Şimdi Ara

konu cözülmüştür ATAKANDURDEN isimlim arkadaş hakkında (ÖMERÖZKANdan izin alıp acılmıştır)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • atakan arkadaşım bundan 4 ay önce 2 adet msı 8800gt ekran kartı sattım kartların toplamı 360 ytl tutmuştu bana 60 ytl cıkışmadıgı icin 20 gün sonra verebilecegini söyledi bende problem yoktur olur dedim ama 20 gün gecti ben arama geregi duymadım pm dahi atmadım aradan 2 ay felan gecti atakana bir adetpm attım ne yaptın nasılsın diye pm okuyup bana cevap bile yazmadı ondan sonra 10 gün sonra bir pm daha attım yine aynı okuyup cevpa yazmaya bile gerek duymamış enson asagıdaki pm attım

Kimden: sugarcocuk1
    Kime: atakandurden
    Tarih: 2 Eylül 2008; 19:13:34
    Başlık: slm

atakancım nasılsın

dostum su para konusunu lütfen halledermisin inan yazmaktan sıkıldım pm leri okuyor vede cevap yazmıyorsun sana iyilik derken kötülük yaptık galiba inasan iyilik yapan bir kişiye bu sekilde davranmaz enazından pm okuyorsun vede bir cevap bile yazmıyorsun

dostum eger bu sekilde devam edersen dh adına konu acmak zorunda kalacagım

artık pm atmak istemiyorum ekran kartlarını alırken 20 gün dedim okey dedim üzerinden 4 ay gecti

saygılar

bu sekilde pm attım ama yine okunmuş cevap yok bende ÖMERÖZKANDAN izin alarak bu topigi actım belki bazı arkadaşlar atakan arkadaşı tanır bçyle sey yapmaz derseniz sizden ricam ona pm atıp konuyu sormanız bende topik acmak icin bayagı düşündüm ama pm lere cevap yazmayınca başka alternatif kalmadı Dh daha yeni giriş yapmış insan pm geldigi zaman okur vede olumlu yada olumsuz bir cevap yazar bizimde forumda ufak tefek verecegimi kalıyor bize pm atıldıgı zaman mutlaka cevap yazıp derdimizi anlatıyoruz arkadaşlarda olumlu karsılıyor hepimiz insanız nihayetinde

artık yorumu siz arkadaşlara bırakıyorum

herkeze hayırlı ramazanlar diliyorum saygılar
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sugarcocuk1 -- 5 Eylül 2008; 21:09:56 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• hemen çamur atıp birini kötülemek istemem ama yazdıklarından anladığım kadarıyla fazlasıyla madur olmuş ve bir pm bile alamamışsın çok haklısın umarım atakan arkadaşımız maduriyeti en kısa zamanda ortadan kaldırır en azından konuşup uzlaşarak bi karara varılır diyorum
  • yazık wallahi bu ramazan vakti bile insan korkar 1 kurusu eksik etmez cok üzücü bir durum allaha havale et artık arkadasım bence yapılacak birsey yok..geçmiş olsun
  • Karşı tarafa bilgi amaçlı özel mesaj gönderilmiştir.
    Kendisinden açıklama bekliyoruz.
  • arkadaşlar ben atakan dolandırıcı demiyorum neden böyle birsey oldu onu merak ediyorum eger onu tanıyan birisi varsa ban pm den telefonun yollarsan direkt telefonla konusa bilir ben para peşinde degilim ama neden pmlere cevap yazmaz atakan burada cok alış verişyapmış bir kişidir eger olumuz bir durumu varsa bir pm bile atsa yeterli olurdu burada yepimiz arkadaşız nihayetinde

yorumlar icinde sagolun ama sakın atakan arkadaşa dolandırıcı diye bir kelime kullanmayınız

• Hocam 4 ay önce 2 adet 8800gt ekran kartını 260 ytl gibi bedava bir fiyata vermen birinci hatan ( kusura bakma)
    2. hatan ise paranın hepsini almadan yollaman kartları. Hatanın çoğu sende aslında. Bu zamanda insanlara güvenmek malesef hata oldu üzülerek söylüyorum bunu ama bu böyle.

