Şimdi Ara

KONU ÇALIŞMAKTAN DOLAYI AZ SORU ÇÖZMEK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
2
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 12. sınıfım okulum 8.45 te başlıyor 5 te bitiyor. (temel lise ) eve gidiyorum yemek yiyorum saat 7 oluyor ve derse başlıyorum fakat daha 1 konu bile bitmeden saat 1 oluyor hiç soru çözemeden yatıyorum :( psikolojim bozuldu lütfen yardım edin :/

• sakın bu hataya düşme konuyada zaman ayır ama her zaman soruya daha daha fazla zaman ayır , şöyle düşün bir maça çıkacaksın sürekli maçla ilgili işte forvet nedir şut nedir bunları öğreniyorsun ama hiç sahaya çıkmıyorsun sence ne kadar öğrenebilirsin futbolu ?
    tabiki konulara çalışacaksın ama ardından sürekli sor çöz , mezunum ve geçen sene yaptığın en büyük hata ne deseler soru çözmemem derdim tıpkı senin durumundaydım , yani sakın bu hata düşme
  • Keşke çözebilsem vallahi vakit kalmıyor ;(
  • zamanının %30 konu %70 soru çözümüne ayır . Konu anlatımını tamamen bitir seni tatmin etsin, sonrada soru çözmeye başla . İlk başlarda sıkabilir ama direnç göstermeden konuyu öğrenip gelişemezsin.
  • Iyidir amaç saten mantığı kavramak sen 1 test çözersin başkası 7-8 test çözer anca oturur konu sakın atlıyım zıplıyım deme nasıl iyi anlıyosan öyle devam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şöyle düşün hiç birşey bilmiyorsun diyelim bir dersten o dersten soru çözemezsin.konuyu ogrendikçe soru çözersin o yüzden konuyu öğrenmeye bak ama sorularlada biraz pekiştir en sonunda konu tamamen bitince sadece soru çözüceksin ve eksik olduğun yerlerde tekrar yapacaksın o yüzden böyle az soru çözüyorum tribine sakın girme çözebildiğin kadar çöz ama konuyada vakit ayır.dediğim gibi en son zaten bi rahatlık gelecek konu bitince o zaman anlayacaksın.kolay gelsin
  • Soru cozmeden girince sanki her seyi bilir gibi girersin ama sınava son gün hazırlanıp sinavda mal mal bakan adam gibi kalirsin ygs lys de.Isin ciddiyetini belirteyim dedim durumu ayarlamaya bak

• Okulda toplam 9 ders işleniyor + 1 saat soru çözümü sizce 12 .sınıf olarak okul vaktimi çok çalıyormu arkadaşlar ? Birde sizce kaç konu bitirmeliyim haftada ?
  • fen derslerine çalışıyorsan bu durum normal ben 2 gündür günde 2 saat biyo çalışıyorum ve tek soru bile çözemedim neredeyse konu çalışmaktan ha eğer matta ve geoda da aynı durum varsa işte o zaman kendini sorgula derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ananas1998

fen derslerine çalışıyorsan bu durum normal ben 2 gündür günde 2 saat biyo çalışıyorum ve tek soru bile çözemedim neredeyse konu çalışmaktan ha eğer matta ve geoda da aynı durum varsa işte o zaman kendini sorgula derim

aynen aynen mat ve geoda olmuyorda şu fen dersleri çok zamanımı alıyor arkadaşlar bir öneri verin
  • quote:

Orijinalden alıntı: frankey15

quote:

Orijinalden alıntı: Ananas1998

fen derslerine çalışıyorsan bu durum normal ben 2 gündür günde 2 saat biyo çalışıyorum ve tek soru bile çözemedim neredeyse konu çalışmaktan ha eğer matta ve geoda da aynı durum varsa işte o zaman kendini sorgula derim

aynen aynen mat ve geoda olmuyorda şu fen dersleri çok zamanımı alıyor arkadaşlar bir öneri verin

kademe kademe git konuyu parçalara ayır bu kadar takacaksan ama bence bu kadar takmana gerek yok fen derslerinde soru çözmekten ziyade konu çalışmak önemli hele söz konusu biyo ise sana önerim şu olacak gece gene konuları çalış okuldayken de tenefüslerde testleri asıl böylece rahatça ilerlemiş olursun zaten biyoda 40 soru eğer orta seviye soru bankasından çözüyorsan 30 dakka da falan biter işlem yok bir şey yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HadisSever -- 5 Kasım 2016; 23:25:17 >

• o okul sizi yok ygs-lys en iyi şekilde hazırlayacağız da dese koca bi balon ve zamanını çatır çatır çalıyor malesef durum böyle.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: herseyinhayirlisi

o okul sizi yok ygs-lys en iyi şekilde hazırlayacağız da dese koca bi balon ve zamanını çatır çatır çalıyor malesef durum böyle.

Kardeşim varmıdır bunun bir çözüm yolu paramızla rezil oluyoruz ya:( (uğur temel lisesi ) bir kitap aldırdılar 7 kitaba 600 lira verdik herkese zorla aldırttılar babamın yüzüne bakamaz oldum :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: frankey15

quote:

Orijinalden alıntı: herseyinhayirlisi

o okul sizi yok ygs-lys en iyi şekilde hazırlayacağız da dese koca bi balon ve zamanını çatır çatır çalıyor malesef durum böyle.

Kardeşim varmıdır bunun bir çözüm yolu paramızla rezil oluyoruz ya:( (uğur temel lisesi ) bir kitap aldırdılar 7 kitaba 600 lira verdik herkese zorla aldırttılar babamın yüzüne bakamaz oldum :(

Mezuna kalmak. :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • pnp içerde de mal mal bakan var
  • quote:

Orijinalden alıntı: brachialis

pnp içerde de mal mal bakan var

Icerdeden kasit nere qnq

• quote:

Orijinalden alıntı: yakuzza123

quote:

Icerdeden kasit nere qnq

sazcı selo
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yakuzza123

quote:

Icerdeden kasit nere qnq

sazcı selo

Oldu qnq simdi anlayamamistim 😂

• sen okulda ne işliyon bilmiyorum ama bak ben o kadar saatte şunları yapıyorum
    palmede bir konu ortalam 20 sayfa 1 günde bir konunun 3 te 1ini bitiriyorum
    fizikten konu calisiyorum not alıyorum 2-3 test soru çözüyorum
    kimyaya calisiyorum
    matematikten dünya kadar soru çözüyorum
    geo dan konu calisiyorum soru çözüyorum
    türkçeden paragraf çözüyorum
    trigonometri fasikülden 10 sayfa falan çalışıyorum yaklaşık 100 soru falan ediyor.
    akşam yatmadan önce coğrafya videolarını izliyorum
    matematik tekrar videolarını izliyorum

yani sen bunların hepsine para verip sahip olamıyorsundur belki ama ben mezunken bunları ve daha fazlasını yapabiliyorum.ve dünya kadarda zamanım kalıyor internettede takılıyorum 1bölüm yabancı dizide izliyorum.mezunun avanjtaları bunlar kardeşim.eğer çok çok iyi bir yer istiyorsan bu sene olamayacağını düşünüyorsan yinede deli gibi çalış yapabildiğinin en iyisini yap ama öğrenerek yap.olurda mezuna kalırsan sıfırdan başlamazsın en azından

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.