Bildirim
Köntür yüklemediğim için iptal olan hattım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Zaten senin durumunda hat yeni alınmış gibi olucak...Sonuçta iptal olmuş bir hat...Bedava hat vermiyorlar...Faturasızlarda ücreti peşin, faturalılarda taksitle faturaya yansıtıyorlar...Ayrıca iptal olan hattın içerisinde kredi varsa vodafone shopa başvurup iadesini isteyebilirsin... -
quote:
Orijinalden alıntı: .Link
Benim hattım köntür yüklemeyi unuttuğum için iptal oldu, hala satılmadıysa geri alabileceğimi söylediler ama 30 tl para istediler, yeni hat alsam 29 tl istediler, gsm şirketleri hatları bedava veriyor bildiğim kadarıyla, bu istedikleri paralar doğrumu, bilginiz varmı?
Bedava hat diye birşey yok faturasızda ilk baştan veriyorsun faturalıda 12 ay boyunca farkı bu -
quote:
Orijinalden alıntı: Rapator
Zaten senin durumunda hat yeni alınmış gibi olucak...Sonuçta iptal olmuş bir hat...Bedava hat vermiyorlar...Faturasızlarda ücreti peşin, faturalılarda taksitle faturaya yansıtıyorlar...Ayrıca iptal olan hattın içerisinde kredi varsa vodafone shopa başvurup iadesini isteyebilirsin...
iptal hattı tekrar açtırırsak 3 ay beklemeden turkcell e taşıyabilir miyiz? yoksa yine 3 ay beklemek mi gerek?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X