60 ytlyi yatırmazsa da elindeki belgelerle beraber savcılığa başvurmanda fayda var. Böyle insanlara bu şekilde davranmak gerek. İnsanlıktan anlamıyorlar..
  • atkanin cep telefonu vardi bende ama nereye kaydettim hatirlamiyorum.Bir aksilik vardir basinda bu ara cok yogun oldugunu biliyorum magdur etmeyecegini dusunuyorum seni.Hele bir gelsin yazsin bakalim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: EneRGy.

Hocam 4 ay önce 2 adet 8800gt ekran kartını 260 ytl gibi bedava bir fiyata vermen birinci hatan ( kusura bakma)
    2. hatan ise paranın hepsini almadan yollaman kartları. Hatanın çoğu sende aslında. Bu zamanda insanlara güvenmek malesef hata oldu üzülerek söylüyorum bunu ama bu böyle.

60 ytlyi yatırmazsa da elindeki belgelerle beraber savcılığa başvurmanda fayda var. Böyle insanlara bu şekilde davranmak gerek. İnsanlıktan anlamıyorlar..

arkadaşlar 260 degil 360 ytl idi kusura bakmayın yazım hattası yapmısım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sugarcocuk1 -- 4 Eylül 2008; 21:54:02 >

• quote:

Orjinalden alıntı: sugarcocuk1

quote:

Hocam 4 ay önce 2 adet 8800gt ekran kartını 260 ytl gibi bedava bir fiyata vermen birinci hatan ( kusura bakma)

arkadaşlar 260 degil 360 ytl idi kusura bakmayın yazım hattası yapmısım

O da gayet iyi bir fiyatmış, valla haberim olsa ben alırdım.

• klavyeniz var diye forumda uyeliginiz var diye niye abuk subuk yorum yapmak durumunda hissedersiniz kendinizi anlamiyorum.Ilan sahibi bile atakan dolandirici degil olumsuz durum varsa pm atsin diyor siz boyle yorum yapiyorsunuz

Atakanin evi bana 6 km falan okudu[u okulu biliyorum ama cep numarasi kullanmiyordu bir donem sonra aldi ama ben kaydetmeyi unuttum oyle gecti gitti.Ben ulasirsam bir sekilde size haber ederim

• quote:

Orjinalden alıntı: yug2980

klavyeniz var diye forumda uyeliginiz var diye niye abuk subuk yorum yapmak durumunda hissedersiniz kendinizi anlamiyorum.Ilan sahibi bile atakan dolandirici degil olumsuz durum varsa pm atsin diyor siz boyle yorum yapiyorsunuz

Atakanin evi bana 6 km falan okudu[u okulu biliyorum ama cep numarasi kullanmiyordu bir donem sonra aldi ama ben kaydetmeyi unuttum oyle gecti gitti.Ben ulasirsam bir sekilde size haber ederim

Mağdur durumda olan siz olmadığınız için size abuk sabuk gelebilir doğrudur. Madem 6 kilometre var arada, bir zahmet gidin de arkadaşın 4 aydır verilmeyen parasını alın bir zahmet. Hem bizi de bu abuk sabuk yorumlardan kurtarmış olursunuz sevgili ve de pek muhterem arkadaşım :)

Ne kadar dürüst olursa olsun bir insanın 4 ay boyunca parası bekletilmez. Neyse umarım arkadaşın " Mağduriyeti " giderilir.

