Şimdi Ara

Konu bulamıyorum arkadaşlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 haftayı geçik bir kızla tanıştım ortak arkadaşımız sayesinde.Fazla uzatmak istemiyorum.Mesajlaşmalar falan gayet iyi olumlu gidiyoruz.Onunda ilgisi var.Ancak haftaya buluşucaz fazla konu bulamıyorum.Telefonda da ara ara konuşuyoruz onda da sıkıntı oluyor.Aslında kafamda herşeyi planlıyorum ama o an herşey çıkıyor aklımdan ister istemez bir heyecan gibi bir şey var içimde çok değil.İlk buluşmamız olucak sizce ne konuşmalıyım nelerden bahsetmeliyim ? Buna rağmen benden sıkılmadı abartılacak gibi bir durumda değilim o kadar da.Dediğim gibi kızı ilk buluşmada sıkmamam lazım arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ya bak çoğu konuya bunu yazarak giriyorum ama. Dünyaya 1 kere geliyosun niye kasıyosun arkadaşım ? oda bir insan karşındaki de tuvalete gidiyo.. Oda hastalanıyo oda hapşırıyo bu kadar takma kızları. Anı yaşa doğaçlama yap. Zaten ne diycem diye ezberleyip konuşursan tıkanırsın.. Üstüne git korkunun. En sevdiğin renk ne mesela ? diye sor devamı gelicektir bence.. Rahat ol
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huseyın397

Arkadaşlar 2 haftayı geçik bir kızla tanıştım ortak arkadaşımız sayesinde.Fazla uzatmak istemiyorum.Mesajlaşmalar falan gayet iyi olumlu gidiyoruz.Onunda ilgisi var.Ancak haftaya buluşucaz fazla konu bulamıyorum.Telefonda da ara ara konuşuyoruz onda da sıkıntı oluyor.Aslında kafamda herşeyi planlıyorum ama o an herşey çıkıyor aklımdan ister istemez bir heyecan gibi bir şey var içimde çok değil.İlk buluşmamız olucak sizce ne konuşmalıyım nelerden bahsetmeliyim ? Buna rağmen benden sıkılmadı abartılacak gibi bir durumda değilim o kadar da.Dediğim gibi kızı ilk buluşmada sıkmamam lazım arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler..

Buluşma derken randevu manasında mı yoksa 2 dost bulusması mı?

• Kasmayacaksın kendini sonuçta karşındakide bir insan senden hiçbir türlü üstünlüğü yok :)
  • ortak bir şeyler yapıp o konu hakkında konuşun

mesela beraber bowlinge gidin, o konu hakkında konuş

kitap hediye et, kitap hakkında konuş vsvs.
  • Teşekkürler arkadaşlar

@Str0ke @zimbabve milyarderi @Napalım yani

• Ya hocam işte ortak arkadaşımız olucak bahsettiğim kız olacak dost buluşması falan değil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaşlar bir bakın lütfen!!!!
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar sizden bir ricam olacak.Haftaya buluşucaz küçük bir hediye almak istedim saat aldım doğru yaptım herhalde.Pahalı bişey almadım zaten.Saati ona verirken nasıl romantik sözler söylemem lazım bir fikriniz var mı çok teşekkür ederim.
  • Paket yaptırmışsındır heralde.. O günleri aklıma getirdin.. Sana hediyem var dedim direk zaten yüzünü hemen bir gülümseme aldı çok hoşuna gitti birden hiç beklenmedik anda ver hediyeyi
  • Sağol hocam teşekkür ettim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.