Şimdi Ara

kontorland gamepad sorunu :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • LINKTEKİ GAMEPAD'i aldım.Alırken aldığım yerdeki makinada denedim çalışıp çalışmadığını.Çalışıyodu.Aldığım gün arkadaşa gitmiştim onun makinede de çalıştı. Eve geldim.Kendi makinama taktım çalışmadı :O . Açtım kapadım driverlarını yükledim söktüm taktım falan baktım olcak gibi diil dedim heralde windosun driverlarında problem var.Koydum köşeye bi sonraki formatta temiz makinede takar çalıştırım diye.Neyse format attım.Temiz yükledim herşeyi.Dedim bi takıyım şu aleti.Taktım yine çalışmadı. Unknown Device olarak görüyo.Sonra aklıma geldi ablamın makinesinde denedim.Orda tık diye çalıştı. Sonradan farkettim ki aletin çalıştığı tüm makinelerdeki windows türkçe idi.Benim makinede XP PRO ingilizce var (lisanslı). Ablamın makineden türkçe windowsun direverları alıp yükledim yine yemedi. Anakartım gigabyte 8ipe1000-g son bios olan F6 yüklü. Ablamın ise via chipsetli ecs marka dandik bi board. Gamepadi denediğim arkadaşın makinanın anakartı benimkinin aynısı.

Acaba bu ps2 girişini usbye çeviren çeviricilerden alıp onla kullansam çalışır mı.Bi de çalışmazsa boşu boşuna çeviriciye de para vermiş olmayalım.

Şimdi bu aletin sorunu ne???

Not:USB portları gayet düzgün çalışıyo.

• up up up...
  • bende var
    hem ingilizce hem tr xp pro da kullandım sorun yok, hala da kullanmaktayım.

sen usb driverlarını yenilemeyi denedin mi ?
  • usb driverlarını derken cd sinden çıkan ya da sitesindeki driverları diyosan yükledim.ancak nafile. zaten tanıyan makinelerde driver yüklemeden HID (Human Interface Devices) olarak tanıyor otomatik olarak. heralde işletim sistemi ile ilgili bi program ama anlamadım bi türlü.

rica etsem sendeki driverları rapid'e falan upload edebilir misin?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dualshock 4 tuş sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.