• quote:

klavyeniz var diye forumda uyeliginiz var diye niye abuk subuk yorum yapmak durumunda hissedersiniz kendinizi anlamiyorum.Ilan sahibi bile atakan dolandirici degil olumsuz durum varsa pm atsin diyor siz boyle yorum yapiyorsunuz

dostum ilgin icin cok sagol senden ricam eger atakan ulaşırsan benim telefonumu sana pm yolluyorum bir zahmet ona ulastırısan veya onu telefonun bana yollarsan cok iyi olur

• ne oluyor burada yavv.
    mllet aldı başını gdiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aydinozsoy

ne oluyor burada yavv.
    mllet aldı başını gdiyor.

ya bu ban ne icin ben pek anlamdım ama neyse

saygılar dostum katılım icin renk kattın

• quote:

quote:

Mağdur durumda olan siz olmadığınız için size abuk sabuk gelebilir doğrudur. Madem 6 kilometre var arada, bir zahmet gidin de arkadaşın 4 aydır verilmeyen parasını alın bir zahmet. Hem bizi de bu abuk sabuk yorumlardan kurtarmış olursunuz sevgili ve de pek muhterem arkadaşım :)

Ne kadar dürüst olursa olsun bir insanın 4 ay boyunca parası bekletilmez. Neyse umarım arkadaşın " Mağduriyeti " giderilir.

ne yapip yapmayacagin senin isin hattin degil.Kaldiki ulasirsam haber verecegimide soyledim.Eger ilan sahibi durumu cozmek isterse bana ulasir yardim ister bende elimden geldigince yardim ederim.
    Kraldan cok kralci olmak deyimi herhlade sizin gibiler icin soylenmis.Hadi arkadasta sizin gibi saldirgan tavir icinde olsa bor sey demeyecegim ama israrla dolandirici demeyin diyor.4 ay boyunca parasini bekletmesini hos karsilamiyorum onaylamiyorum.Yoruma dikakt et durust falanda demedim sadece magdur edecek birisi degildir dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yug2980 -- 3 Eylül 2008; 22:25:40 >

• @Sugarcocuk1
    gidip bakacagim okuluna en son msn de konustugumuzda montaj vs falan var diyordu baya oldu konusali ama ne olursa olsun seni magdur etmeye hakki yok kaldiki mesaj dahi atmadi yorsun mesaj atsa sikintisi olsa kabul edecegini soyluyorsun.Bu davranisini tebrik etmeye gerek yok forumdan az cok nasil bir insan oldugunu biliyorum.En kisa zamanda habere edecegim
  • Ahmet abicim sorunun en kısa şekilde çözülmesini temenni ediyorum... Evt benimde gördüğüm kadarıyla "atakandurden" nickli abimiz. dolandırıcı olacak nitelik değil. Yanlış yorumlar yapılmamasında fayda var.
  • quote:

ne yapip yapmayacagin senin isin hattin degil.Kaldiki ulasirsam haber verecegimide soyledim.Eger ilan sahibi durumu cozmek isterse bana ulasir yardim ister bende elimden geldigince yardim ederim.
    Kraldan cok kralci olmak deyimi herhlade sizin gibiler icin soylenmis.Hadi arkadasta sizin gibi saldirgan tavir icinde olsa bor sey demeyecegim ama israrla dolandirici demeyin diyor.4 ay boyunca parasini bekletmesini hos karsilamiyorum onaylamiyorum.Yoruma dikakt et durust falanda demedim sadece magdur edecek birisi degildir dedim

dostum tartışmaya gerek yok biz durumu düzeltmeye calışıyoruz icinden cıkılmaycak duruma sokmaya degil sen eger atakana yakınsan senden ricam ona ulasıp sana pmden yolladıgım telefonumu ona verebilirsen bir zahmet arasın birazdan forumdan cıkacagım eger yorum yazan arkadaşlar olursa lütfen saygı cercevesinde yorumlar yazmanız kaldıki atakan beni dolandırdı diye topik acmadım sadece bu konuyu düzeltmeye calışıyorum iyişallah sonucuda buradan yazacagım

herkeze hayırlı akşamlar

• her ıkı tarafta forumun tanınan uyelerı,

olayı saptırmadan, kısa sure ıcınde cozulecegıne emınım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Falex

Ahmet abicim sorunun en kısa şekilde çözülmesini temenni ediyorum... Evt benimde gördüğüm kadarıyla "atakandurden" nickli abimiz. dolandırıcı olacak nitelik değil. Yanlış yorumlar yapılmamasında fayda var.

fatihim cok sagol

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.