ile ders çalışmadım o yüzden o konu hakkında bir şey diyemeyeceğim. YKS boyunca konuyu tam kavramadan hiçbir zaman soru çözme aşamasına geçmedim.

Bilkent hazırlıkta ise muafiyete 1 ay kala gramer vocab çalışmayı bırakmıştım sadece deneme çözüyordum ve kaldım. Çünkü hocalar ve okuldakiler sürekli deneme çöz diyordu.

Ben de bunları dinlemeyip kendi bildiğim yoldan gittim. Cesur öztürk'ün güzel bir kitabı var seviyesi baya yüksekti, tüm gramer konularını doğru düzgün bitirdim, okulumun vocab listesine güzelce çalıştım, öyle karşısına türkçesini yaz geç mantığı ile değil de ayrıntısı ile. Şimdi buna girmeyeyim konudan uzaklaşmamak için.

Bunları yapınca artık anlamakta güçlük çektiğim cümleleri anlamaya başlamıştım. IELTS'ten baya iyi bir skor alıp geçtim.

Demek istediğim konuyu kavramadan oturup soru çözersen bir halt yapamazsın. İster video ile ister konu anlatım kitap ile önce doğru düzgün öğren sonra soru çöz. 100 yıllık sınav sistemine yeni yaklaşımlar getirmeye çalışma.

• Şimdi konuların bölüm bölüm özetleri var ve kitaptaki sorular + çıkmışları çözebildim herhalde konuyu öğrenebilmiş oluyorum

Video izlemeye kalksam 3 saatlik konu var daha garanti bir yol ama kimseden ders dinlemek istemiyorum kendim öğrenirsem daha ilgi çekici oluyo okuyarak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    konu dışı bir soru
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O özetler, temeli olan, sağlam liselerde okumuş kişiler için daha uygun değil mi? ben bile özet bakmadım, kim ne derse desin soru çözmek kadar konuyu iyi kavramak da önemli. Yarım yamalak konu bilgisi ile soru çözmek bence vakit kaybı olur.

• Kimya sayısal ve çok ezber olmayan bi ders olduğu için okuyarak anladım bide o özette yazanların dışında ne çıkmışlarda ne de kitap genelinde soru yoktu özetler az olmasına rağmen baya kapsamlıydı kitap 345 yayınları

ben de olur mu diye sordum konudan konuya değişir galiba ama kimyada modern atom teorisi konusunu oradan okuyarak bitirdim bi 40 küsür sayfa soru çözdüm yapamadığım 1 2 vardır tüm çıkmışları da çözebildim

3 saat konu dinlesem galiba zaman kaybı olurdu 2 günde koca konuyu bitirdim

Birinden dinlemek yerine okuma yapmak benim açımdan daha akılda kalıcı oluyor ama fizikte mesela formüllerin nerden geldiğine vs bakarım sanırım

• Modern atom teorisinde dinlememen normal bir de elektrokimyada yap bakalım aynısını

• taklayageldik T kullanıcısına yanıt
    elektrokimyayı biliyom la bitti o konu video izledim okul sınavı için çalışmıştım kitaptan da bitti sorular piller redoks eklektroliz cart curt bitirdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D6C674A4F -- 15 Ocak 2024; 11:16:53 >
  • az buz temelin varsa fizik hariç özetle değil de sağlam konu anlatımlarıyla yapabilirsin
    temelin yoksa neyine ag

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.